- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
-
Mobilarena
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
Valahogy szerintetek ki lehet deríteni Magyarországon mennyi Lumia 930-at értékesítettek eddig? És itt most nem arra gondolok, hogy végig megyek az utcán és megkérdezem, hogy "nincs-e Lumia 930-ad neked vagy egy ismerősödnek", hanem valami statisztika van-e erre? Google nem volt a barátom szóval megkérdezem itt is hátha van valaki bennfentes a témában. Esetleg Bobtail, ha jól tudom a Microsoft-nál tevékenykedik(vagy tevékenykedsz ha olvasod).
-
Clemi
veterán
válasz seefried #16250 üzenetére
Hidd el semmi köze nincs semmilyen verzió számnak a mikrofon problémához. Mikor megvettem nekem jó volt, aztán megjavították és most megint jó, pedig ugyanaz a szoftver van rajta (W10M insider), mint amivel észrevettem a kihangosítás gondot. Előtte persze én is eljátszottam a HR, Downgrade+HR, Upgrade, Upgrade+HR dolgot, de a mikrofon ettől nem javult meg.
-
DaveJr
őstag
válasz tomboy0013 #16251 üzenetére
Nekem már az elejétől (2014.09) 2-es hardververzióm van. És sajnos nem rég tönkrement a mikrofon.
[ Szerkesztve ]
Isten és a programozók versenyt futnak egymással. A programozók egyre hülyebiztosabb programokat készítenek, Isten pedig egyre hülyébb embereket.
-
Forrest Gump
tag
Ma bevittem az Arany János utcai care-be a telómat mikrofon hibával. E hóba jár le a gari, muszáj volt.
7-10 napot mondtak, remélem nem lesz annyi, mert már most hiányzik.
Kaptam egy őskövület cseretelefont, borzalom.
Majd írok, hogy alakult a történet. -
burasu4
senior tag
A mikrofon hiba miben nyilvánul meg? Milyen funkciót érint?
Köszi. -
Burt1793
veterán
válasz burasu4 #16257 üzenetére
Csak az egyik csatornára vesz fel hangot videózás közben, nem hallanak, ha kihangosítod a hívást, a diktafon alkalmazások nem vagy csak nagyon csendes hangot vesznek fel, a hang alapú alkalmazások jó része nem működik, mert nem tud értelmezhető hangot felvenni (pl.: Shazam).
-
QwErTy42
addikt
Sziasztok,
Ma megvehettem volna feketében 105 pénzért akciósan (a fehér vagy színes változat a világos kerettel lenne az igaz) de mégis úgy határoztunk, hogy későbbre halasztom a vásárlást. Aztán olyan telefonom lesz, amilyen lesz... :/
Szerintetek még kb meddig lehet kapni a 930-at?
Érdemes lehet Amazonról, Ebayról megvenni, ha nálunk már nem forgalmazzák?Köszi szépen!
...oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
seefried
tag
Sziasztok!
Aki mikrofon hibával leadta szervízbe,javítás után működött rendesen a kihangosítás?
A t-be vigyem vagy a Care-be? Az egyik Közelebb va,a másik messzebb. A veszprémi t-pont ugyanoda viszik,mint a care-ből?
KösziXiaomi Mi 10T PRO, Samsung Galaxy S10 Black
-
tomboy0013
veterán
-
dr.laci1
tag
milyen függő a telefon ahol a mobile operatornál a 000-33 szerepel.(extrák-info)
a névjegynél szolgáltató MV_HR_HU
köszönöm a válaszokat[ Szerkesztve ]
-
insyde5
aktív tag
válasz dr.laci1 #16266 üzenetére
Hát nem tudom, a MM-ban most néztem egy 640 est, abban is ilyen operator volt megjelölve, mellette az infolapon pedig az állt hogy FÜGGETLEN.
Alatta :
VODAFONE különböző mobilnetcsomagok àrazàsa szerepelt, persze minnél nagyobb net Annal olcsobb telefon ár.Kérdésedre válaszolva:
- FÜGGETLENNEK gondolom. -
torma1981
veterán
Sziasztok. A Nokia Careben elfogadják csak a garancialevelet vagy kell plusz a számla is?
-
Cheesy
őstag
Találós kérdés: edzőteremben van egy minihifi, rendszeresen rá szoktak dugdosni mindenféle telefont és mp3 lejátszót és akkor azt hallgatjuk. Na, múlt alkalommal gondoltam hallgassunk kis jutúbot.
Explorer elindít, jutúb betölt, videó elindít, jack dugó bedug... és semmi. Egy két kellemetlen statikus zörej jön a telefonból, a zene továbbra is a telefonból jön. Másnak egyből működik telefonról.
Ez volt az első alkalom, hogy én a telefon tetejébe bármilyen minijacket bedugtam zenehallgatás céljából amúgy, tehát olyan nincs, hogy a lábak hajlottak volna el. Otthon azért kipróbáltam, rádugtam a Shure-440 fejesemet, annál egyből átváltott telefon hangszóróról vonalkimenetre (fejhallgatóra), ha kihúztam lejátszás közben, akkor meg vissza. Az más kérdés, hogy másnap délután csak feltűnt, hogy csendben van a telefon, ránézek és a hangerőszabályzót megnyomva úgy érzékelte, hogy be van duva valami a kimenetre... Restart segített, azóta nincs gondja.www.vakbelmutet.hu
-
Cheesy
őstag
válasz confuser #16271 üzenetére
A nicked most pont találó, sikerült összezavarnod
Jack dugót csak egyféleképp lehet csatlakoztatni... kábel másik vége meg asszem RCA komponens csatikkal csatlakozik a minihifihez.
A fejhallgatómnak is ilyen csatija van, azzal meg működött. Ezért nem (sem) értem.www.vakbelmutet.hu
-
t.imi
addikt
Sziasztok.
Főleg a fotós képességei miatt szemezek egy ilyen masinával. 625-m van, amitől nagyon nem vagyok hasra esve. Böngésző egy tragédia, elfelejti a háttérbe megnyitott ablakokat, vissza gombot megnyomva 3-4 oldalt is visszalép, előre viszont nem megy, mert nincs megnyitott oldal.
Messenger, Viber kb 5-15 mp-ig kapcsolódik, szinkronizál. FB dettó, 4g alatt. Mondjuk FB annyira nem érdekel.
Remélem, ez csak az 512 ram miatt van, nem a win 8.1 sajátja.
Ezek ill ehhez hasonló hibák az erőműnél is előfordulnak?
MM-ban nézegettem egy S5-l karöltve, ISO 100-on mind a kettővel auto üzemmódban lőttem pár képet és nagyságrendekkel jobb minőségűek voltak a 930 képei. (Többre nem volt időm)
Menüben, beállítások be/kilépéskor kb azt a sebességet hoza, mint a 625. Nekem kicsit komótosnak tűnik droid után.
Lehet hogy hülye kérdés, win 10 hozhat némi látható sebességnövekedést? Nagyon nem vagyok képben Windows fronton. -
Burt1793
veterán
Helló!
FB, messenger (tudnak töltögetni, főleg ha nem 4G-n vagy) nem éppen tüzes a 930-on sem, ez sajnos nem teljesen hardverfüggő. Az Internet Explorer az esetek nagy részében nem tölti újra a lapokat, amiket korábban megnyitottál, de ez sem igaz mindig (bár ez minden rendszeren előfordul). A böngésző azért nem olyan reszponzív, mint mondjuk az S5-nél (ha már azzal hasonlítottad össze).
Az animációk miatt tényleg nem olyan gyors a rendszer, de folyamatosabb, mint az s5. Képek terén én nem tapasztaltam olyan nagy különbségeket, Bobtail jó képeket csinál a mobillal, de ő mindennel ügyes, nem csak a 930-cal.
A végleges windows 10-et telefonra még senki se ismeri, a preview-ról biztos szólnak pár szót azok, akik azt használják, én nem próbáltam.[ Szerkesztve ]
-
t.imi
addikt
válasz Burt1793 #16277 üzenetére
Szia.
Köszönöm a gyors választ. Újratöltéssel nincs gond, Z3 is előadta, pedig ott van RAM bőven.
Böngészővel kapcsolatban igazad van. Csípő magasságból készítettem két képet a cipőmről, ami relatíve árnyékban volt. Nekem mindig beltéren van a gond, ezt próbáltam szimulálni. Kb iso 200-800 Érzékenység - képzaj - 4. képkivágás. Sacc ennyi különbség volt a varrást nézve s5/930 között utóbbi javára. -
tezsparker13
tag
Sziasztok!
Szeretnék váltani BB Z30-ról Lumia930-ra.(még nem volt Windows Phone telefonom) Viszont szeretnélek titeket arra kérni, hogy válaszoljatok nekem párkérdésre de kérlek csak olyanok akik saját tapasztalattal rendelkeznek.
Következők érdekelnének:
- üzemidő? (BB Z30 2880mAh akksi és nekem az 1-1,5 nap amit kibír, elég aktívan használom. Ebben meg ugye csak kb. 2400mAh akksi van)
- rendszer stabilitása? ( lefagyás, akadozás, stb...)
- mennyi hosszú élettartamú akészülék? (nem szoktam fél évente cserélni a telefonom)
- illetve bármi pozitívumot és negatívumot is meghallgatok szívesen!Köszönöm segítségeteket!
-
jeni
félisten
válasz tezsparker13 #16280 üzenetére
Szia
Olvass vissza jó pár tíz oldalt és sok mindent megtudsz a Nokia 930 telóról. -
hoffman_
nagyúr
sziasztok!
mocskosul bosszantóvá vált a kijelző problémám, lassan használhatatlan a telefon. produkált már valakinek hasonló tüneteket?
- dupla koppos ébresztés nem működik (ez szép lassan lett egyre bugosabb)
- hívásindításnál azonnal elsötétedik a képernyő
- nem érzékel a szenzor, mindegy, hol van a telefon
- ha elveszem a fülemtől, csak 2-3 ébresztő gomb nyomással ad képet
- ha lerakom így a hívást, utána még egyszer-kétszer magától felvillan/elalszik mindig
- ébresztésnél nem villan fel a kijelző soha
- soft reset nem segítezek mellett volt egy ilyen esetem is, bár ez nem hiszem, hogy összefüggésben van ezzel.
valakinek ötlet, tapasztalat? cseretelefont kerítek, utána megy a Nokia Care-be, szerintetek mire számítsak? garanciális még bőven. leejtve volt párszor, ez látszik is a készülékházon, de a tünetek ettől teljesen függetlenül, sokkal később jelentkeztek (hónapok).
köszönöm előre is
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
tomboy0013
veterán
válasz hoffman_ #16282 üzenetére
Szerintem próbáld meg, hogy erőltetetten, mondjuk játékkal lemeríted csutkára, hagyd kihülni majd gyári töltővel töltsd fel. Lehet a Power bank okozott valami gikszert, abból indulok ki, hogy bizonyos töltőkkel töltés közben is megbolondul a kijelző, nem lehet például chaten írni, vagy ha hívnak nem érzékel a kijelző.
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz tomboy0013 #16283 üzenetére
a powerbank két hetes, a kijelzőm két hónapja szar. a Lumia 820-al semmi galibát nem csinált a bank, illetve a 930-al is egyetlen egyszer a sokból.
hroberto:
a kijelző nem áll el, nagyon szépen illesztett. független, bár ez nem hiszem, hogy számít.
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz tomboy0013 #16286 üzenetére
recovery tool-t nem ismerem, mi fán terem?
merítettem már le úgy, hogy kikapcsolt, aztán töltés, semmi haszna nem volt.
megjegyzés: wireless töltővel használom, mióta megvan, de ez sem lehetne az oka elvileg.
[ Szerkesztve ]
-
CsonkaImo
addikt
válasz tezsparker13 #16280 üzenetére
Sebesség nagyon jó, szép folyamatos a rendszer. Stabilitás nem rossz, nekem kb 3 hónapos a telefonom és tegnap volt egy totál fagyás. Megmerevedett a kép böngészés közben, csak a billentyűkombinációs reset segített. Ez volt eddig az egyetlen, de azért kicsit rossz szájízt hagyott bennem. Üzemidő nem a legjobb, intenzív használat mellett fél napot bír kb.
Mikrofon problémák vannak és a kijelző elállhat a fém kerettől, ez mind széria hiba. Gyakoriságát nem lehet pontosan meghatározni, de itt a fórumon is vannak szép számmal.
Összességében én nem bántam meg. Nagyon szép telefon, gyönyörű kijelzővel, villámgyors OS-szel. De van némi kockázat vele.
-
hoffman_
nagyúr
válasz tomboy0013 #16288 üzenetére
ja hogy ez a recovery tool. azt hittem valami áruházas izé. köszönöm. végül is, egy próbát lehet, hogy adok neki. köszönöm.
-
hoffman_
nagyúr
válasz tomboy0013 #16288 üzenetére
közben megtaláltam, ez az. megoldást egyelőre nem találtam...
van neki topic is, gyári hiba, vacakol a szenzor. a röhejes az, hogy leírtam ezt a hibát most ide, és ahogy leírtam, most elkezdett jól működni, hónapok után. hihetetlen. mindegy, viszem a Care-be garanciába.
szerk.:
most, hogy megnéztem, hónapok alatt az én ragasztásom is elengedett, és kiáll a kijelzőm. a probléma megvan tehát, a megoldást nem tudom.
Having the same issue but I guess I found the problem.
Check the upper right corner of your display, hold the phone sideways and look if the screen comes out from the frame, that's the case for me. The upper right corner of my display sticks about 0.8mm out of my frame, this somehow f*cks up the proximity sensor.[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz hroberto #16292 üzenetére
biztos, hogy ez a gond, hát írtam is. megy a szervizbe.
imádom ezt a telefont, de nevetséges, hogy egy anno 150 ezres zászlóshajónál ilyen kijelzőproblémák lépnek fel, valamint az oldalsó gombok is röhejes nyomáspontúak és összeszerelési minőségűek, akár csak egy 820-hoz képest is. pedig ez egy remek telefon, nem találnék helyette jobbat, de ezektől falnak megyek.
-
CsonkaImo
addikt
válasz Zsoleszhun #16293 üzenetére
9gag.
-
Mz/ts250@300
tag
válasz CsonkaImo #16295 üzenetére
Na beléptem én is a mikrofonosok körébe kihangositásnál semmit nem hal a másik fél.Irány a szerviz.csak egy garanciajegyem van nincs meg a számla az első tulajnál maradt elég az is? Valamint nem tudok biztonsági mentést csinálni 96% után közli velem a rendszer,hogy sikertelen próbáljam később.Van erre valami trükk? (töröltem a régebbit,változtattam,levettem a háteret de ugyanaz)
Még valami nálam a képek kissé sötétek ha automatikusan hagyom a beállításokat,szinte mindig növelni kell a fényerőt ,hogy megfelelő legyen..[ Szerkesztve ]
A világ egy játszótér, és ezt tudod, amikor gyerek vagy, de valahogy idővel mindenki elfelejti.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Mz/ts250@300 #16296 üzenetére
asszem még az szokott megoldás lenni, hogy kiveszed az egyéni hátteret, és úgy csinálsz biztonsági mentést.bocs, átsiklott rajta a tekintetem. hát akkor passz, esetleg töltőre felrakhatod, hátha.
kitöltött* garijegy elég a careben.*van akinek még a kitöltetlent is elfogadták, de ez változó lehet
[ Szerkesztve ]
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
chaapaai
csendes tag
Sziasztok,sajna nekem is mikrofon problémám van,de nincs gar.jegyem. Tudna valaki segíteni? Köszönöm előre is 😊
-
jeni
félisten
válasz chaapaai #16298 üzenetére
Hello
Itt megtudhatod,hogy garis-e?
Ha jóindulatúak akkor nem kell a gari papír melléje,mert a rendszerükben benne van,hogy melyik garis még.
Ha ragaszkodnak a jótállási papírhoz akkor gázos a dolog.
Tudatomban épen a legrosszabb vételű mobilok közé tartozik a Nokia 930! Ugyanis nagy az esélye,hogy 1 éven belül elromlik,mikrofon,kijelző,vagy hangszóró hibákkal.Hardveresen hiába van a TOP-n,csak MEGBÍZHATATLAN az a teló a tartósságát illetően!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Öregszem
- Asszociációs játék. :)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Házimozi belépő szinten
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest