Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gyurmau

    tag

    válasz Kvazár #5865 üzenetére

    Igazad van. Jobs hamar ráérzett a „cirkuszt, kenyeret” érzésre. Aki nem tud teljes mértékben két symbianos készüléket szinkronizálni, az tényleg inkább életérzést vegyen. Nekem semmi bajom az Iphonnal, elég részletesen fejtettem ki, hogy hosszú gondolkodás után miért nem mellette döntöttem. Nem teljesen lufi a dolog, mert tényleg egy fantasztikus minőségű termékről van szó, ami viszont vadkeleten inkább státus, szelíd nyugaton meg inkább hip-hop cucc.
    Isten tudja miért, talán nosztalgából, de 2006 óta még az sms-im megvannak, pedig azóta 3szor váltottam symbianos készüléket. Na meg persze minden egyéb is megvan, csak néhány alkalmazás frissült, cserélődött. Remélem, ez nevezhető szinkronizálásnak. Persze pár gombot meg kellett hozzá nyomnom, mert full automatikusan nem kérdezett rá a készülék, hogy hé juzer hol van a régi nokiád.
    Van akinek automata váltó kell, más meg szereti kézben tartani a dolgokat, ezzel nincs semmi baj.
    Amúgy pont ez az egyik dolog, ami nem túl nyerő az iphonban meg úgy általában más rendszereknél a számomra. Elég kötött a testreszabhatóság (is). Az iphonnál kifejezetten uniformalizálásról beszélhetünk. Akinek nem tetszik a symbian kezdőlapja, az azt csinál vele amit akar. Ponylovasat a kislánynak, gitárosat a rockernek stb. És ha valami egészen mást akar az ember, akkor feltölt valamilyen shell cuccot és lesz 5 lapos touchwiz-ios-android kezdőlapja meg bolondra animált taskmanagere és kirakhat 100 ! widgetet a kezdőlapra plusz egy téma és akkor felöltözhet hozzá, ha már ilyen igényei vannak.
    Misálynak igaza volt, kezdek fanulni, pedig én tényleg csak azt szeretném, hogy ebben a topicban ne reklámozzanak más készülékeket olyan, kizárólagosnak vélt tudásukért, amit én már 2004-ben valami symbianos moto fél téglán már alkalmaztam.

Új hozzászólás Aktív témák