Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz domojko #17247 üzenetére

    ezt még nem lehet tudni, majd kiderül:)

    a lényeg, hogy nem (csak) az MS a genyó ebben a WP játékban, és hogy a többiek sem jobbak. ezek a nagy cégek, főleg ha egy lábon állnak, mint az Apple, könnyen megreccsenhetnek egy rossz üzleti döntéstől, pletykától, vagy bármitől. több láb nagyobb biztonság, de az sem garantál semmit. az meg, hogy mikor ki hogyan fog lépni, most még kiszámíthatatlan.

    ha az a kérdés, mi lesz a WP-vel, én a dolgok jelenlegi állása szerint a süllyesztőt nevezném meg, de mivel költséghatékonyan (időben persze lassan) még kihozható egy 8.1-hez hasonlóan stabil W10M, azt még meglépik, de szerintem utána már nem erőltetik, maximum ha rentábilis a dolog (drágább eszközök, amiken van haszon is). de szerintem a cél egy közös platform, egy közös operációs rendszer, mondjuk a Windows 11, ami mindenen ugyanúgy fut... de hogy addigra, 2-3 év múlva mi lesz az aktuális trend, nem tudni még.

    én jelenleg drágán WP telefont biztos nem vennék. de 50 alatt, a fentebb írt alap funkciókhoz egyértelműen azt venném: stabil, biztonságos, jól használható.

Új hozzászólás Aktív témák