- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sarlon
aktív tag
válasz petfoto #6601 üzenetére
Enyém sem lila..
Viszont ma megint leadtam szervizbe a 920asom, kíváncsi vagyok mit mókolnak majd vele, többször nem szeretném bevinni, már így is tele a... pohár..
Azt vettem észre, h eddig Jabil os bélyegző volt a papíromon, amit kaptam, most viszont BRT 2004 Kft.
Úgy látszik sok volt a panasz.. És inkább a saját bélyegzőt használják, nem a JABILosat, nem lenne jó reklám..N82- N8- Lumia 920
-
sadboy
aktív tag
válasz petfoto #6601 üzenetére
Gondolhatod mennyire voltam ideges amikor a jó kijelzőmet lilára cserélték persze úgy hogy szervízlapon nem volt nyoma, főleg hogy olyan kijelzőt raktak bele amin szürke helyett csak lila volt. A JABIL-ról és a szakemberekről csak ennyit. Mert azt ne mondja nekem senki hogy 1,5 év alatt nem tűnik fel hogy lila lenne a kijelzőm (leteszteltem nem volt az) aztán szervíz után meg megakarnak győzni hogy jó az mikor csak a színvak nem látta hogy lila. A care-ben is úgy akartak meggyőzni hogy full lila kijelzős n8-akhoz hasonlítgatták. Meg azt állította az egyik csávó hogy oda még soha nem vittek ilyen hibával n8-at csak tudtam hogy hazugság mert ismerősöm is oda vitte először csak őt elhajtották az a poén neki gyárilag lila volt most meg tökéleteskijelzője van érdekes módon megtudták csinálni.
3210>6220>6630>N80>N82>N8>808
-
lasarus1988
tag
Na visszaírt az Ügyfélszolgálat!
Közölték, hogy vannak meghibásodások amiket nem tudnak garanciálisan javítani. KÉRDEM ÉN mitől garanciális a javítás, ha a szervizben keletkezik a hiba? Nekem mi közöm ahhoz? Megint kaptak egy szép levelet, ahol kb. nyolcszor leírtam, hogy nem nálam keletkezett a hiba és próbálom bejátszani a dolgot, hanem a szerviz folyamatban.
Következő lépés, hogy holnap utána nézek a fogyasztóvédelemnek. Ennyiben legalább jó az e-mail kommunikáció, hogy minden levélváltás és papír szkennelve is megvan (gari papír, átvételi jegyzőkönyvek, javítási jegyzőkönyvek).
Éljen a JABIL és a gyári support ...
[ Szerkesztve ]
-
petfoto
tag
válasz lasarus1988 #6605 üzenetére
Hogy nem birják belátni, hogy b@lf@szok voltak... Bár sanszos, hogy a vége úgyis az lesz...remélhetőleg.
De addig is legalább mindenki megutálja őket...ha eddig még nem lett volna dolgunk velük... -
zazu001
tag
válasz lasarus1988 #6605 üzenetére
hát ez alapján nem lettem nyugodtabb...
épp most ment a t-mobile-os 4G reklám, hogy oszd meg Lumia 920-szal az élményeid...jah... -
legiaap
félisten
Kis érdekesség: A gsmarena tesztje alapján a Lumia 920 44 óra készenléti időt produkál 2000-es akkuval, míg az iPhone 5 1440-es akkujával 51 órát. Akkor most hogy is van ez? Ezt nem hiszem, hogy rá lehet fogni a nagyobb kijelzőre.
Mióta iPhone 5-öt is nyomkorászok feltűnt, hogy jobban bírja szuflával.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Sn00PiG
aktív tag
Még mindig megvan a teló, csak asszony használja. Korábban nekem nem volt vele gondom, mivel mindig max fényerőn használtam, asszony viszont automatán, és úgy sötétebb helyeken nagyon látszik, főleg alacsony fényerőn jön elő a hiba. Amióta nála van azóta lett szervízelve/cserélve, én nem találkoztam a hibával fix fényerő mellett... Azok a bejegyzések mintha nem tegnap készültek volna
[ Szerkesztve ]
Nokia Lumia 625 - Innokin iTaste SVD - Rocket
-
amanoba
őstag
Srácok,
Valaki találkozott már magyar szolgáltatófüggő telefonnal?
Kinek van ilyen, hol és mikor vette?Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
polonic
félisten
legiaap!!!
Te használsz weather flow-t, igaz?
Mert váltottam amazing weatherről erre és azóta, mióta feltettem, azóta melegszik a telefonom és gyorsabban merül a kelleténél. Semmi más változtatást nem csináltam, csak ez történt. Én erre gyanakodnék.
-
Sn00PiG
aktív tag
-
-
polonic
félisten
Még valami történt, csak most jutott eszembe.
Bejelentkeztem msn-be és bekapcsoltam a fb chatet is.Most újraindítottam a telót, kikapcsoltam fb-t és msn-t is. Weather flow maradt. Meglátjuk.
-
amanoba
őstag
Köszönöm szépen mindenkinek!
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
morpheuss12
tag
válasz polonic #6632 üzenetére
Nekem is a weather Flow van fent nagy csempén és nem attól merül. Amikor kijött s viber és az ms face akkor azokat felraktam de alig bírt 16 órát. Letöröltem mind a két progit azóta másfél nap lazán folyamatos wifi és adatkapcsolat nem kapcsolgatom, két email szinkronizlás kb két óra youtube wifin 2-3telefonhívás.
Mindenki kíméljen meg a fikázós hsz-től , nem vagyok kívácsi rájuk.
-
Lall
veterán
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Lall
veterán
Naptár -> Importálás -> Előfizetés. Ide az URL-hez bemásolod a fent linkelt url címet, naptárnévhez meg értelemszerűen beírod, hogy
lófüttyNévnap.[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
petfoto
tag
válasz legiaap #6610 üzenetére
Még 1 kis érdekesség: L920 mai használat: fél7kor 100%, 20.00kor 68%. Pár telefon, Viber, 10 perc navi, pár levél...irás-olvasás, emilfiók szinkr, szóval semmi extra. Éjjel kb. 5%-ot szokott merülni (3g, emil szinkr 2 fiók). Akkor ez igy több óra használattal (24órára 40%, akkor 48 órára akár 10-20% is még lehet benne), mint a teszten készenléten (44óra). Kicsit zavaros lehet, de talán a teszt lehetett kicsit elfogult...
[ Szerkesztve ]
-
Sztif
aktív tag
Ez a naptáras dolog 7.8-on is megy/menne, ha ugyanígy csinálom ahogy leírtátok?
- Kérsz egy rágót? - Milyen ízű? - Formalinos. - Utálom a formalint.
-
Cruzolka
aktív tag
Ezt már linkelte valaki? vagy még nem?
http://www.wpcentral.com/first-images-nokia-catwalk-surface
Szerintetek?
Zolka
-
Sztif
aktív tag
válasz Cruzolka #6641 üzenetére
Az első képen elég jól néz ki, de miért került a tetejére a microUSB csati? Nem úgy van hogy csak alulra kerülhet? A második képet nézve a hátlap elég csúnya és ha jól nézem műanyag alul a három pöttyel, mint a 720nál, amihez kell egy külső borítás hogy vezeték nélkül tudjad tölteni. Csak azt nem értem ha már kell az a kiegészítő attól még a hátlap is lehet fém...
Persze tudom ez lehet egy prototípus amit lehet piacra sem dobnak ebben a formában...- Kérsz egy rágót? - Milyen ízű? - Formalinos. - Utálom a formalint.
-
Assdak
őstag
Köszi Lall,
Beállítottam, weben most látszódik minden faszán, telefonon a névnapok még nem jöttek elő.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest