- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
akos3
addikt
Ha a videoszerkesztőben összeállítottam egy videónak nevezett, de leginkább egy hangos animált diavetítésre hasonlító képsort, annak hol tudom utólag megváltoztatni a képsorrendjeit? Mikor rámegyek újra, h szerkesztés, nem találok iylen opciót? lehet h tényelg nincs? Az elég gáz lenne...
-
akos3
addikt
válasz Polarstar #30602 üzenetére
ha arra gondolsz amikor elinditom a videoszerkesztőt és a jobboldali az h "folytatja az előző mentett projektet?", akkor az üres :S És ha a már elmentett videót akarom szerkeszteni akkor vhogy nem látom h sorrendbe lehetne tenni. Valahogy egynek kezeli az egészet és csak olyanokat tok h a hangot megváltoztatom pl, vagy megvágom, de nem tom darabjaira szétszedni, ahol meg tudnám változtatn a sorrendjüket a képeknek.
[ Szerkesztve ]
-
imi290
aktív tag
Azért nem tudod mert az már egy egész videó.És neked a projekt fájl kellene,de szerintem azt nem menti el.
De azért nem lehetetlen szétdarabolni újra,de én akkor már pc-n csinálnám.
Én telefonon csak egyszer csináltam ilyet,persze anno a telefonon csináltam,4-5 éve,de ma már nem.Akinek nincs asztali pc a közelében olyannak jó szerintem,de egy movie maker,vagy egy nero vision is tud ilyen dolgokat mint a telefon. -
nagyúr
Azért csodálkozom, hogy azon a kis lukképernyőn szerkesztesz videót. Általában ezeket soha nem szokták ilyen kis képernyőn bizgetni. Nekem sem fordulna meg a fejemben hogy nekiállok szórakozni vele mobilon.
Csak asztali gépen.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
TooN
aktív tag
Sziasztok!
Az N8 kamerájához a gyári szoftvert használjátok, vagy van olyan kamera program, amit érdemes telepíteni rá és még jobb képeket csinál?
Köszi!
...::: SGA5 & Lenovo Phab+ :::...
-
dionaea
őstag
-
Rushbácsi
tag
Hali!
Egy gyors kérdés, ha valaki tudna rá választ megköszönném.
Térképeken belül próbálok frissíteni de adatkapcsolattal nem csinálja, azt írja ki hogy:
Nem érhető el Wi-fi hálózat. Konfiguráljon egy Wi-fi-hozzáférési pontot a telefon internetcélok beállításaiban.
sima wi-fi esetén szó nélkül megcsinálja.
mi lehet a gond? a térképek beállításaiban a kapcsolat online-ra van állítva és internet megadva hálózati célpontnak.Előre is köszi.
Noooormális vagyok... Azok a hangok is megmondták...
-
nagyúr
-
imi290
aktív tag
Nekem ugyan ez volt wifivel mikor a térképekkel foglalkoztam.Létre kell hozni egy másik wifi hálózatot a telefonban.Én is neteztem wifin keresztül,de mikor a térképeket frissítettem volna azt írta mint neked.
Szóval ha újra kiírná akkor hozz létre egy új kapcsolódási pontot.
Nálam így van: A wifi neve "Arlive" és a telefonban van külön "Airlive (01)" és ezzel kapcsolódik .ui. adatkapcsolatnál ugyan így. vagy pc,de gondolom az sincs a közelben.
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
válasz Rushbácsi #30614 üzenetére
Lehet, hogy adatkapcsolattal nem engedi frissíteni. Nézz körül, hátha csak le van tiltva és engedélyezhető. Androidon is van olyan opció, hogy frissítés csak wifin, vagy ilyesmi. Lehet, hogy itt is ez az opció van beállítva.
De, hogy ezt hol találod, ha van? Arról fogalmam sincs, nekem nincs telepítve a térkép. -
imi290
aktív tag
Adatkapcsolaton keresztül nem lehet térképet frissíteni nekem úgy rémlik.
-
nagyúr
-
nagyúr
Lepucoltam a gépet, lementettem mindent.
Ma viszem a Alléba új szoftot felrakni rá.
Meg is lepődtem, hogy a két meghajtón 16 giga zene volt. Mondjuk a Flac eszi a helyet.
Nézek egy másik folderplayt a régi helyett, mert néha rendetlenül ment.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
csabyka666
veterán
Üdvözlök minden N8 és nem N8 tulajt!
Tegnap feltelepítettem a Skype-ot, és így első körben két problémám van vele.
1.) nem jegyzi meg a belépési nevemet és a jelszavamat (kipipáltam az erre vonatkozó opciót)
2.) kezdeményeztem (WiFi-re kapcsolódva) egy beszélgetést egy olyan partneremmel, akivel nagyon kevés (1 napnyi) naplózott beszélgetésem volt eddig, és annyira belassította a klienst, amíg be próbálta tölteni a régebbi beszélgetést, hogy nem tudtam használni sem a Skype-ot, és végül 5 perc után feladtam, aztán kiléptem belőle...Másnál is jelentkezik a probléma? Mi a megoldás rá?
Jelenleg a gyári T-s Belle van rajta, igaz, frissítettem pár hónapja, de értelemszerűen ugyanúgy T-s maradt. Itt kérdezném meg azt is, hogy amennyiben beszaladok a telefonnal egy Nokia szervizbe, akkor tesznek-e rá nekem olyan szoftot, ami gyári nokiás, és nem a T-s (törölhetetlen) vackokat kell néznem rajta?
Köszi a választ előre is!
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
félisten
válasz csabyka666 #30626 üzenetére
A jelszavas gond nem volt, de a többi igen. Olyan is volt h nem jött át üzi és nagyon nagy félreértést okozott, vitát egy egyebeket ezért uninstall!! Marad a google talk a nimbuzzban.
Sztem nem, ragaszkodniuk kell a PC kódhoz. HA meg nem akkor nekem ne vauzzanak h mást rakok rá itthon.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
csabyka666
veterán
válasz Kolondrum #30627 üzenetére
Igen, késnek az üzenetek, ez a másik bajom. Konkrétan nem is láttam, amit elküldtem. A partnerem látta, válaszolt is rá, de én semmit sem észleltem ebből.
Arra gondoltam még, hogy a T-s szoft miatt lehet, de ezek szerint nem ez okozza. Valahol azt hallottam, hogy a Nokia szervizben (pénzért persze) jogtisztán felteszik rá az eredeti Nokiás szoftvert, és a gari is megmarad, de lehet, hogy csak egy városi legenda ez is.
Egyébként nincs valami ugyancsak "tiszta" módszer arra, hogy a T-s baromságokat le tudjam törölni? Őszintén szólva nem nagyon érdekel a TV2 és az AXN, meg hasonló fantasztikus alkalmazások...
[ Szerkesztve ]
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
Elims
veterán
Nem tudja vki véletlenül,hogy a Qremotecontrol programot hogy lehet használni -ha lehet egyáltalán-?
-
nagyúr
válasz csabyka666 #30628 üzenetére
Igen, a Nokia szervízben azt mondták, hogy a Tés szoftver nem készült el, így a független szoftot rakják rá.
A Ténél már nincs is meg a béla szoftja, mert valóban nem fektettek rá erőt. Felejtve a winnyolccal.
Skype nekem csont nélkül és gyorsan ment az annácska alatt.
Nemsoká úgy is béla kerül rá.Megnézem majd akkor.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
janek69
senior tag
válasz csabyka666 #30628 üzenetére
Ha nem érdekel a tv2,axn,ozone....,akkor töröld. Én is ezt tettem és legalább lesz egy rakat szabad helyed.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest