- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
Na magától újraindult megint a telefonom. Kezdődik az amiért eladtam a 8X-em...
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
zsamiatt
őstag
szerintetek, hogy lehet digitális alírást rendelni a levelezéshez illetve titkosított levelet küldeni?
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
kekazeg
csendes tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek a hirdetésről? [link]
Felvettem a kapcsolatot az eladóval csak kíváncsiságból. Meglepetésemre kaptam egy az állítólagos futár IDjének, lakcímkártyájának két oldalát szkennelve, na és még egy olyan valamiféle nyilatkozatot, aláírva, hogy ő eredeti bontatlan készülékeket értékesít és ha nem tetszik a termék, az előreutalt! vételárat visszafizeti a helyszínen. Kértem egy IMEI-t is és csekkoltam a Nokia.hu-n, érvényes az országban. Kicsit furcsa ez a dolog.
Vélemények? -
-
Blaise
veterán
Ha az eladó valószínűleg valamilyen mondvacsinált okkal nem megy bele a személyes átvételbe, akkor tuti átverés lesz.
-
sereeff
aktív tag
Na belecsúsztam én is a Hardresetes, fogaskerekezős sztoriba... fél órája semmi!! Remélem rendbe jön! Kéne ez a szar!!
Asrock 970 Extr3 AMD FX81120 Corsair Vengeance 2x4gb kit Scyteh Ninja 3.....Galaxy S20 Plus Watchactive 2
-
sereeff
aktív tag
Milyen gomb kombinációk vannak? A Kikapcs= hangerő le+ bekapcs gomb ismerem, de arra csak újraindul a műsor. valami még?
Most abban reménykedek, nekem is kikapcsol pár óra múlva, de fullra volt töltve... Áh... kicsit elkeserítő!![ Szerkesztve ]
Asrock 970 Extr3 AMD FX81120 Corsair Vengeance 2x4gb kit Scyteh Ninja 3.....Galaxy S20 Plus Watchactive 2
-
polonic
félisten
válasz sereeff #6274 üzenetére
Nem tudom. A gombos hr nem csinált nekem semmit.
És ha újraindítás után csinálod azt, amit leírtam? Akkor mi történik?Várd meg amíg lemerül, aztán töltőre rádugod. Megjelenik az akkutöltés jelző, mint amikor kikapcsolásig merül és akkor dugod rá tölteni, ezután várj egy kicsit, majd bekapcsológomb, utána fogaskerekezés és pár perc után magához tér. Nálam így történt, így menekült meg. Hátha nálad is ez lesz.
-
Gabesz77
senior tag
Urak, a skydrive app WP8-on sem hajlandó automatikus feltöltésnél eredeti méretben tölteni fel a képeket?
Guns n' Roses, 2023. július 19.
-
sereeff
aktív tag
válasz polonic #6275 üzenetére
Köszönöm a segítséget! Csináltam egy olyat, hogy hang le+bekapcs+Kamera, újraindult, s 2 perc fogaskerekezés után tette a dolgát! Most beállítgatom stb... de megy védre... Ezt a tortúrát
-
PoganyPtR
tag
Szerencsés vagyok szoftveres téren, mert eddig nekem nem volt semmilyen fagyás, meg a készülék is rendesen egyben van. Viszont a kijelző kiakasztott... 1 hónapos a teló... két hete észrevettem egy karcot ami apró,de megakad benne a körmöm. Tegnap nézegettem, tiszta hajszálkarcos az egész kijelző, úgy, hogy zsebben hordom, de semmi más nincs mellette, kijelzővel lefele meg még nem volt letéve.
-
sereeff
aktív tag
Hello! Volt valami QR kód ami frissítést telepitett az sms karakterkészlet beállításához. nem tudná valaki belinkelni, visszanéztem januárig, de nem találom.
-
legiaap
félisten
-
PoganyPtR
tag
Hát X10i-n nem használtam fóliát, nem is volt rajta karc, így azt gondoltam, hogy ha az bírta, ez főleg fogja.
-
Cyberpunk
félisten
válasz PoganyPtR #6279 üzenetére
Nekem máig egy deka karc sincs rajta, pedig én is simán zsebben hordom. Nem is teszek erre fóliát az csak ront a kijelzőn. Ráadásul ha valami hát az nagyon tud karcolódni, ha a kijelzőn zavar, akkor a fólián is fog, vagy cserélgeted hetente.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Flashback
addikt
Nagyon rá vagyok gerjedve eme telefonra. Sajnos... Mit gondoltok mikor fog esni az ára 100K környékére?
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
morpheuss12
tag
Nekem sincs semmi bajom szoftveresen nem fagy vagy ijesmi de a kijelzője karcolódik . Becsúsztatós tokban hordtam kb két hétig bele esehetett valami fém forgács és az kacolhatta össze. Van rajt egymás mellet két egyforma karcolás ebből gondolom. Január elején vettem a telefont az első két héten belül megtörtént a karcolódás azóta vettem egy becsukhatós bőr tokot mint a Note-é és Megoldódott azóta nem vettem észre több karcot.
Mindenki kíméljen meg a fikázós hsz-től , nem vagyok kívácsi rájuk.
-
skilled88
tag
Még annyit ..L800-om nekem is karcosodott 2 nap útán polárnadrágomba ..vettem 1000-ért egy fóliát + tokot még meg alapból a szilikon tok is rajt van ..
"Powered Forever*Corsair HX520 Modular" Lumia 800 Black
-
Inclitus_pv
tag
Sajnos a 920 ugyanúgy karcolódik, mint 800 és minden más olyan teló, aminek a kijelzője ujjlenyomat-taszító réteggel (oleophobic coating) van borítva.
Ezek hajszálkarcok, körömmel nem érezhetők és csak bizonyos szögből láthatóak. Aki zsebben hordja, annak tutira van rajta, ha alaposabban megnézi.
-
Cyberpunk
félisten
válasz Inclitus_pv #6292 üzenetére
A legjobb módszer nem keresni. Ha már látod rajta zavarni fog. Normál használat közben úgy sem látszik a zsírtól.
Hope was the right choice, and it always will be.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest