- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
BobTail
őstag
Nem, a 920 már marad ilyen, mert már a 925-össel tevékenykedem (úgy néz ki, hogy nálam marad ). Amúgy 920-on a Hipstamatic Oggl-lel jó kis képeket csináltam a Balatonon: 1 - 2; és a 925-ösről: 1 - 2
(#10250) StLui, bemész az Üzenetekbe, swipe balra, kiválasztod a neked megfelelő állapotot alul a jobboldali gombbal, aztán elkezdi keresni az online facebook-barátaidat és onnan választasz, vagy manuálisan is beírhatod a címzettet, és mehet is a csevegés
[ Szerkesztve ]
-
XFishboneHUN
senior tag
Megkérdem ismét, hát ha msot kapok választ! Srácok egy kérdés, emaileknél hogy lehet beállítani, hogy megjelenjenek a képek és, hogy a kijelzőre pont ráférjen az adott email, mert néhányat lapozgatni kell, hogy lássam a teljes tartalmat, pl az Xboxos emaileket!
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
Воланд
titán
válasz XFishboneHUN #10252 üzenetére
sehogy.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Sarlon
aktív tag
válasz XFishboneHUN #10249 üzenetére
Ezt nem értem.. Mi ezzel a gond? Hang- második fül, bekapcsolod h némítsa el ha lefordítod.. És működik...
N82- N8- Lumia 920
-
Sarlon
aktív tag
N82- N8- Lumia 920
-
Assdak
őstag
válasz Serius1974 #10259 üzenetére
Data Sense-ben ez az Online media tartalom, mi a lónyál? Kicsit fura, hogy 1.6 gigából 1 gigát ez tesz ki...
-
2ofthem
aktív tag
Sziasztok!
Friss tulajdonosként fordulok hozzátok.
T-online-os levelezés beállításában szeretnék segítséget kérni, szükség lenne a céges levelezésre a telefonon.
Sajnos nem fogadja el sehogy sem a beállításokat.
Válaszokat előre is köszönöm! -
Azazael
aktív tag
válasz Assdak #10261 üzenetére
Az elég nagy, bár az alatta kijelzett két szám az sorrendben a mobilneten ill. wifin forgalmazott mennyiség. Nekem 3 hét után 70 mega, de youtube videónak kevés, vagy ha ilyen jól tömörít kb 4 órányi anyagot akkor annak csak örülni tudok Amúgy az első tippem a skydrive szinkronizáció (fényképek, videók). Nálam ezzel a mérettel megegyezik az új skydrivera feltöltött képek mérete.
-
sereeff
aktív tag
Hello! Ez a Data sense tömörítés automatikus, vagy hol van ehhez beállítás? Nem látok sehol ilyet...
Asrock 970 Extr3 AMD FX81120 Corsair Vengeance 2x4gb kit Scyteh Ninja 3.....Galaxy S20 Plus Watchactive 2
-
rgeorge
addikt
válasz polonic #10266 üzenetére
Nálam is van (független). De maga az opció is úgy szól, hogy az URL elküldése a Data Sense szervernek. Semmiből sem tart a szolgáltatónak felállítani egy "dummy" Data Sense szervert, ami semmit sem csinál. Nyilván le kellene tesztelni, hogy mennyi a forgalom ki és bekapcsolva azonos oldalt betöltve, az mondaná meg, mi a helyzet, vagy tudni kellene, milyen változások láthatók bekapcsolt tömörítés mellett (pl. képminőség).
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
Azazael
aktív tag
válasz Assdak #10267 üzenetére
Hmm, nálam pont az van, hogy mobilnettel kevesebb mint 1 mega, wifin meg 78. Most néztem videót, az nem számít. Néztem skydrive-ról olyan képet ami csak ott van fent, azt a képekhez rakta hozzá. Letöltöttem appot, néztem marketplace-n programokat, az sem idejön. Skype video call is a skype alá megy. Így valóban ötletem sincs, hogy mi lehet, az esetedben ráadásul nem is kevés az, igaz az egész hónapot mutatja, de lehet az is, hogy el van tévedve a számláló.
-
jockas
senior tag
FB App kérdés: a hivatalos vagy a Beta vagy teljesen mindegy?
-
StLui
veterán
válasz jockas #10274 üzenetére
Hát béta esetén konkrétan már egyre több fajta bejegyzésről tudok amit nem jelenít meg , vagy csak részlegesen:
Runkeeper automata feltöltés: a képet nem látni (térkép), hozzászólásokat kijelzi a felső sávban, de nem tudom megnézni mert ha rálépek a bejegyzésre, akkor nincs ott az alsó sáv, tehát sem like-ok sem hsz-ek nem látszódnak
Valamely csoportba írt postok sem jönnek be, azok egyáltalán, pedig felső sávban szintén ott van, hogy hozzászólás érkezett
Eseményeknél ugyanígy rumlis a helyzet a hozzászólásokkal
Nike Cheer alkalmazásnál ha meg szeretném nézni milyen üzenet érkezett kidob a mobil facebookba, és várja hogy bejelentkezzek.Értesítést meg ugye sehogy nem kapok a bétától.
Ki kéne próbálni hova jutott a JDB facebook, mert a nem béta MS sem jobb szerintem
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
jockas
senior tag
Ugyan nem a Beta-t raktam fel, de attól még nem jött értesítés semmiről sem. Szóval egyre valószínűbb, hogy szedem is le. Van olyan alternatíva, amivel legalább a csevegő része használható? (vagy ha leszedem az Appot, akkor a beépített menni fog többé-kevésbé?) Mert ha nincs semmi értesítés 1-1 üzenetről, akkor csak az akkut fogyasztja, miközben semmire sem jó. -
őstag
Hello
Segítségeteket kérem!
Frissítettem a 920-ast (T-s) Amberre. Utána menüből nyomtam rá egy hard resetet. Azóta pörögnek a fogaskerekek és semmi nem történt kb 6 órája...
Mit tudok tenni?Köszönöm a segítséget!
-
azigazimoris
aktív tag
válasz golya87 #10277 üzenetére
Polonic írá vala :
"Akinek gondja volt a HR-rel, az az alábbi módszerrrel csinálja legközelebb:1. Telefont kikapcsolni
2. Telefont bekapcsolni, rezgés után egyből nyomvatartani a hangerő le gombot, amíg meg nem jelenik egy felkiátójel
3. Miután megjelent a felkiátójel: hangerő fel, hangerő le, bekapcs, hangerő le gombokat ilyen sorrendben megnyomi.Ezzel a módszerrel kb 2 percig fogaskerekezett a készülék."
S a telefon felkelt és járni kezdett
Egyszer próbáltam de nekem is siker volt.Nokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
donceleger8
őstag
válasz golya87 #10277 üzenetére
Én azt nem értem, miért kell egyáltalán HR-ezni?????
Ezzel gyakorlatilag minden törlődik a telefonról, ennyi erővel korábban is megcsinálhattad volna az Amberre való frissítést a Nokia Softvare Update for Retail programmal. Semmi értelme sem volt megvárni a T által jóváhagyott Ambert.
Persze ez nem gyógyír a problémádra, csak úgy általában érdekel a dolog.Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
őstag
válasz donceleger8 #10280 üzenetére
Strand fesztivál, utána gólyatábor.
Nem sok időm volt fórumon és gépközelben lenni.
Ma láttam, hogy van OTA frissítés, felraktam. Hard reset azért kellett, mert korábban áttértem gmail-ről outlook-ra és duplázódtak a naptár és a kontakt bejegyzések. Így gondoltam hard resetelem, leszedek mindent és az outlook-os acc-ommal használom ezután a telefont. -
őstag
válasz hukocsat #10278 üzenetére
hukocsat, azigazimoris: Sajnos egyik megoldás sem működik.
Folyamatosan pörögnek a fogaskerekek. Kikapcsolni nem tudom a telefont, csak a hangerő le + a lezárás gombbal indul újra. Nokia Care Suite programmal product support tool for store résznél újraindításkor felbukkan, hogy flash mód, de utána el is tűnik, amikor megjelennek a fogaskerekek.
Valakinek nincs más ötlete? -
PoganyPtR
tag
válasz LizzyHalding #10227 üzenetére
Hát én meg két feloldás között csak egyszer tudom megnézni
-
sarkanyolo2
őstag
Sziasztok!
Haverom lehet egy ilyet venne, és nem tudom, hogy ezeknek a feltételeknek megfelelne-e:
-napi akár 5 óra telefonálás
-multimédiás tartalom nézése/készítése
-folyamatos(5-10 perc) e-mail szinkronizáció
-Bluetooth kapcsolat az autó belső kihangosítójával!
-Esetleg GPS-ként való alkalmazás
-Korrekt üzemidőIgazából egy munkaeszköz lenne. Földekre autóval kijárás és ottani ügyintézés megkönnyítésére lenne használva, mint irodai asszisztens.
Válaszokat előre is köszönöm: sarkanyolo
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
Lall
veterán
válasz sarkanyolo2 #10291 üzenetére
Ezt mind tudja, de nem egy üzemidő bajnok. Autóba, autós töltő és minden meg van oldva. A Lumiák közül talán a 720-nak a legjobb az üzemideje.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
PoganyPtR
tag
Valamint attól függ mit értel a multimédiás tartalom alatt, mert videó nézés necces, mp4-en kívül semmit sem játszik...
-
zsamiatt
őstag
Azt hiszem negyedórás a legkisebb választható szinkron idő. Vagy push ha a levelező szerver tudja.
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
-
Pikkolo^^
addikt
8 órából kb. 2,5 óra beszélgetés és 20-30 közé esik vissza a töltöttség.
-
azigazimoris
aktív tag
Üzemidő gyorsjelentés.
Reggeli Amber frissítés után fullra töltöttem.
Délben húztam le, este tízkor 36 százalék
Éjjel töltöm és újrateszt kikapcsolt Amber fícsörökkel. Kíváncsi leszek...
Ugyanilyen használattal Amber előtt kb. 70 maradt...[ Szerkesztve ]
Nokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
Jégkokó
veterán
válasz azigazimoris #10298 üzenetére
Próbáld meg hogy ki és bekapcsood a telefont.Nekem is ezt csinálta de aztán megjavult.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
sarkanyolo2
őstag
Köszi srácok a segítséget! (valószínűleg Padfone 2 lesz)
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs