- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
gh
csendes tag
Sziasztok!
gondoltam megosztom veletek ezt a kis tortenetet.
karacsonyra megleptem magam egy e66 al. orultem is neki egy darabig. kicsomagolas utan amit rogton eszrevettem, hogy nyitott allapotban a bal oldalat nyomva a slidenak nyikorog (akkor is ha a gombot nyomom) , ugy mint ha egy regi szekre raul egy 150 kilos ember, es majd szet akar torni alatta. ez is ilyen hagot adott. oke. egye fene. aztan szegenyke nehanyszor kinyitas kozben eleg erdekes krekego hangot adott, aminek nyomat utana azonnal eszre is vettem: szepen megmarta sajat magat. es kb egy 1 mm szeles 2 mm hosszu marás volt bal oldalon a felso es az also resz talalkozasanal (amit termeszetesen csak kinyitott allapotban lehetett latni). oke. utana eszrevettem hogy a kozepso gomb korul korbefuto "led sor", csak a jobb felkor resze vilagot, a bal oldalaba csak atszurodik a feny. ezaltal nem is produkal igazan eros fenyjelzest, mint egy rendes vegig vilagitos peldany.
aztan utana olyan tudas jott elo, hogy este lehuztam a toltorol, es reggelre kikapcsolasig merult az akumlatora. kiraly. utana meg ezt megcsinalta 3 szor. ekkor lett elegem az egeszbol.
beadtam szervizbe (minden hibajat felirattam), azt mondtak 1-1,5 het. es lass csodat, 8 nap mulva mar hivtak is hogy megerkezett a telefon. nagyon orultem neki, es persze izgultam, hogy vajon mit ganyoltak rajta.
kezembe veve a telefont azonnal azt neztem, hogy mit csinaltak a flippel. hat persze... amire szamitottam... lotyogott, de vagy 2 mm es holtjatekkal balra jobra aztan nyomkodni keztem, persze le fol is lotyogott, ahogy nyomtam a gombokat a slideon.
idaig rosszabb lett, mint volt. viszont a billentyuzet, es az azt korul olelo vezeto sinecske , no meg a megmart resz ki volt cserelve, azokon latszott, hogy uj ennek orultem is.
hazahoztam, csorog a telefon, felveszem.
es hallj csodat. az agyam majdnem kirobbant a helyerol folyamatos tizenvalahányezer herces fulsüketítő sípolás a beszed alatt, es az utan is (azaz ha be van kapcsolva a telefon). persze csak akkor lehet hallani ha a fulemhez fogom, de hat pont akkor nem kene
szoval vihetem vissza, hogy ganyoljak tovabb. mert ez a sipolas embertelen.remelem ugyan ilyen gyorsan fogjak csinalni, es nem tesznek bele ismet bonusz hibakat.
ennyi a tortenet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Hálózati / IP kamera
- Milyen egeret válasszak?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Motoros topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest