-
Mobilarena
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
correctman
tag
válasz zazira2 #16098 üzenetére
Tehát leejtetted de nem zavart mert működött minden. Most lehalt valami és nem javítják mert sérült a telefonod. Konklúzió, soha többet Nokia és g***i Microsoft. Persze a sérülés az csak esztétikai hiba és a kistündér rakta rá az egyik éjszaka meg amúgy is a szervizesek nem értenek hozzá. Értem...
-
zsoltzsolt
addikt
válasz correctman #16102 üzenetére
Csak azt írta, hogy sérülés van a kereten. Ez egy puha alumínium keret, sérülékeny, nekiütködik pl egy kávéscsésze, az is meglátszik.
-
correctman
tag
válasz zsoltzsolt #16103 üzenetére
Az enyém már esett le de nem sérült meg szerencsére tehát annyira azért nem "puha" az a keret. Esetleg egy fénykép jöhetne róla, hogy mindenki el tudja dönteni, hogy jogos-e a felháborodás.
-
korcsillio
addikt
Ha olyan jó minőségű miért kopik(tokban is) mint az állat?
-
tomboy0013
veterán
válasz zsoltzsolt #16103 üzenetére
Micsoda? Azért nem habszivacs ez kérem szépen. Az enyém már kapott 3-szor kemény felületet és mégsem látszik rajta sérülés. Azért túlzásokba ne essünk, egyáltalán nem puha anyag a keret. A 920-am sokkal sérülékenyebb volt a polikarbonát borítással. Azt egyszer ejtettem le vonaton ülő helyzetből és azonnal ellaposodott a sarka, na az tényleg puha anyag volt. Ez nem az.
-
martin66
senior tag
Sziasztok
A Continuum con Microsot display dock elérhető lesz a 930-hoz?
Alig találok erről infót magyarul.
Köszi a segítséget. -
martin66
senior tag
válasz tomboy0013 #16108 üzenetére
Bocsánat.
De nagyon szomorú vagyok!!
Tudjuk miért? Kíváncsi lennék.
[ Szerkesztve ]
-
zsoltzsolt
addikt
válasz tomboy0013 #16106 üzenetére
Annyira nem puha, ok, de olvastam látható sérülésről pl a fentebb említett kapcsán. Nekem a táskámban karcolta meg valami, nem komoly, de kis karc van rajta.
Nekem is be kéne már adnom mikrofon cserére, bár nem hiányoznak a funkciók, amiket emiatt nem tud, de nem akarok kifutni a garanciából. -
correctman
tag
Sokunk kedvence burti parkolópályára lett téve 😈
-
tomboy0013
veterán
válasz correctman #16112 üzenetére
Helyes, egy életre eltüntethetnék innen
-
Nergalos
aktív tag
Szegény a saját sunyi módján az a5 fórumon is a 930 fikázásával próbált barátokat szerezni. Érdemes megkeresni😌
-
Nergalos
aktív tag
válasz korcsillio #16105 üzenetére
Korábban nem azt írtad, hogy már cserélték a keretedet üveggel? Az ment garijegy nélkül???
-
Nergalos
aktív tag
válasz zsoltzsolt #16111 üzenetére
Gondolom van még kb. egy éved Vagy nem két év a gari?
-
Nergalos
aktív tag
válasz korcsillio #16118 üzenetére
Melyik a nem?
Megkerestem, nem Te írtad, rosszul emlékeztem.
[ Szerkesztve ]
-
Nergalos
aktív tag
válasz zsoltzsolt #16120 üzenetére
Szintén t-kom. Nekem 2 év ragadt meg. Gondolom a mikrofon is beletartozik.
[ Szerkesztve ]
-
hroberto
veterán
Kár, hogy csak ilyen rövid időre tiltották ki...
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
jeni
félisten
válasz zazira2 #16123 üzenetére
Életlen a kép.
Lehet erre játszanak hátha feladod és megspórolsz nekik csomó pénzt.Hivatkozz mindenre,
fogyasztóvédelem,Hírközlési felügyelet,Békéltetőtestület ha mégse akarják megjavítani,
és végül mégis kijavítják majd neked ha belátják nem adod fel.CsonkaImo
A keretről lekopik a festék az a GYÁRTÓ SARA!!!!
Azt kell bizonyítani zazira2 részéről,hogy az nincs összefüggésben azzal,hogy nincs LCD működés vagy részben működik (csíkozás ,foltosodás, vibrálást,stb...)[ Szerkesztve ]
-
zazira2
tag
Mivel a 930-al nem tudom saját magát lefotózni így maradt egy lumia 710, ami póttelefonnak lett meghagyva a szervizelések idejére.
A készüléket átvevő ember sem látta elsőre a sérülést, csodálkozott is, hogy ezért visszadobják a telefont.[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
válasz zazira2 #16130 üzenetére
Még is ki dönti el, hogy visszadobják vagy megcsinálják? Mert egy általuk elismert hibát bármivel visszadobni, szánalmas
Normális telefont kéne kiadni a kezükből és nem lennének javítási gondok, mert elhiszem hogy szarul esik kicserélni egy komplett kijelzőt
Retek banda
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Burt1793
veterán
válasz enginev3.0 #16131 üzenetére
Minden gyártónál keletkezik pár hibás darab, semmi gond nincs a 930-cal. A sérülésekre meg más gyártó is rá szokta fogni a garimegvonást. Például a sony is megvonja a garanciát, ha elszíneződik az indikátorpapír a telefon valamely pontján.
Amúgy ez tényleg nem nagy sérülés (persze elég homályos a kép, a 710 tud ennél jobbat), majdnem ekkora keletkezett az enyémnek a jobb alsó sarkára pár napja.[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
-
Nebogipfel
csendes tag
Sziasztok. Valakinek van tapasztalata olyan hibával, hogy egyszercsak gondol egyet és nem működik tovább a kamera gomb?
-
Burt1793
veterán
válasz Nebogipfel #16134 üzenetére
Nálam is volt már egyszer-kétszer ilyen, újraindítás megoldotta. A szenzornál nem áll el nálam a kijelző, tehát nem azért nem indít, illetve nem exponál a kameragomb.
-
Clemi
veterán
930 + W10M tulajokat kérdezem, hogy elnémul-e a telefon ha felkerül rá a Viber? Nálam telepítve volt, de nem volt élesítve, mert nem használom. Most elindítottam, élesítettem a kapott kóddal, de már a kapott kód sms-nél néma volt a telefon.
Leszedtem, de csak restart után lettek rendszer hangok ismét. -
Integrale
veterán
válasz enginev3.0 #16133 üzenetére
M7-nél a rezgőmotor és az akkumulátor elhalálozása is gyakoribb, mint más modelleknél.
Itt az üveg és a mikrofon, ami nagyobb mennyiségben jelentkezik a kelleténél.
"Bad reklám is reklám too"
-
Pikkolo^^
addikt
válasz enginev3.0 #16138 üzenetére
A lila kijelző amoled betegség, mindegyik készüléknél előfordul.
-
tomboy0013
veterán
válasz enginev3.0 #16138 üzenetére
Lila kijelző AMOLED betegség, kopás alatt nem tudom mire gondolsz, de az enyém közele 1 éve alatt nem kopott el. Ha a fekete keretre gondolsz, az jelen van mindennél ami festett, nem kell rajta meglepődni. Kijelző vibrálás meg nálam W10-en nem volt, szóval az meg meg lesz oldva.
-
martin66
senior tag
Sziasztok,
Windows Hellot megkapjuk ?
-
martin66
senior tag
válasz tomboy0013 #16143 üzenetére
Ohh. Megint az a fránya új hardver szó. Szomorú vagyok megint .
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Burt1793 #16146 üzenetére
ja, én nem bánnám azt se, ha kicsit később kapnánk meg, és mondjuk nem hajtana meg egyszerre 2 kijelzőt, csak a monitort (a mellé minek a telefont is?) max ha hívnak, akkor kezelem asztaliról, és kihangosítom*.
*már ha addig eljutok vele szervizbe, valaki adjon értelmes cseretelefont pléz
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
tjokai
senior tag
Sziasztok
Jó ideje nem foglalkoztam már a WP vonallal, most h már elérhető a WP10 Lumiákra is, újra felkeltette az érdeklődésemet. Legfőképpen az érdekelne, h hivatalosan van e már Lumia 930-ra WP10? Olyan, amit nem házilag kell rá mókolni hanem felajánlja a szoftver a frissítést...[ Szerkesztve ]
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs