- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz zazu001 #5796 üzenetére
"ennyire magára lesz hagyva a rendszer...
hogy senki nem fog fejleszteni rá appokat"Annyira magára lett hagyva, hogy már 2 rendszerfrissítés jött hozzá, ami elég szépen finomhangolt, és egy fél éves telefonról beszélünk. Az app updatek is szinte napi/heti rendszerességűek.
Az appfejlesztés pedig nem az MS dolga: az, hogy pl. a Viber fejlesztői nem csináltak még rendes appot őket minősíti, nem a rendszert. A legutóbbi frissítés óta a Skype is tökéletesen működik, jönnek a hívások ahogy kell, folyamat meg van a kapcsolat - ergo ha Viber-ék nem tesznek valamit, akkor ez lesz az első számú VOIP app WP8-on, amit lehet majd a többi rendszeren is érezni: Viber-rel iPhone-ról nem érek el mindenkit, mert nincs WP kliens, Skype viszont még Symbianra is van. Amióta Skype-ot használok rendszeresen több ismerősöm is Androiddal/iPhonenal átállt Skype-ra.
Az is tény, hogy a legfizetőképesebb user tábor a WP tulajoké, sokkal jobban fogynak a fizetős appok mint Droidon (ott virágzik a warez) vagy iOS-en (ott is megy a jailbreakelés).Én nem dőlök a kardomba az Instagram hiánya miatt, de még az FB app sem tántorít vissza - szerintem sokkal szánalmasabb, hogy menüműveletek alatt is képes belassulni egy 2-4-8 magos Android csoda.
Tudok rajta híreket olvasni, időjárást látom, van egy jó kamera benne (ezen lehet vitázni, nekem tökéletesen megfelel), ingyen MS Office appok (OneNote napi használatban projektmenedzsmentre), zenét is tudok hallgatni, és még játszani is.
Tudod, kinek-mi a fontos, mik a prioritások - és a leírásod alapján a WP tényleg nem a te rendszered.
[ Szerkesztve ]
Nokia Lumia 625 - Innokin iTaste SVD - Rocket
-
StLui
veterán
válasz Sn00PiG #5801 üzenetére
Azért nincs fejlesztés külsősök álltal, bár ms FB app sincs fejlesztve, mert "kutya nem használja", nem ennyire sarkosan: nagyon kevesen, és addig a fejlesztők egy percet sem foglalkoznak vele sajnos. Az meg sajnos teljesen mindegy, hogy wp platformon skype lesz a fő, ha egyszer a tömeg viber-t használ, és én nem vetethetek mindenkivel wp-t, senkinek nincs a környezetemben, vagy állíthatom át őket skype-ra, mert wp-n csak az van.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Cyberpunk
félisten
Ez képtelenség, hogy nálam elmenjen annyi ideig. Ha a két és fél óra megvan kijelzőidővel, az talán reális. De vicc, hogy ,merülget rendesen e nélkül is elég csak fent hagynom 3G-n és bekapcsolt mobiladatokkal + szinkron.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Assdak
őstag
válasz Cyberpunk #5804 üzenetére
Pedig, mint azt írtam. 3G folyton ON, Wifi folyamatosan ON, GPS bekapcsolva, BT folyamatban bekapcsolva, 2 mailbox folyamatban frissít, Facebook szintén, Twitter szintén, WPCentral szintúgy, Skype, Viber, WhatsApp, telepítve. Telefonálok rajta, és böngészek. Játszani, zenét hallgatni nem szoktam.
-
Sn00PiG
aktív tag
Szerinted az MS dolga a Facebooknak appot fejleszteni?
Mintha Androidra meg iOS-re nem a Google meg az Apple csinálta volna a klienst, de javíts ki, ha tévedek.
Én is sz@rnék rá, miután beépített megoldás is van, Microsoft féle FB app is, meg még vagy 50 3rd party alternatíva.
És nem neked kell őket átállítani: megkérdezték, hogy van-e Viberem, mondtam hogy nincs, de ha nagyon nem akarnak telefonálni Skype-on elérnek. Azóta volt olyan, aki mondta, hogy a legjobb dolog volt, hogy feltette, mert eddig Live Messengerre is használt külön appot, mostmár azt sem kell.
Azért lássuk be a Skype kicsit több platformon van jelen (Symbian,WP,iOS,Android,BB,Bada,Desktop), mint a Viber, aminek csak iOS-en és Androidon használható normálisan a kliense.
Viberhez meg kell adnom a telefonszámom, Skype-ot nyomhatom névtelenül is akár, sőt, van PC kliens, amit más, több platformon jelenlevő VOIP app nem tud magáról elmondani.
PC-n az egyik legnépszerűbb VOIP/IM kliens.De akkor még egyszer: kinek-mi a fontos.
@Cyberpunk: Folyamatos LTE kapcsolat, Wifi mindig bekapcsolva (zárt képernyőn is), GPS isfolyamat megy, 2 Push e-mail, Skype, RSS olvasó meg időjárás app is frissít (utóbbi a lockscreen hátterét is fél óránként), plusz 2-3 háttérben futó app.
1 napot lazán bír hírolvasgatással, 2-3 óra BT zenehallgatással, játékkal, és egy kis fotózással. Talán estére bekapcsol a kímélő, ha vadul nyomom.[ Szerkesztve ]
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz Gyufaaa #5810 üzenetére
Igen, mindent lehet rajta küldeni, de ahhoz hogy a "megosztás..." menüben megjelenjen a BT küldés előbb be kell kapcsolni a bluetootht. Ha be van kapcsolva megnyitsz pl. egy képet, alul 3 pötty, megosztás, Bluetoothon, és voila.
Sőt, fogadni is tud faján, az MP3-akat pl. instant beteszi a Music Hubba.@Cyberpunk: Az RSS olvasás tulajdonképpen böngészés, hiszen csak a szalagcímeket látom, a cikket már böngészőben nyitja meg. Illetve ezt a topikot (és még egy párat) rendszeresen olvasgatom róla. Fényerő nálam is auto.
-
lasarus1988
tag
Sziasztok!
Ha a szervizben LCD-t cserélnek akkor az elülső üveget is kicserélik? Egyben van az?
Köszönöm
-
Cyberpunk
félisten
válasz Sn00PiG #5812 üzenetére
Na akkor én nálam napi minimum 2 óra böngészés, fórum, híroldalak stb... Folyamatos email szinkronizáció. Úton, melóban mobilnet, ha van akkor 3G/HSDPA. Jó félóra FB, hazafelé kis zenehallgatással egybekötve. Így rendre 30% körül szoktam lenni mire hazaérek, úgy, hogy ha nem használom 2G-re korlátozom, emailre elég az is. Telefonálás általában nincs, max ha hív valaki. teljesen online élem a kommunikációmat ma már.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Gyufaaa
veterán
válasz FRENK1988 #5813 üzenetére
De hogyan. Rámész egy képre vagy zenére és van olyan a menüben a telón, hogy BT-on küldés? Vagy összekapcsolódsz a telefonnal BT-on keresztül a PC-vel és úgy másolod? Mint egy tárhely érzékeli a telót.
Konkrétan arra gondolok, hogy telefonról-telefonra lehet küldeni fájlokat BT-on keresztül?
[ Szerkesztve ]
-
-
Воланд
titán
válasz Cyberpunk #5825 üzenetére
valamiert a kek alapbol limitalt. eloszor csak az at&t-nel volt kaphato, azota asszem mar kinaban es oroszorszagban is. plusz mintha a telstra is a napokban kezdte volna el arulni.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
neooen
aktív tag
válasz Cyberpunk #5825 üzenetére
Hol figyeljem a híreket ezzel kapcsolatban? Valószínűleg ide a Mobilarénára is fel lesz majd dobva ha van valami...?
Köszönöm!Semleges értékelés oka: Az eladott vidokártyán a HDMI bemenet miniHDMI volt, amit én soha nem használtam és fel sem tűnt, hogy az nem a "hagyományos". Ezt nem jeleztem, ami a vevőnek kellemetlenséget okozott.
-
legiaap
félisten
válasz Cyberpunk #5799 üzenetére
Közelségi szenzorral nekem sincs MÉG bajom, de az előlapi kamera egyre jobban porosodik. Pedig tokot is vettem, ami lefedi a kijelző tetején a kijelző és a ház közti rést, tehát nem ott megy be a por a kamerához.
Tuti a hangszórónál kúszik be.
Mivel nem használom az előlapi kamerát leszarom, hogy poros, bár mondjuk esztétikailag ocsmány látvány, de ha a közelségérzékelő rovására megy kihajítom az ablakon az tuti.
Egyelőre az akku bajom idegesít. 3 nap után ismét melegedés kíséretében 6 óra alatt kinyírta magát, pedig semmi sem csináltam vele. Amikor viszont nem jön rá ez a dolog, akkor meg akár két napig is simán elmegy, szóval nagy a szórás.
Nagyon remélem a közelgő frissítés (USA-ban már frissíthető, úgyhogy szerintem 1-2 hét és euba is elér) megoldja a bajom, ha nem akkor sajna váltás lesz nálam, de ezzel platformot is váltok már, de nem akarok.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
-
königarjen
tag
Odamértem hozzá egy iPhone-t, annyival azért nem kisebb szerintem, vagy hogy is mondjam.. L920nak is elég nagy a keret ugyebár, pl az alján a gomboknál mekkora rész van már.. nekem is ő az egyetlen játékos, ami úgytűnik, hogy szóba jöhetne, más eszembe sem jut kb.
Rot und Weiß ein Leben lang! * FC Bayern!
-
ricsip
addikt
Két kamerás nyavalygás között folytatva az NFC-vel ismerkedést, néhány újabb tapasztalat:
- WP8-at látszólag nem lehet rávenni 1 db aktivitásnál többre (legalábbis nekem a rendelkezésre álló toolokkal nem sikerült még). Ez csak azért szomorú, mert kolléga mellettem a Sony típusú telefonján összekattintgatott egy tetszőleges lépésből álló komplett cselekvéssort, amit a telefon szemrebbenés nélkül végrehajtott (pl. fényerő felvesz, wifi bekapcs, browser elindít). Ez valami saját Sony fejlesztés lehet, mert színkódos NFC templateket ismer az alkalmazás, és a makrót a színkódos tag-hez tudod rendelni. Hát ja, végülis Android, hekkelésre ideális.
- egy kicsit is alaposabban kitöltött contact card nem fér bele az NTAG203 137 bájtjába, és csak kb. 130 bájtot enged ráírni, 136-t már biztosan nem. 130 bájtba egy átlagos magyar név, 1 db telefonszám +36-al kezdve, és egy rövid kb. 15-20 karakteres emailcím fér bele. Tehát cégnév, beosztás, 2. telefonszám és egyéb kutyaf*sza már nem. Pici fényképet meg főleg el lehet felejteni. Akinek ilyesmire van szüksége, az 1k típusú NFC matricára lesz szüksége, ilyenem még nincs majd lehet ilyet is berendelek.
További jó kamerafikázást.
-
-
Vezér
tag
Tegnap este frissítettem GDR2-re. Azóta 1%-sem merült az aksi, igaz nem is használtam, de wifi, 3g ment. Ma kiderül meddig bírja, bár eddig ser volt különösebb problémám az üzemidővel. 1-2 napig simán bírja használattól függően.
-
FRENK1988
veterán
Ma vált elérhetővé a 1308-as firm az amcsi at&t 920-hoz.
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
polonic
félisten
válasz morpheuss12 #5846 üzenetére
Tudom, hogy elérhető. De én megvárom, portico-nál is megvártam.
-
StLui
veterán
válasz polonic #5845 üzenetére
Na igen, ez a másik ami nekem nagyon fura, hogy mire megkapom a frissítést, addigra már megjelent az újabb, és a sok hiba tudtában elég frusztráló. Egy miatt nem zavar annyira, hogy nekem nem OS szinten vannak inkább gondjaim, hanem inkább appok tekintetében.
Androidra ezért nem jutott, jutna soha eszembe váltani, mert ott mást se hallottam, csak, hogy melyik telefont nem lehet mégsem majd frisíteni.Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Assdak
őstag
Hogy lehet ezt a GDR2-t feltenni? Illetve ezáltal ugrik a gari stb?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest