- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- Magisk
-
Mobilarena
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZavaBalazs
őstag
válasz ZavaBalazs #15455 üzenetére
na, most már a WMPU-nak is leesett ami mindenki másnak jó rég, hogy a készülékeket 950 és 950 XL néven fogják kiadni.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Clemi
veterán
válasz Seangaijin #15551 üzenetére
Elolvastam.... akkor ez valószínű szoftveres hiba? Hátul mindegy, hogy a kettő közül melyikbe beszélek, ugyanolyan halk. Most kipróbáltam a videó felvételt, az is bazi halk és tökmindegy hogy csak stereo vagy átkapcsolom térhangzásra.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz Seangaijin #15551 üzenetére
Nem értem, amit írsz.
Épp azért mondtam, hogy több próbát kell csinálni, mert több mikrofon van benne, vagyis, hogy melyik nem működik azt lehet talán ezekkel belőni.
Az enyémmel nem lehet kihangosítva beszélni és a hangfelvétel sem működik.
Videófelvétel esetén van hang.
Ezek mind más-más mikrofont használnak.
Nem értem mi a gondod -
Nergalos
aktív tag
válasz ZavaBalazs #15552 üzenetére
A fekete olyan mint egy prestigio által gyártott teló. És ezek a kezelő gombok!!
A "lumia design" véget ért vagy jön még egy igazi flagship?
[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
válasz enginev3.0 #15515 üzenetére
Tud futtatni, de erős túlzás, hogy megy minden. Én 8 programot tettem fel, ebből 7 elindult, de a menü után egyik sem igazán jutott.
(B)(#15527) bwooster + (#15516) DaveJr(/B): rendes apk-t hol lehet amúgy szerezni? Akár ezt a K&H-s appot. Én is kipróbálnám.
Amiket én fentieket próbáltam, az megkérdőjelezhető forrásból volt.[ Szerkesztve ]
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Nergalos #15555 üzenetére
szerintem is nagyon filléres a 950 design, főleg ez a káyhaezüst a fényképező körül. az xl tetszik (a fényképezőgombon kívüli többi gombját leszámítva), a dudor még kifejezetten jól is áll neki, szépen néz ki, de az 5.7" meg böhöm nagy. nem baj, én amúgy sem terveztem még egy darabig váltani 930-ról, attól még ez egy kihagyott ziccernek tűnik egyelőre.
állítólag tavasszal jön egy surface phone, intel atom procival, meg brutál kezdőárral. project juggernaut alpha néven keresgélj ha érdekel.
[ Szerkesztve ]
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Burt1793
veterán
válasz enginev3.0 #15549 üzenetére
Hiába reménykedsz, egyelőre nem lesz ilyen hivatalosan, kérdezd wolandot.
Ha minden progit tudnál windows-on is futtatni, olyan lenne, mint a droid windows-os témával. Nem véletlenül különbözik a két rendszer. Nekem sokszor a pofámba vágják, hogy azért folyamatos a rendszer, mert faék egyszerűségű... Legközelebb ne windows-os csúcsmobilt vegyél és nem lesz ilyen problémád.(#15557) ZavaBalazs: A 950 tényleg elég fura, régi htc-kre emlékeztet. Mindegy, a bizalmamat elvesztette a microsoft ezzel a hibátlan 930-assal, ha beadja a kulcsot, nem biztos, hogy egy kipróbálásnál tovább fogom használni a 950-et...
(#15556) BiP: Itt is találsz apk-kat.
[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz enginev3.0 #15559 üzenetére
Látom, hogy mit szeretnél a szíved mélyén.
Ha windowsphone-od van, le kell szarnod a thirdparty alkalmazásokat. A facebook app is csak a w10-es pc-n megy akadás mentesen. Igazából bejön a wp sajnos, szóval nem szeretnék visszamenni én se androidra (persze droidos tablet kell). Remélem lesz majd valami rendes kompromisszum, 930-hoz hasonlító külső, közepes hardver, jobb aksiidő, esetleg sd kártya, értesítő led (következő mobilomban biztos lesz). -
Seangaijin
aktív tag
Droidon volt úgy, hogy némely alkalmazás bekavart a rendszerbe. Ott pláne hozzáférhet az alkalmazás mindenhez, ha ráérsz akkor húzd újra a telót de ne tegyél vissza biztonsági mentést. Nézd meg, hogy új működik-e megfelelően vagy sem. Ha nem, akkor beviszed a legközelebbi Care-be és téma lezárva.
YouTube csatornám gameplayekkel: https://www.youtube.com/c/seanjrrussel
-
Nergalos
aktív tag
Szerintem szoftveres. A lumia 520-on egyébként biztos nem a 930ra optimailzált op rendszer fut. 520nak van egyáltalán annyi mikrofonja, mint a 930nak? Nem hinném, hogy egyszerre ennyi embernek megy tönkre a mikrofonja. Nálam a "pattogás"- jelenség az egyik focis játék alatt jött elő és amikor leszedtem meg is szűnt. Ez csak egy példa volt.
Nem rég viszont volt egy rendszer frissítés amióta kb. kezdődtek a mikrofon problémák... Szerintem itt a bibi.. Szerintem.
Jövő héten ki kérdez majd rá? -
Lpneo
csendes tag
Sziasztok!
2 hónapja vettem ezt a telefont és nagyon szeretem. Az lenne a kérdésem, hogy melyik a legjobb módszer a gps jel befogására? Nekem 2 percbe telik mire jelet fog menet közben, amit kicsit soknak találok. -
khron78
őstag
A narrátort ki lehet valahogy véglegesen kapcsolni?
Az agyamra megy, hogy véletlenül hozzáérek és elkezd magyarázni. -
Burki
aktív tag
Sziasztok!
Lumia 820 leváltását tervezem, és elsődlegesen a Lumia 830 a kiszemelt áldozat, de a magentásoknál a webshop már napok óta azt játssza, hogy reggel nincs készleten, déltől megint van, aztán estére megint elfogy, és mivel kifutó termék, nem tudom, hogy melyik nap végére fogy el végleg úgy,hogy nem is lesz belőle több. Így elkezdtem nézelődni alternatíva gyanánt, és mivel a Lumia 930-nak is egy 20-assal esett az ára mostanság, így már egész barátságos árkategóriába kerül, bár így is majd egy 10-essel van az 50-70 ezres kategórián amiben nézelődni szoktam. Valahogy sajnálok ennyi pénzt kiadni egy telefonra. Most viszont elkapott a gépszíj, mert nagyon tetszetős darab.
A két készülék között 30.000-es különbség van, ugyanazzal a csomaggal. Sok hozzászólást olvastam különféle problémákról, és ez viszont kicsit eltántorított. Megéri ezt a 30.000 Ft-os többletet a 930-as, vagy csak presztízs mobil? Nagyon csábít az erős hardver,de nem vagyok benne biztos,hogy ki is használnám.
Asrock Z87 Extreme6, i7 4770K+CM Hyper 103, 2*8 GB Corsair Vengeance,FSP Hexa+ 500W, MSI RX 480 GAMING 8GB, SSD HyperX 120GB FURY, WD Blue 1TB EZEX, Cooler Master N300
-
Clemi
veterán
válasz zsoltzsolt #15570 üzenetére
Sajnos hardveres gond van Felment frissítéssel a W10 majd csináltam egy HR-t de mindkét módban ugyanolyan halkan veszi a hangot kihangosítva és videó felvétel közben is.
-
I.el.Fatih
csendes tag
válasz ZavaBalazs #15578 üzenetére
Az én telefonomon Cyan van, mert a Denimet nem akartam ráfrissíteni, gondoltam a kiforrott win10 lesz majd a nyerő de az említett mikrofon probléma nálam is megvan, szóval felesleges nekiállni visszatelepíteni. Még egyszerűen nem volt időm bejutni a itteni telenorhoz, hogy elindítsam a szervizintézkedéseket.
-
Clemi
veterán
válasz zsoltzsolt #15580 üzenetére
Igen, holnap leadom, minek halogassam. Amúgy jól emlékeztem, még egy hónappal ezelőtt is tökéletes volt, mert van egy akkor készült videó aminek még jó a hangja.
-
Burt1793
veterán
válasz ZavaBalazs #15578 üzenetére
Denimmel is jó volt nekem kb augusztus elejéig, talán az az újraindításellenes frissítés tett be neki (már ha nem hardveres a dolog).
-
Burt1793
veterán
válasz I.el.Fatih #15584 üzenetére
A vaku nálam rendben van, múltkor amikor írtad, kipróbáltam, de most is OK.
Egyelőre nem viszem szervizbe, majd pár hét múlva.(#15585) Clemi: A 930-on win8.1 denim van fent, PC-n viszont a 10-est használom. Sokáig nem is volt vele baj mondom, augusztus eleje óta halott.
[ Szerkesztve ]
-
I.el.Fatih
csendes tag
kíváncsi vagyok mit mondanak... lehet reménykedni új készülékben?
-
Burt1793
veterán
Nálam ez van fent: 8.10.14226.359
Fülhöz tartott telefonálás közben tökéletes a hang, csak kihangosítva megy el... illetve ugye nem lehet shazamozni és a sound recorder is csak néma csendet vesz fel. A kamera videófelvétel közben jól hallhatóan, zavar nélküli hangot vesz fel. Ez a telefon nyomozóvá nevel... -
Seangaijin
aktív tag
válasz I.el.Fatih #15588 üzenetére
Biztos, hogy nem.
YouTube csatornám gameplayekkel: https://www.youtube.com/c/seanjrrussel
-
zsoltzsolt
addikt
Max. új mikrofonban 😁
-
Nergalos
aktív tag
És még egy legújabb surface tabletet is adnak hozzá😉
-
Burt1793
veterán
válasz I.el.Fatih #15593 üzenetére
Igen, de ha videózom, akkor nincs fehér zaj, tisztán hallható minden, rendes hangerővel.
-
hallador
addikt
A 930 minden szempontból jóval magasabb specifikációval rendelkezik, mint a 830. A 930 egy csúcs mobil ameddig a 830 egy minőségi csomagolásba ültetett középkategóriás mobil. Gyakorlatilag tudásban sokkal közelebb áll, egy középkategóriás Lumia mobile-hoz, ameddig, a csomagolás inkább felső közép kategória. Nem beszélve arról, hogy kétszer annyi memória van a 930-ban, ami a Windows 10 futtatásnál biztosan jól fog jönni, e-mellett a 830-ban van 4*1,2 Ghz, a 930-ban 4*2,2 Ghz.
Szóval nem a 930 nem presztízs mobile.
Belül elég nagy a különbség, nem beszélve e kijelzőről, ami az egyiknél FullHD (930), a másiknál (HD). A kamera is jobb a 930-ban és talán az egyik legjobb ma a piacon, szerintem nem estem túlzásba ezzel a kijelentésemmel.
Ezek elég nagy különbségek.
Persze vannak előnyei is a 830-nak, nagy eséllyel kevésbé merül, az akkumulátor, olcsóbb, és van rajta Micro SD kártya slot is.
Itt meg tudod nézni a különbségeket is:
Az azóta kiderült széria hibák miatti aggódás pedig eldönthető, hogy bevállalod vagy sem.
[ Szerkesztve ]
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
Integrale
veterán
Ha már sokadjára viszed javíttatni, vagy több probléma is van vele, akkor előfordulhat.
"Bad reklám is reklám too"
-
Clemi
veterán
-
I.el.Fatih
csendes tag
Felesleges matekozni, szar és kész... Nem azért fizettem majdnem 140k-t hogy forrasztgassák meg stb... Cseréljék ki, ha nem tudnak a tutira menni. Csak az a para, ha cserélnek akkor meg az ember beszophatja egy kijelzőelállós szarral. Lutri
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest