- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
BarNeE9
tag
Sziasztok!
Van ötletetek arra, hogy felmásolok filmeket a telefonra valamelyiket felismeri, valamelyiket nem, valamelyiket 3x jelenít meg? mindegyiket mp4 re konvertáltam mp3 audioval.
-
no1r
őstag
-
no1r
őstag
válasz BarNeE9 #5453 üzenetére
arra, hogy 2x-3x jelenaíti meg a dolgokat, azt hiszem a többiek azt szokták javasolni, hogy formázd le az sd-kártyát. állítólag azzal van valami probléma ilyen hibánál. a lejátszásnál pedig, ha H264 videóformátumra és mp3 hangra konvertálsz akkor mennie kellene mindnek.
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
no1r
őstag
válasz BarNeE9 #5455 üzenetére
EZ segített egy fórumtársnak a másik topicban.
videóra sajnos ennél több ötletem nekem sincs. esetleg még azt megpróbálhatod (ha win7 a pc) hogy ha megkérdezi másolásnál hogy konvertálja-e akkor rányomsz hogy igen.[ Szerkesztve ]
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
fabiandaniel
aktív tag
Fejelsztőknek elérheő a GDR3 Preview változata. Hátha valakit érdekel
Fabi
-
batai15
félisten
válasz fabiandaniel #5458 üzenetére
Pont most olvastam. Hivatosan mikorra várható? A telekom lumiások +2 hónapot adjanak hozzá.😈😈😈😈
-
Pinyo16689
senior tag
válasz El Gringo #5426 üzenetére
Általában a wp-s telók nem tartják az árukat használtan. Konkrétan a kutya sem keresi őket, ahogyan fogalmaztál. :-) Talán a 920, de annak még újonan is nagyot esett az ára. Szóval aki értékálló telefont szeretne, vegy szifont! :-) Egyébként nekem Lumia 720-am van.
Honor 200 pro black ; Huawei p30 pro ; Honor 20 ; Huawei p9 ; Nokia 930
-
gabee82.0
tag
válasz fabiandaniel #5458 üzenetére
Hát én felraktam! Hülyeséget csináltam? Ettől függetlenül megkapom majd a "rendes" GDR3-at?
Nem a probléma a probléma! A probléma a hozzáállásod a problémához!
-
El Gringo
senior tag
válasz Pinyo16689 #5460 üzenetére
így van. Tudom én. De most használtan találsz drágábban 720-ast, mint 820-ast, ami szerintem marhaság
mondjuk nekem a 720 jobban tetszik, de a SmartCamerás felbontásbeli különbség adta meg az utolsó löketet. 1mp vs 5mp. azért korántsem mindegy Még a ramot elnéztem volna, meg az oled vs ips-t, és vártam volna valami jó ajánlatra 720-nál.
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
btudos
nagyúr
-
batai15
félisten
A cikkemhez kérdezem, a bitter sweet nokia oldalról mit még?
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
Sziasztok!
A beállításokon belül csináltam egy olyat, hogy "telefon alaphelyzetbe állítása", vagy micsoda. Kérdésem, hogy ennek mennyi ideig kell tartania, mert már kb. 7-8 perce fogaskerekezik...
A válaszokat előre is köszi!
"Aki hülye, haljon meg!" - De mi van, ha én még nem akarok? GamerTag: Seedcop
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
válasz SpeedHUNGARY #5469 üzenetére
Most már meg vagy 20 percnél jár...
Meg lehet ezt szakítani anélkül, hogy baja legyen a telefonnak? Vagy várjak türelemmel?
[ Szerkesztve ]
"Aki hülye, haljon meg!" - De mi van, ha én még nem akarok? GamerTag: Seedcop
-
batai15
félisten
válasz SpeedHUNGARY #5470 üzenetére
Hát sztem halott... Keress rá hogy éleszd fel
-
btudos
nagyúr
válasz SpeedHUNGARY #5470 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Pinyo16689
senior tag
válasz El Gringo #5465 üzenetére
Ez nekem is nagy szívfájdalmam, mert szeretek fotózni, és az 1 megás képek, hát, nem az igaziak... Ezt leszámítva viszont jó a kamerája, és nagyon jó kis telefon. De ha most vennék, 920 lenne a befutó, főként a mostani ára miatt.
Honor 200 pro black ; Huawei p30 pro ; Honor 20 ; Huawei p9 ; Nokia 930
-
batai15
félisten
Valakinek égett már be a kijelző?
-
batai15
félisten
Nem hiszem hogy beégett csak kérdeztem. Nekem viz szintesen csíkos.de már megszoktam.
-
El Gringo
senior tag
válasz batai15 #5482 üzenetére
mennyi ideje használjátok, fiúk ?
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
El Gringo
senior tag
válasz batai15 #5484 üzenetére
jó, én nem látom... és ez normális? vagy zavaró? vagy csak direkt szugeráltad?
-
El Gringo
senior tag
válasz batai15 #5486 üzenetére
ok, köszi, így már nem félreérthető egy magamfajta kíváncsiskodónak sem
-
KomloiJenci
tag
Ilyen csík volt az Asus Padfone 2 telómon is, pedig az 200 ezerbe került anno. Nem képesek rendesen megcsinálni, hiába költesz rá egy használtautó árát.
Microsoft szerver tulaj - Külön VIP működő Skype csatorna - Exclusive VIP mindig működő Facebook Chat
-
törölt tag
Akit esetleg érdekel: Szolnoki Media Marktban az L820 74999ft 2013.10.16-tól 10.27-ig
-
JamesLavelle
tag
Sziasztok, az lehet, hogy töltésnél mindig bekapcsol?
Most vettem, gondoltam feltöltöm kikapcsolt állapotban, de állandóan visszakapcsol. -
albiosz
őstag
válasz JamesLavelle #5490 üzenetére
Ez ilyen. Csak bekapcsolt állapotban töltheted.
-
albiosz
őstag
válasz JamesLavelle #5492 üzenetére
kikapcsolás helyett javaslom a repülés üzemmódot. gyakorlatilag mintha kikapcsolnád.
-
Dr_Syrex
senior tag
Tudom kicsit lerágott csont (és próbáltam keresni itt a fórumon belül is), de tényleg nem lehet semmit tenni a kamera utólagos effektjével. Már rávarázsiltam pro camet, ami valóban jobb, mint az alap szoftver, viszont ezt a szándékos elmosást a végén nem tudom hova tenni.
Ez amolyan zajszűrő algoritmus? Létezik bármilyen mód a kikapcsolására?Nem vagyok egy"kamerabuzi", meg a fontos dolgokra ott a Pentaxom, de hogy a régi moto defy-m szebb képeket csináljon....
Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
-
KZP
őstag
Hát, ebben a GDR3 előzetesben sem találok VPN beállítási lehetőséget, pedig azért ez elég alap dolog lenne, már a legöregebb droidos telefonokban is megtalálható volt...
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Gumi és felni topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Autós topik
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs