- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
sdombi
tag
-
Sarlon
aktív tag
-
XFishboneHUN
senior tag
-
Sarlon
aktív tag
válasz XFishboneHUN #6959 üzenetére
Azt nem értem, h a telefon is 4G képes, elvileg, szóval nem kell, h feltétlenül t-mobile os legyen.. Viszont nekem nem volt olyan opció, csak 2G és 3G. Független szoftveren egyszerűen nem elérhető. A nokia care ben sem tudták, h miért.. Ezért beküldték a központi szervizbe.. Kíváncsi vagyok mi lesz a megoldás erre..
[ Szerkesztve ]
N82- N8- Lumia 920
-
-
-
Blyan
félisten
válasz Vangelis #6964 üzenetére
Most nem értelek, miért vitázol? Azt mondtam, ha véletlen, ha készakarva, az ajánlat maga (mivel láthatóan él, hiszen visszaigazolták) teljesen jó. És remélhetőleg a T látja, hogy ez működőképes modell is lehetne.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
jeni
félisten
mennyi ideig tart kijavítani a weblapot? semennyire!
én nem hiszem,hogy a balgaságuk miatt veszítenek a készülék eladáson.
biztosra veszem,hogy ezzel legalább nullszaldóra hozzák ki 1 évre,vagy nyereséggel.
szerintem nekik nagyobb üzlet így szerezni ügyfeleket[ Szerkesztve ]
-
Baroc
tag
Szerinted, ha ügyfelet akarnak szerezni, akkor miért nem a 2 év hűséges az akciós?
Szerinted, ha ügyfelet akarnak szerezni, akkor miért a majdnem legkisebb csomaggal "akcióznak"?
Szerinted, ha ügyfelet akarnak szerezni, akkor miért csak egy csomaggal "akcióznak"?
Szerinted, ha ügyfelet akarnak szerezni, akkor miért csak egy készülékkel "akcióznak"?És még lehetne sorolni az egyszerűbbnél egyszerűbb kérdéseket...
-
zazu001
tag
Na eppen a napokban akartam megdicserni a telefont miota visszakaptam kezdett egy normalisan mukodo eszkozre hasonlitani...
Erre az elobb tettem ra usbn keresztul zeneket, csengohangot, stb. Levettem, es egyszercsak kikapcsolt, es azota nothing...meg se nyikkan, nem rezzen meg ha megnyomom a gombot, semmi...mar ratettem toltore is, hatha azzal jobb, de amugy nem volt lemerulve (ezt is akartam dicserni, hogy jobb lett). Es semmi.
Most mit javasoltok?
Onvedelemre jo, de az emailjeimet nem jelzi...:-(
Jart mar igy valaki? Nem nagyon emlekszem ilyenre... -
pythonhun
csendes tag
Hello,Mindenkinek!
Van egy-ket kerdesem.hatha valaki tudja a valaszokat.
Tobben irtak,hogy nem latjak az uj sw-vel az online emberkeket.En sem latom oket,de ha belepek a faszbuk chat-jebe latom oket.en az uj sw-t;1308.0007. 22.-en kaptam,de par nappal elotte az elozovel sem lattam senkit.vagy elszorva egyet kettot a 25-bol.szerintem nem az uj szoft a hibas.Datum ido beallitasoknal nekem nincs automatikus beallitas.erdekes...
Tobben irtak,hogy fel lehet ket koppintassal oldani a kijelzot.Sajna ez sem muxik nalam.
Zsebben hordom.tok,folia nelkul.Neha csinal olyat,hogy kiveszem,feloldom,es kb 10 alkalmazas nyitva van.
Visszazarogatom oket eggyenkent.erre magatol ujraindul.Tegnap kaptam egy mail-t egy havertol.szifonrol kuldte.12 mellekelt keppel.megjelenek az ikonok a kepekrol,de megjeleniteni nem lehet oket.nem tudom,hogy
mi lehet az oka!?LTE nagyon szivja az akksit.
Egyenlore ezek az eszreveteleim vannak.
N9-rol valtottam,ha ez valakinek segit:Jobb a hangszoro,Lehet skype-olni videoval,ami eleg jol is muxik.Tobb alkalmazas van ra.Vegre lehet normalis online pokert nyomni,Nyorsabb.stb
Freemail beallitasok azon is ezen is felejtos,mint egyszeru felhasznalo.tehat cerkazni kell vele.de lehet en voltam buta.pedig segitseget is kaptam.
Szep napot Mindenkinek!
-
Assdak
őstag
válasz pythonhun #6985 üzenetére
Nekem szintén az új sw-vel lát mindenkit és azonnal frissül a lista ahogy lelép valaki.
Dátum+idő beállításoknál van Automatikus kapcsoló.
Koppintásos ébresztést senki nem írt szerintem, mert az egy újabb frissítéssel jön majd csak.
Olyat, hogy autómatica appokat nyitogatna, még senkitől nem hallottam. -
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz pythonhun #6985 üzenetére
Mi lenne ha visszalapoznál 2-t oda, ahova már ezt leírtad egyszer?
Mivel válaszoltam is rá...
De ha van kedved ollózd be mégegyszer ugyanazt, akkor sem fogsz újabb választ kapni, mivel egyszer már megkaptad, csak lusta vagy visszaolvasni a saját kérdésedigNokia Lumia 625 - Innokin iTaste SVD - Rocket
-
nikilauda
senior tag
Ezt láttátok már?
-
matteo_szg
őstag
Érkezőben az új Facebook kliens. A bétát bárki kipróbálhatja:
Microsoft announces new Facebook beta for Windows Phone 8, revamped and more features
jupiiii
-
Sarlon
aktív tag
válasz matteo_szg #6993 üzenetére
Remélem ezen már lehet facebook üzenetben képeket küldeni...
N82- N8- Lumia 920
-
legiaap
félisten
válasz matteo_szg #6993 üzenetére
Ez már a 3. facebook appom lesz ami fent van. Kíváncsi vagyok, hogy fog működni.
De a régi Microsoft-os Facebookkal meg mit akarnak majd kezdeni, ha ez már túllép a béta állapotán?[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
XFishboneHUN
senior tag
Egy kis érdekesség!
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
legiaap
félisten
De amúgy ez sem jelez. Küldettem magamnak üzenetet, naná, hogy nem kaptam meg.
Akkor azon kevesek közé tartozol, akiknél minden frankón működik.
Fishbone17: Ezt pont az előbb néztem. Erre a telefonra egy darab lencsét nem vennék, hisz PV-s mindent verő telefonhoz minek.
[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest