- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
San Gabrio
újonc
Sziasztok, egy olyan problémám lenne, hogy elkeztem frissiteni egy alkalmazást a marketből itthon wifin, mielőtt befejezte volna kiléptem/elmentem és ezért nem fejezte be letöltést. Mikor probáltam újra inditani, vagy vagy el se kezdte vagy bergadt féluton. Hibát nem ir csak nem fejezi be a letöltést. Én már probáltam mindent, törlés és újra telepítést is, de ugyazt csinálta. Ti tapasztaltatok ilyet? Vagy van ötleteték hogy ezt hogy lehetne megoldani hard reset nélkül?
-
Namelesske
addikt
válasz San Gabrio #32401 üzenetére
Tapasztaltam már ilyet, magától megjavult, vagy netről sikerült felrakni. Van lehetőség letölteni appokat a Store-ból és feltolni a memória kártyáról.
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
Imi1981
veterán
válasz Namelesske #32402 üzenetére
Hogy lehet csak letölteni?
-
bodnar10261
aktív tag
Itt a Windows 10 for Phones rendszerkövetelménye:
Minimum 512 MB RAM
4 Vagy 5'5 colos kijelző4GB ROM
Én úgy veszem észre hogy futni fog talán még jobban a win 10 a lumia 520-n.
Sőt, jó irányba halad a Microsoft a telefonos rendszerével is.
Bodnár Dávid
-
Imi1981
veterán
válasz bodnar10261 #32404 üzenetére
Remélem így lesz!Én már annak is örülnék ha a 8.1 gyengeségeit javítanák,ha nem jön sok újdonság az se olyan nagy baj (persze Jöjjön 😊).
-
ghost364
senior tag
válasz bodnar10261 #32404 üzenetére
Szerintem maga a szorosabb kötődés a két rendszer között jó, de a telefonos rendszer desingja a hamburger menükkel, a randa Start screennel, meg a beállításokkal szörnyű. A Start screen szerencsére választható lesz (régi vagy új), de a hamburger menüktől lassan sikítófrászt kapok. Még ezen az apró telefonon is sokkal jobb az alsó 3 pötty. Váltani meg nem nagyon fogok, hiányoznának az MS szolgáltatások, meg hát a többi OS se tetszik jobban. Az asztali verzióban meg az ikonok kivételével minden tetszik.
-
cattus
addikt
válasz netpeti98 #32411 üzenetére
Igen, a panorama view. Szép, jó, egyedi, azonban roppantul helypazarló. Még a 8.1-es zene app is nagyon rosszul használja ki néhol a vertikális teret, valahol kb. a képernyő felén van csak lényegi content. Pedig az már inkább pivot, mint a klasszkus panorama.
Do the thing!
-
bodnar10261
aktív tag
Viszont nézzük a jót is. USB-t mint beállítást minden windowsos teló megkapja a win10-ben.
USB-MAS STORAGE mód pontosabban
Bodnár Dávid
-
Imi1981
veterán
válasz netpeti98 #32410 üzenetére
Hát igen úgy már tényleg nem kényelmes.Erre nem gondoltam.
Néztem pár képet a neten és nem láttam olyat,hogy teljesen átlátszó csempék csak ilyen félig átlátszót!Wp 10-ben csak olyan lesz?Mondjuk ez sem egy fontos dolig de nekem hiányozna a tökéletesen átlátszó csempék. -
törölt tag
válasz bodnar10261 #32417 üzenetére
Elvileg egér, billentyűzet meg kontroller támogatást is kap a rendszer.
-
bodnar10261
aktív tag
Kijött az új Build mind telefonra mind pc-re az új technical Preview,
Nézzük.
Csomag neve: Milkyway
Újdonságok:
- Battery Saver (Hozzáadva a beállítások panelhez csúszkaformájában)
- Az új office
- Az ímént említett USB kombatibilitás (egér billentyűzet Kontroller, tv, MAS Storage) Ezt egy driver frissítéssel oldották meg a Microsoftnál
[ Szerkesztve ]
Bodnár Dávid
-
temagad.aho
tag
válasz bodnar10261 #32421 üzenetére
Én úgy látom csak PC-re. http://blogs.windows.com/bloggingwindows/2015/03/18/windows-10-technical-preview-build-10041-now-available/
Honor 8
-
zdanee
őstag
válasz LógaGéza #11945 üzenetére
Ez jó régen volt, de talán valaki el tudja nekem árulni a megfejtést... Jóanyám egy technikai antitalentum, és legutóbbi áldozata egy Lumia 520. Megpróbált lerakni egy hívást, ezért a kikapcsológombot jó 10mp-ig nyomta. A telefon kikapcsolt. Utána fel akarta oldani a kijelzőt, de nyilván a telefon ki volt kapcsolva, amikor a windows logó bejött, ő bepánikolt és véletlenszerűen elékezte a különböző gombokat különböző kombinációkban nyomkodni jó 2-3 percig, majd kivette az akkut. Ezek után a telefon nem kapcsolható be, a képernyő minden esetben vaksötét, ha töltőre dugom, egyet rezeg, de ennyi. Gépre dugva a Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 eszközt látja (telepíteni nem tudja). Ez otthoni keretek közt megjavítható, vagy valakinek van egy eladó 3310-ese, ami esetleg túlélné szerető gondoskodását egy hónapnál tovább?
Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
-
zdanee
őstag
válasz cattus #32424 üzenetére
Próbáltam, de nem reagál. Ha a hangerő le + bekapcs kombóra gondolsz. Az akku fel van töltve amúgy, bár ezt csak multiméterrel tudtam kideríteni, mert a töltő csík sem jelenik meg. Az mindenesetre tuti, hogy az OS sérült és nem tud betölteni.
-
EasyKnight
tag
Sziasztok! A napokban sikeresen lezúztam a készüléket... Kijelző halott, képernyő biztonsági zár aktív... Van-e rá esély, hogy kimentsem a képeimet?
A választ előre is köszönöm. -
bodnar10261
aktív tag
válasz EasyKnight #32431 üzenetére
Elvileg rádugod a gépre (win7 legyen fenn a gépen) felismeri majd elvileg tudsz benne koborolni mind a telefonon mind az sd kártyában. Próbáld meg
[ Szerkesztve ]
Bodnár Dávid
-
EasyKnight
tag
válasz bodnar10261 #32432 üzenetére
Köszi
Próbáltam már, deeee... Hát semmi. Vagy nem jó helyen keresem, vagy nem jól csinálom -
netpeti98
addikt
Ha jól tudom, ez kóddal lezárt képernyőnél ez nem fog menni.
[ Szerkesztve ]
-
Namelesske
addikt
Kóddal lezárt telefont üresnek jelzi!
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
bodnar10261
aktív tag
válasz Namelesske #32435 üzenetére
Az frankó. Hát ez akkor nem hiszem hogy összejön. Fiuk valaki valami ötlet?
Bodnár Dávid
-
zdanee
őstag
válasz ghost364 #32428 üzenetére
Nekifutottam másodszorra is, most a WP Recovery Tool-al. A készüléket ez sem látja. Kicsit utána olvasva az XDA-n úgy vettem ki, hogy a bootloader megsérült, és ilyenkor csak JTAG-elni lehet a telefont. Álljon itt tanulságként. Jóanyámat meg ajánlani fogom az NSA-nak, mint a kiberharcos, aki 5 perc alatt úgy tesz tönkre egy Lumia telefont, hogy a kijelzőhöz közben hozzá sem ér... biztonságos adatmegsemmisítés A lumia felajánlásokat köszönöm, de egészen biztosan egy nyomógombos butatelefont kap.
-
CJ4567
nagyúr
válasz EasyKnight #32431 üzenetére
SD kártya volt benne? Ha igen akkor kártyaolvasóval tudod az SD kártyát böngészni.
No Sana No Life
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
Tudtok esetleg olyan alkalmazást, ami kérésre pc-n megmutatja a telefon pozícióját, vagy a beépített find my phone is elég használható?
Let's begin, de gozaimasu!
-
nagyúr
[link] Itt annyi a lényeg, hogy az MS fiókkal kell ide bejelentkezni, mint amit a telefonon használsz.
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
replay160
csendes tag
Sziasztok!
Ajánlatot kaptam egy LG L7 II cserére. Szerintetek megérné elcserélni a lumiácslát?
-
replay160
csendes tag
válasz Dhampir #32443 üzenetére
Én is ezt a komparátort néztem, néhány dologba jobb az LG mint vaku, nfc, nagyobb kijelző, akku, ram (monjuk ezt a pluszt a droid sztem el is viszi...), első kamera... De ettől eltelekintve az 520-al is meg vagyok elégedve plusz egy viszonylag stabil rendszer a wp.
Arra vagyok kíváncsi, hogy ti elcserélnétek-e? -
Imi1981
veterán
válasz replay160 #32444 üzenetére
Ez attól is függ,hogy vissza akarsz e menni droidra.Barátnőmnek pont lg L7 ll van és szerintem en elcserélném ha szep és hibátlan állapotban van,de mvel droid ennil is ugy van ,hogy a gyári rendszer nem az igazi(belassúl néha fagy) es ha a sajátom lenne már biztos raktam volna rá valami cm romot.De sokkal jobban lehet tobb mindent futtatni egyszerre pl. Viber/Facebook /böngésző es tudtsz váltogatni újratöltés nélkül !En már megszerettem a wp8.1-et igy inkább erősebb wp telefonon gondolkodom.
Bocs az elgépelésekért, telorol vagyok!
[ Szerkesztve ]
-
replay160
csendes tag
Én is ettől félek hogy belassul nagyon. A win-hez is nagyon hozzászoktam mondjuk lehetne több jobb alkalmazás és a messengert is megcsinálhatnák normálisra. Egyébként nem is lennének kételyeim az 520-al meg fel sem merülne a csere ötlete ha teljesen akadásmsntesen menne főleg mikor mondjuk kilépek IE-ből.
-
janeszgol
félisten
válasz replay160 #32447 üzenetére
Tuti nem cserélnék. A kijelzője szép. Kb ennyi az LG L5, L7 és L9 sorozatai.
L7 II: Cortex A5, Adreno 203, szar kamera, hangkeltő képességei maximum közepesek. Lassú net (max 7,2 megabit per sec lefele - a böngészők 2,3 megabájt per secnél többel nem jönnek, ez pedig 16-24 megabit). És a legfontosabb: szoftveresen nagyon sok volt a panasz rá.
Minden tekintetben sokkal rosszabb az L7 2, mint az L520.
De! Ha inkább csak telefonálsz, sms-ezel, meg néha netezel, akkor mindegy.
A nagyobb akkumulátor ne tévesszen meg. A 45 nanométeres chipkészlet egy nap alatt lezabálja.
[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
A billentyűzetet nem lehet valahogy úgy beállítani, hogy azokat a szavakat jegyezze meg amit én akarok?Ez az automatikus mód nem az igazi.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic