Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Enzo_86

    tag

    válasz matyi19 #8532 üzenetére

    Sztem tökéletesen megfelel ezeknek a paramétereknek. Én Androidról váltottam, de idáig nem bántam meg! Gyorsaságban nem tudom, hogy mi tudná felvenni ilyen árkategóriában vele a versenyt, de nem hinném, hogy sok minden. Viszont újat azért nem éri meg venni, hanem csak használtat ami jó állapotban van, mert az azért jóval olcsóbb. A kamera sztem nagyon szép képeket csinál, és ne feledd, hogy ennek a telefonnak fizikai exponáló gombja van, ami csak jót jelent kép készítéskor, mert tudsz vele frankón fókuszáltatni! Van a telefonban egy-két idegesítő, hülye dolog, ami nekem sem teljesen tetszik, de inkább ez, mint a folyamatos, fagyás, szaggatás, kezelhetetlenség...
    Ami nekem nem annyira tetszik:
    - Csengéskor a rezgés, csak a csengőhang elején van. Tehát ha beteszel pl egy zeneszámot csengőhangnak, akkor mindig csak akkor rezeg, ha újrakezdi a csengőhangot, mert a másik fél még mindig hív téged.
    - Wifi lekapcsolása zárt kijelzőnél = nincs értesítés ha pl google talcon ír valaki, vagy viberen hív...
    (Jah itt jegyezném meg, hogy én úgy tudtam, hogy nincs viber, csak messenger formátumban, de tegnap találtam a piactéren egyet, amit a nokia adott ki, és azon működik a hanghívás is!:)))

Új hozzászólás Aktív témák