- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
El Gringo
senior tag
hosszan ráböksz a router kapcsolatodra, majd szerkeszt.
proxy be.... kiszolgáló neve vagy URL címe-hez beírod a proxyt, alá meg a 8888-at. azt annyi, lehet örülni[ Szerkesztve ]
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
kóláspohár
újonc
Igen, aki nem csinálta még és nem vállalkozó szellemű, annak nem könnyű a félválról odabökött leírás alapján. Szóval:
-Repülős mód, majd wifit bekapcsol
-Beállítások
-Wifi
-A létező, kapcsolódott wifihálózatra bök
-Proxy bekapcsol
-Proxycím és port beír
-Vissza a rendszerbeállításokhoz
-Terület és nyelv
-Itt mindent angolra és usára állít (nem elég a böngészőnyelvet és a területet)
-Ugyanitt kiírja a telefon, hogy újraindítás szükséges, újraindít
-Vár míg fellép a wifi
-Store
-Keresőbe beírja, hogy Nokia Camera
-Installra kattint (vár, sokat, nem türelmetlenkedik)
-Még mindig vár, orrot túr
-Amikor berakta a prokramok közé és kiírta, hogy pending, akkor taskváltóval visszalép a wifihez
-Proxyt kikapcsol
-Programokhoz vissza
-Nokia Camera ikonra kattint, folytatja a telepítést
-Ha kész, akkor settings, language+locations, hungary
-Újraindít
-Örül
-Észreveszi, hogy ez semmivel nem tud többet mint a Nokia Smart Cam, amit amúgy is letölthetett mókolás nélkül -
batai15
félisten
válasz kóláspohár #5654 üzenetére
No de igen ebben egybe van a pro és smart cam, és minden muxik.
-
jeni
félisten
nagyon terjedelmes de melyik proxy ami jó? nálam semelyik változatban sem volt jó mert adathibára hivatkozva hosszan keresgélve dobta ki,hogy nem elérhető(USA beáll)
ha pedig nem lett jobb csak annyival,hogy kevesebb IKON van akkor nem érdemes vacakolni vele.[ Szerkesztve ]
-
Arkhalon
tag
válasz szutyis #5632 üzenetére
Ez működik, bár picit lassú (pl. nekem 10 percbe és kétszeri újra kapcsolatba telt de működött).
Más. Végre megkaptam a fehér qi hátlapot (így 1 hónap után a T-től), nagyon jó, érezni rajta hogy komolyabb mint a gyári, leszedni is nehezebb.
Kérdés: Hol tudom beállítani az ébresztést, mert letöltöttem a 627.am -t és most két ébresztés van és nem találom sehol a gyárit. Köszi előre is
[ Szerkesztve ]
iPhone 6 Space Gray 16GB - iPad Air 16GB Black
-
Rob700
senior tag
Gyerekek... Nekem nincs net, pedig beìrtam proxy-hoz a 103.13.29.118-at port:8888
iPhone 12 128GB Black
-
Rob700
senior tag
válasz batai15 #5661 üzenetére
Teljesen jól csináltam mindent... Valami miatt többször kellett próbálkozni, mert nagyon lassú volt... A lényeg, hogy sikerült és nagyon komoly a progi... Csak belepillantottam és örömmel láttam, hogy van végre önkioldó funkció... A Smart és Pro camot törlöm is...
iPhone 12 128GB Black
-
kbyte1024
veterán
Király vagy akkor kihagyom ha nem lessz sokkal jobb a produkció
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
BarNeE9
tag
valaki tesztelte már?
-
BarNeE9
tag
amúgy csak nálam írja ki, hogy Microsoft account service is unavailable right now. ?
-
burasu4
senior tag
Nem engedi, de mindegy. Meg vagyok elégedve a Pro Cam-el. Azzal is tökéletes képeket tudok készíteni.
Az baj, ha úgy szeretném telepíteni a Nokia Camerat, hogy a Smart Cam és Pro Cam is fent van?
Vagy előbb elkell távolítani?
[ Szerkesztve ]
-
Rob700
senior tag
válasz burasu4 #5685 üzenetére
Próbálgasd, én is megizzadtam... Ha átállítottál mindent USA-ra és beirtad a proxy-portokat akkor a sysapp pusher progin belül keresd meg a Nokia Camerát és ha nagynehezen elkezdi leszedni akkor kapcsold ki a proxy-t és az Áruház ki fog dobni egy frissítést a Pro Cam-ra. Azt frissíti fel Nokia Camera-ra...
[ Szerkesztve ]
iPhone 12 128GB Black
-
gergelyatya
csendes tag
Sziasztok,most tervezem a telefon megvételét.Első okostelóm lenne,amire használnám:hívás,sms,wifi,zene,filmek,egy két játék esetleg....tik hogy vagytok megélegedve a telefonnal?
Lg Chocolate->Orange Malibu->Nokia C2-01-Nokia Lumia 820
-
Andris837
senior tag
válasz gergelyatya #5692 üzenetére
Személy szerint nagyon.
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
Rob700
senior tag
Szerintem nagyon jó én bártan merem ajánlani. Stabil, logikus... Maximum az akksi lehetne combosabb... Engem maximálisan kiszolgál...
iPhone 12 128GB Black
-
kbyte1024
veterán
kb 2 hete van meg nekem és királyság
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
Arkhalon
tag
A legjobb amit vehetsz
-
Arkhalon
tag
Hol lehet azt beállítani hogy ha valamelyik programnak jelenik meg frissítése akkor azt az áruház ikonján lássam hogy van elérhető frissítés, mert eddig kijelezte de mostanában nem akarja és most is volt három amire csak úgy ránéztem.
-
Воланд
titán
válasz Arkhalon #5697 üzenetére
sehol. 24 orankent egyszer ellenorzi az alkalmazasokat, ha akkor nincs net, akkor nem fogja jelezni az elerheto frissitesek szamat.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest