- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave_gahan
aktív tag
Sziasztok,
lassan 2 éves lesz a modell, vajon az E52-nek lesz utódja? Vagy a Nokia nem tervezi?
-
tag
Valaki megmondana hogy lehet azt kikapcsolni,mikor toltore teszem vagy usb re,hogy NE VEGYE KI HATTEREM .
-
Beri78
őstag
válasz Blackdeath #15906 üzenetére
nekem 8gb sandisk volt, de azzal is rosszalkodott.
a nokiaval hibátlanul müködik"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
old rocker
veterán
Ne rakj témát memória kártyára... Ilyenkor a kártyán levő cuccost nem lehet használni
lásd még YAS-dude: [link]néhány hozzászólással lejjebb, továbbá kezelési útmutató.
Ilyenkor a memóriakártyát nem lehet használni, kivéve, ha a PC-Suite üzemmódot választod, amikor összedugod a PC-vel...
[ Szerkesztve ]
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
Ricardo
titán
válasz old rocker #15955 üzenetére
Szép a kifestőd
-
old rocker
veterán
válasz Ricardo #15956 üzenetére
Ez nem kifestő, ez egy vélemény nyilvánítás az idegbeteg piktogram használatáról, pláne akkor, amikor pár hozzászólással lejjebb ugyanazt kérdezték, csak az illető nem ment fejjel a falnak ... jó, hogy brokikiverő piktogram nincs...
[ Szerkesztve ]
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
tag
válasz old rocker #15957 üzenetére
SZANALMAS EZ A TELEFON
ebbol a szempontbol
-
akos3
addikt
válasz peugeotmate #15959 üzenetére
óh! Szép kilátások. Nekem is bejövős
-
Lacopapi
addikt
válasz peugeotmate #15959 üzenetére
Én is megváltam tőle-nem ment könnyen,mert igen megszerettem...azóta is ajánlom mindenkinek,aki telót keres,ebben a kategóriában számomra a legjobb volt.
Köszönöm azoknak akik segítettek (azoknak is akik azt hitték,hogy nem).Ja ..számomra is ismeretlen okból átnyergeltem egy N97-re (igaz,ezt jobban látom).
Talán meglepő,de ezzel sincs bajom...ha valakinek kell akksi,van kettő ócsóér.
[ Szerkesztve ]
-
FishAir
senior tag
Hellótok!
T-mobile-osok is frissíthetik a 052.003-at Ovi Suite-ban legalábbis én egy fél órája így tettem.
Szerintem sokkal gyorsabb lett mint a 051 volt és végre megint van mapsben gps erősség jelző a jobb alsó sarokban.iDontcare
-
tupacamaru
veterán
-
Gaabor80
aktív tag
Nekem ezt nem csinálja se USB, se töltő csatlakozásakor. Pedig a memkártyán van a téma amit használok.
Nem lehet, hogy ez valami szolgáltatói bug??[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
válasz tupacamaru #15966 üzenetére
Az új szoftal nem tudok Munka és Személyes mód között váltani és nincs Alkalmazáshivatkozás sem.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
FishAir
senior tag
válasz tupacamaru #15968 üzenetére
Nálam is ez volt és sajnos resetelni kellett gyári beállításra a menüből, utána lesz. Azt hittem csak nálam volt valami bibi a téma miatt, de ezek szerint nem.
Relatíve nem sok beállítás veszik el egyébként a resettől.[ Szerkesztve ]
iDontcare
-
tupacamaru
veterán
válasz FishAir #15969 üzenetére
Igen. így viszajött nekem is. Kezdhetem a beállításokat előről.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
P@lee
csendes tag
Sziasztok! Régen sokat olvastam ezt a topic-ot, és írogattam is néha. Fájó szívvel, de megválok az E52-m től. Ha valakit érdekel katt.
-
vans?
őstag
válasz old rocker #15965 üzenetére
En szeretem ezt a telefont, de ez a dolog tenyleg szanalmas egyszeruen! Nyilvan nem kene rafekudni a kolleganak a shiftre, de azert na, nem ezt varna az ember...
hábm bábm
-
bollinger007
csendes tag
Sziasztok! Én először is szeretném megköszönni azt, hogy ennyi hasznos információt lehet kapni ebben a fórumban. Tegnap lettem egy E52 tulajdonosa, ez az első okostelefonom (vodafone, grey, navi verzió). Az első benyomásom az, hogy nagyon össze van rakva, nekem nem lötyög sehol a burkolat. Telefonálni jól tudok vele, eddig minden nagyon jól működik rajta (igaz, hogy még csak egy fél napot használtam). Kategóriájában nekem ez a készülék jön be a legjobban, bízom benne, ezért ő is hálás lesz majd.
Van egy elég alap kérdésem, de inkább felteszem. Olyan kérdésem lenne - a fórum elején ezt nem találtam - hogy ezt az első, kikapcsolt állapotban való 16 órás töltést csak egyszer kell megcsinálni? Szeretném, hogy az akksim tartós legyen, ezért az elején inkább odafigyelek ezekre, mert a k800-asomat egy új gyári akksival sikerült 2 naposra csökkentenem Nekem az nagyon kevésnek tűnt a kis téglától.Előre is köszönöm a választ!
Szép és hatékony napot mindenkinek!
-
P@lee
csendes tag
válasz peugeotmate #15972 üzenetére
peugeotmate: köszi!
ttt1: csak most szántam rá magam... :SLátom akadnak még itt ismerős arcok.
Üdv old rocker -
Degeczi
nagyúr
válasz tupacamaru #15970 üzenetére
ez tényleg gáz, mert a frissítés előtt készített backup-ból sem tölthetőek vissza a beállítások, akkor ugyanúgy hülyén működik, így a gyári visszaállítás nem kerülhető el
(az pedig rengeteg dolog, az email-től kezdve az összes apróságig, amit majd csak menet közben veszek észre, h "francba, ezt sem így használtam")nem értem, miért nem tudják ezeket a beállításokat verziófüggetlen módon tárolni
úgy rémlik, az E51-nél is volt ilyen, törlést kívánó verzióváltás egyszer (szerencsére nem mind)
-
Degeczi
nagyúr
válasz bollinger007 #15976 üzenetére
mai akkuknál (már lassan egy évtizede) nincs értelme ilyesminek, mert amikor készen van a töltéssel, már nem vesz föl áramot, hiába hagyod rajta kikapcsolt állapotban
-
vans?
őstag
válasz old rocker #15975 üzenetére
Az, hogy barmit csinalok, barhova teszem a hatterkepemet meg a temat, nem tartja meg, ha feldugom toltore. Visszaall az alaptema- es hatterkep. Ez felfoghatatlan egyszeruen. Tenyleg nem halalos problema, mert hetente toltom, de akkor is, ilyet nem kene.
hábm bábm
-
tupacamaru
veterán
válasz Degeczi #15978 üzenetére
Igen, annál is inkább mert egy ilyen telónál már nem 2 perc amire visszaállítod a dolgokat. Most az E betűvel nem vagyok kibékülve a sarokba. De azt olvastam hogy csak azt jelenti hogy elérhető EGPRS hálózat is, otthon asszem nem mutatta de idebent a munkahelyen előjött. Nincs emil sem beállítva és minden más kapcsolat is törölve van az otthoni WiFi-n kívül. Hálózatoknál is csak a GSM van kiválasztva. Majd meglesem hogy ha hazamegyek akkor eltűnik-e.
[ Szerkesztve ]
-
ttt1
őstag
Lenne egy kérdésem viszont nekem is ..Elözö tulaj a beépített email klienst használta tmobilnenál. Mikor átvettem , csak törölve volt minden, viszont 1x rámentem az email fiókra, majd ki is léptem,mert nem használom. Azóta 1 kis boriték folyamatosaj villog a jobb felsö sarkába (sztem vmi utolso kimenö v bejövö üzi akart lenni). Email fiókot töröltem már de a probléma nem szűnt meg.
[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
válasz tupacamaru #15983 üzenetére
annyi lenne az egész, h képes legyen ne bináris, hanem vmi nyílt formátumban, pl. xml-ben elmenteni és visszatölteni a beállításokat
mindegy, nem sűrűn lesz ilyen, de dühítő, mert fél nap, mire mindent ugyanúgy visszaállítok
az E betű viszont nekem csak aktív adatkapcsolat mellett van ott ezzel a szoftverrel is
-
Degeczi
nagyúr
találkoztatok már olyannal, h nem töröl a *#7370#-el formázás?
az index fórumon már ketten is írtak ilyet (azt mondják, csak újraindul és esetleg a beállításokat veszi vissza, de nem töröl), pedig nekem mindig szépen kipucolja a telefon memóriáját (és nem csak ennek, előzőleg pl. az E51-et is így letörölve adtam vissza), ugyanúgy indul, mint a legelső bekapcsolásnál: rákérdez az országra, nyelvre, stb.
a kártyára telepített alkalmazásokat lassan, de szépen visszatelepítgeti ("Kártya előkészítése" fölirat van ilyenkor sokáig, ami valójában a fordítottját jelenti: onnan telepít, azt egyébként nem formázza le, mint amúgy ez az üzenet sugallná)
-
sonkamiki
tag
válasz tupacamaru #15983 üzenetére
Az E betű kikapcsolása: Vezérlőpult/beállítások/Csatlakozás/Csomagadat/Csom.kap.kapcsolatot állítsd "Ha szükségesre"
-
tupacamaru
veterán
válasz sonkamiki #15988 üzenetére
Ahhaa, THX az infót. Eddig lehet hogy ott volt csak frissítés után visszaállt. Odabent végig E betű volt itthon csak ritkán.
-
sonkamiki
tag
válasz tupacamaru #15990 üzenetére
Örülök,hogy tudtam segíteni . Egyébként minden szoftver frissítéskor vissza kell állítani. Az E betű alatt lévő oda-vissza nyíl gondolom szaggatott volt, ami azt jelezte,hogy volt elérhető csomagalapú EGPRS-kapcsolat.
-
tupacamaru
veterán
válasz sonkamiki #15991 üzenetére
Igen szaggatott volt. Feljegyeztem ezt az okosságot a többi közé. Már csak a SymSMB helyett kellene valami free progi amivel tudok Wi-Fi-n keresztül másolgatni.
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Milyen zenei media péayer ajánlotok a telóra?Javíthat valamit a lejátszás minőségén ha nem az alap playert-t használom?thx!
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
FishAir
senior tag
válasz tupacamaru #15994 üzenetére
Hát szerintem freet nem nagyon fogsz találni, de már nem SymSMB hanem SymSync.
iDontcare
-
tupacamaru
veterán
válasz FishAir #15997 üzenetére
10€ nem is olyan vészes. Ráadásul ahogy látom tud magyarul is.
[ Szerkesztve ]
-
urbanjozsi
senior tag
Reggel még megnéztem a gmail-om wifin keresztül, most nézném, de eltünt a gmail postafiók
Nincs kint a főképernyőn, és nincs az üzenetek menüpontban sem
Egyszer napközben kiírta, hogy a memóriakártya nem elérhető. Megnéztem, elértem, azóta nem írja ki...........
Mi lehet a problem? -
Gaabor80
aktív tag
válasz urbanjozsi #15999 üzenetére
Próbáld meg kivenni, aztán visszarakni a memkártyát. És az üzenetek/beállításoknál állítsd a használt memóriát a memkártyára.
Talán jó lesz...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest