Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • old rocker

    addikt

    A készülékkel kapcsolatban ez az utolsó bejegyzésem. A többit, a tuttit majd megírja nektek a nagyeszű Dzsó bácsi, minden mobiltelefonok szakértője és koronázatlan királya.
    Gyenge a wifije ... a 8. emeleti routerem jelét még fogja az utcán,mit szeretnél, cseszd meg? Hogy Butapesten is rá tudjak csatlakozni??

    Szóval 5. nap reggelén, miután tegnap jól elszórakoztam - és sokáig -a hangfunkciókkal, aminél még figyelmeztet is, nagyon zabálja az akkumulátort, ma reggel 42%-on volt még az akksi.
    A szar sw-jű és ostoba telefon reggelébresztés és bekapcsolás után rögtön csatlakozni akar az Internetre, hogy a beállításnak megfelelően utána nézzen, van-e e-mail. S mivel éjszakára az egész hóbelebanc, az elosztó áramtalanítva van, ha nincs még bekapcsolva a router, nem kérdezi meg, hogy azzal akarok-e csatlakozni, hanem a csomagkapcsolt adatátvitelt ajánlja fel. Ha pedig már üzemel, akkor a wlant ajánlja. Nézd már meg,okos Dzsó, az E51-ed mit ajánl fel ilyenkor??Bezony, az összes beállított kapcsolódási formát. Legalábbis az enyém ilyen volt, de lehet,hogy a tiéd szuper intelligens like you. Vagyis, csak akkor jöttem rá, hogy a router még nem üzemel, ha megpróbáltam net kapcsolatot létesíteni. Ez az ócska E52-es pedig eleve fel sem dobja, ami nem elérhető.

    A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek

Új hozzászólás Aktív témák