- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonkamiki
tag
Segítsetek Nekem légyszíves! Hétfőn megyek be a "magenta" színű boltba és hozok el egy előfizus E52-t! Szeretném megtudni hogy mire kell odafigyeljek a vásárlásnál, mit nézzek meg /softwert hogyan kell lekérdezni?/, mi az amit feltétlen próbáljak ki mielőtt beleugrok a vásárlásba?
Nekem nagyon tetszik a teló , de nem igazán tudom mire kellene odafigyelni.
Ha valami gixer van a telóval akkor itt is él a 3 napos csere?
Elszántam magam a vásárlásra de tudatlan vagyok még e téren.
Segítségeteket előre is köszi -
szelidorzo
aktív tag
Ma kipróbáltam rajta a Navigon. Mobile Navigator 7 programot.
Szépen működik, nem fagy tőle, stb.Na de a program minősége az csapnivaló.
Simán bevinne az erdőbe (egyirányú felüljárón szembe a forgalommal, sorozatban rossz kijáraton a körforgalmakban, stb)Egyelőre marad játszani nokia maps, meg a garmin. (komolyabb útra pda-n az IGO)
Pedig egész jól kezelhető program lenne a navigon, de a tervezés az utakon anyaszomorító.kérdezni nem szégyen, nem tanulni inkább www.nokia6230.uw.hu
-
-Maci-
addikt
válasz szelidorzo #1853 üzenetére
Mi a baj a nokia mepsszel? Azzal nem lehet megcsinálni, hogy pl PC-n megtervezel egy útvonalat, átküldöd a telóra és végig navigál rajta?
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
Piotre87
csendes tag
Tiszteletem újra!
1hónapos a telóm és sajnos eljött az amitől féltem...poros lett a plexi és a kijelző között..Természetesen nagyon vigyáztam rá és nem esett le egyszer se..Lehet hogy részben az én hibám is mert sejtem honnan jutott be a por és első naptól fogva láttam és elfoglaltság miatt nem volt időm (se kedvem) bevinni. Nameg nem hiszem hogy cserélték volna.
Tehát a helye ahol bejuthatott: a telefon jobb oldalán a felső három gomb magasságában lazán illeszkedik az előlap (laza=körmöm kis túlzással befér) kb 1-1,5mm a hézag..Kérdésem hogy szerintetek tudok-e tenni valamit illetve vajon T-nél érdemben foglalkoznak-e majd vele??? Olyan szinten óvtam hogy kijelzővédő fólia is bírja még, de sajna tegnap sáros kézzel voltam kénytelen használni(hülye csőtörés)..Üdv.
-
-Maci-
addikt
-
Piotre87
csendes tag
ja..ez a másik sajna zsebben..
Nincs is azzal problémám hogy kitisztítják-e mert szervizes srácot anno westel0660 majd westel 900 majd T kapcsán is ismertem és sokszor ingyen szervizelt nekem csak én új előlapot szeretnék vagy szerkezetet mert sztem ez nem normális..Erre mennyi esély lehet?
-
Sztbeni
őstag
Ma bementem a T-be, azzal a reménnyel, hogy kinn van egy modell belőle. És volt!! A modellt alig bírtam letenni, annyira szép. Bár rosszul voltak a gombok, de csak modell.
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
-Maci-
addikt
válasz Piotre87 #1858 üzenetére
izé... Igazából nem tudom, de nem tartom elképzelhetetlennek. Feltéve, ha biztos, hogy másik előlappal jó lenne. A ténél azért nagyon ügyfél orientáltak, ezt szeretem bennük.
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
Fryskitt
addikt
Nagyon szép volt a pengeváltás Rocker és a többiek között. akár országpélda is lehetne, hiszen mindenhol ez folyik. Szépen el is térítette a topikot a lényegtől.
A moderátorok "heppjeit" sajna be kell tartani, kár széllel szemben, ugye?
Másik oldalról viszont, össze lehetne hozni a topikokat, hogy ne 3-t kelljen egyszerre olvasni, ha kíváncsi vagyok az E52-vel kapcsolatos írásokra.
Tehát: észrevétel érhet mindenkit. Javaslom az új, szép tiszta fehér lapos indulást..Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
tortaur2006
tag
[ Szerkesztve ]
-
old rocker
veterán
válasz sonkamiki #1851 üzenetére
Miki,az isten áldjon meg,mit akarsz a"szoftver lekérdezéssel"? Megkérdezed,milyen szoftver van rajta,megmondják, és akkor? Eddig - tudomásom szerint - egyetlen szoftver létezik,amivel kibocsátották. Mire ügyeljél...hogy le ne ejtsd,amikor kipróbálod ... Komolyra fordítva, olyan túl sok mindenre nem tudsz ügyelni: ami itt kardinális kérdés,mennyire mozog, lötyög, nyiszorog a káva... lötyög-e esetleg a hátlap. A billentyűi jól kezelhetők-e,nincs-e rajta külsérelmi nyom, rendesen rajta van-eafólia ...dehát ezek már annyira általános dolgok. Mást egy vásárlásnál nem igen tudsz kipróbálni.Ha hazamégy ésrendesen kezelésbe veszed,akkor fogkiderülni a többi,esetleges szoftverhiba. Akkor viszont háromnapon belül k.kötelességük kicserélni. (3munkanap!)
Ha részletibe bele akarsz mélyedni abba, milyen problémák fordultak elő eddig a telefonnal, akkor olvasd el a most következő regényemet.A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
old rocker
veterán
Itt van, urak,amit ígértem. Nem szedtem össze részletesen,amit leírtatok,se időm nem volt rá, se kedvem,az el lett véve. Mielőtt megint valaki arra gondolna, azt hiszem, én sz@rom a spanyolviaszt, messze nem erről van szó. Csak remélem,hátha elhallatszik a kutyaugatás az égig. Túl sok reményt, sőt, egyáltalán reményt senki ne fűzzön hozzá. Aztán majd meglátjuk. Igyekeztem mindazt megfogalmazni, amik itt – akár csak "hiszti" szintjén felmerültek: tehát,nem szeretném,ha valaki ismét úgy tekintene rá: gagyi telefon az E52, ahol la, milyen levelet írtak a hibáiról a Nokia Magyarországnak.
Tisztelt Ügyfélszolgálat!
Félig magánemberként,félig újságíróként, több Nokia E52-es típusú készülék tulajdonosa nevében fordulok Önökhöz. Az új E szériás készülék tulajdonosainak többségi véleménye az, hogy az E52-es kategóriájának egyik legjobb készüléke lehetne, azonban több gyermekbetegsége van, amelyet szeretnének, ha mielőbb egy szoftver frissítéssel orvosolnának. Ez Önöknek üzleti szempontból is fontoslenne,ameglévő tulajdonosok megelégedettségének kivívásán túl, hogy igen sok leendő vásárló egyelőre várakozó állásponton van: majd ha az új szoftver megjelenik...sok még a hibajelenség az új E52-vel kapcsolatban.
A telefon összeszerelését illetően szinte túlnyomó többségben az a vélemény:a metallizált műanyag káva nem illeszkedik pontosan, lötyög,nyomásra horizontális és vertikális kilengéseket produkálva nyikorgó hangokat ad.
A szoftverrel kapcsolatos legfőbb gondok: A telefon vételi érzékenysége a nagynevű elődhöz, az E51-hezképest gyenge. Telefonálás közben sok tulajdonos - és hívott partnereik - azt tapasztalják,a hang szaggat, akadozik és néhány perc alatt elhalkul. A telefon hangutasítás felismerő képessége rossz. A készülékek több esetben lefagynak, maguktól kikapcsolnak,több esetben csak akkumulátor ki-behelyezéssel indítható újra, Pc Suite-ra kapcsolva egyes esetekben a készülék lefagy.Amennyiben az elküldött üzenetek tárolási helyének a memóriakártya van kijelölve, adatátviteli üzemmód használata után a telefon visszaállítja az elküldött üzenetek tárolási helyének a telefon memóriát. Ez azzal jár együtt,hogy az E-mail fiókokat újból be kell állítani. Az e-mail kliens működését is számos bírálat érte. Az egyik konkrét példa: t-online-os fiók beállítása esetén a beérkezett üzenetek ablak lenyitása után az elküldött üzenetek,piszkozatok ablak nem válik láthatóvá,csak akkor,ha a postafiókban érkező üzenet landolt. Tehát az elküldött üzenetek törlése,a piszkozatokhoz való hozzáférés lehetősége nem mindig biztosított. Többen panaszolták, hogy a GPS nem megbízható,eldobálja a műhold jeleket.
Nagyon sok panaszról van tudomásom,főleg a fővárosi Nokia szervizekkel kapcsolatban.
Egyazon készüléket ötször adtak ki azzal a véleménnyel, hogy a készülék üzemszerűen működik. Hatodik alkalommal ugyanazzal a hibajelenséggel fordult a tulajdonos a szervizhez, állítólag 3 hete van bent a készülék. A szerviztevékenység miatt egyébként több vásárló tervezi a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőséghez való fordulást.Tisztelt Nokia Ügyfélszolgálat! Kérem,hogy jelzésemet szíveskedjenek komolyan venni; egy alapjában véve igen jó paraméterekkel büszkélkedő készüléküknek igen rossz híre kezd terjedni.
Tisztelettel:
x.y.
szerkesztő, bla-blana,bocs, hogy voltam.
[ Szerkesztve ]
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
old rocker
veterán
válasz tortaur2006 #1864 üzenetére
idézet egy másik fórumból:
Elküldve: Csüt. Okt. 01, 2009 19:17 Hozzászólás témája:
--------------------------------------------------------------------------------
Old rocker írta:
Akik a hang akadozását,szaggatottságot, elhalkulást kérdezik:
a mobilaréna fórumán rendszeres panasz. Az E52-m független,az előfizetésem trémobil. Az utóbbi időben rendszeresen kérdezgetemabeszélgető partnereimet: észlelnek ilyet? A válasz egyöntetű NEM. Ma pl. a tőlem220 km-re autóban utazóval beszéltem,hibátlan volt a hang. A telefon csk GSMmódra van állítva. Elejében, amikor egyszer még be volt nyomva 3G-re is, meglepődve észleltem - vagy 2x -hogy a tefloncsipákol, mert elment a térerő. Amióta csak GSM kapcsolatban használom, akár a liftben is beszélhetnék.Tehát úgy tűnik reális az a feltevés, nem a telefonnal, hanem a trémobillal van a bibi.Válasz erre:
Sajnos ahogy a mobilaréna fórumán is írtam ez a probléma nemzetközi: http://discussions.europe.nokia.com/discussions/board/message?board.id=communicators&thread.id=46085&view=by_date_ascending&page=1Ennek oka feltehetőleg az új beszélgetés közbeni szoftveres zajszűrés. Tehát nem akkor lesz rossz a hang ha a túloldalt van hangzavar, hanem ha az E52 közelében. (Egyszerűen túl jól akar dolgozni)
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
enddav
aktív tag
válasz old rocker #1868 üzenetére
Grat, szvsz jól összefoglaltad és remélem tudnak adni vmi normális választ! Ja és pár mondatban ráismertem az én problémáimra is.
Egyébként a nokia ügyfélszolgálaton azt az infot kaptam, miután bediktáltam a telefon adatait, hogy 5.-én kapnak alkatrészt csak a telóhoz. Basszus 1 hónapig tart nekik egy kibaszott cumót beszerezni hozzá ez kész.Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit.
-
-Maci-
addikt
"......5.-én kapnak alkatrészt csak a telóhoz"
Vaaagy, akkorra várják az új szoftvert, mert alapvetően nem hardveres a probléma. (Illetve mi nem tudhassuk biztosra.)
Vagy csak álmodik a nyomor..?!If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
Fryskitt
addikt
válasz old rocker #1866 üzenetére
Nem akartalak megbántani, csak a szakmaiságot preferálnám inkább. Én szívesen olvasom, amit írsz.
A többszöri posztolásért már én is kaptam anno, személy szerint nem értem, mi a baj vele, de ha ez a szabály, ez a szabály.[ Szerkesztve ]
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
old rocker
veterán
Bocs,ha valami pontatlan, emlékezetből írtam, melóhegyek után. Ennyi derengett a te problémádból.
Reálisan,vagy reálisabban: amit leírtam nekik, a legelső szoftverfrissítésnél már aligha fogják figyelembe venni. Ha egyáltalán... De, talán gyorsítani fogja az első megjelenését, esetleg egy kicsit jobban odafigyelnek a szervizeldéikre és ezeket a dolgokat talán figyelembe veszik egy következő frissítésnél,ha mostnemis.
De: ha az eladási statisztikáik megegyeznek az e-mailemutolsósoraival, amivel egy kis tüskét akartam szúrni a körmük alá -tehátnagy érdeklődés utánegy észrevehető megtorpanásakészülékirántikeresletben: akkor nyertünk, talán ezen a levélen is elgondolkoznak. Ha nem,akkor, mint a Blöffben a nyulat. Élesben,hátulról.A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
Ankhiszesz
tag
válasz old rocker #1874 üzenetére
Hát Én is potenciális vásárló lennék, ha nem lennének ezek a problémák...
Pedig már kerülgetem ezt a telefont, mint macska a forró kását, már ami a vásárlást illeti...
Mindenesetre várom az új sw-t, hátha... és akkor talán majd decemberben.Nokia 3330>Nokia 6610>Nokia 6230>Nokia 6233>Nokia E52>(Samsung s5230 és Galaxy S5 koncertfon)>Alcatel ot995>Huawei P6>Huawei P9>Xiaomi MI9T Pro>ZTE Axon 40 Ultra
-
bazsoo
csendes tag
2nappal ezelőtt felhívtam a nokia ügyfélszolgálatát hogy mi van a telefonommal.
leadtam az adataimat és mondta h vissza szól.
most hívott hogy többszöri tesztelés után sem sikerült életet lehelni bele így a telefonom használhatatlanná vált és leselejtezték.
hétfőn 5-én kapnak hozzá alakatrészt vagyis light flopot ahogy ő foglamazott ami a telefon belső részét jelenti.
azt mondta ha szerencsém van akkor még hétfőn kiküldik a pólusba, és haza vihetem.(2kor kapnak minden nap telefont)
kérdeztem mi van ha az se lesz jobb?
azt mondta h forduljak hozzá bizalommal
mindenesetre ez dícséretes h tényleg utána járt h mi a frász van a telómmal. -
old rocker
veterán
válasz Fryskitt #1873 üzenetére
Nem bántottál meg, nem neked szólt.Igazából az affér inkább rezignálttá tett és elgondolkoztatott.Elnézést,hogy itt filozofálgatok,némileg azért csak kapcsolódik az itteni fórumozáshozis,de legfeljebb a hágé kitöröli, nem sértődök meg rajta.
Szóval, az előzmények és a te hozzászólásod alapján elgondolkoztam rajta, mint annyi minden másban és máshol,kissé frusztráltabbak,ingerültebbek,kioktatóbbak lettünk. Ez rám is vonatkozik. Gyakorta visszatérő dolog,hogy amikor ezredszer kérdezik meg ugyanazt a problémát, kvázi elküldjük a kérdezőt a francba,hogy kereső is van,megvissza is lehet olvasni... Ez mind igaz, de: a fenének van kedve, ideje mondjuk 666 hozzászólást végigbogarászni? Meg,legyünk őszinték,a Háború és béke is hosszú,aCsendes Don is,de legalább papírra van írva és az utóbbi például nagyon olvasmányos. Azaz: nem vibrál a szemed és nem fárad e lannyira az agyad tőle. Ettől eltekintve zárójelben megjegyzem,ezekkel a sarkos házirendi pontokkal nem értek egyet -maradjunk a témánál,tekintetes uraim; fogd össze egy hozzászólásba, amit le akarsz írni - dehát, a MÁV-on utazva sem értek sok mindennel egyet ... tehát tudomásul veszem,ez a rend ennél a fórumnál. Bár,érdekes lenne valóban összehasonlítani, ha én most még Maci + mások hozzászólására akarnék reflektálni,mennyivel zavaróbb,ha új hozzászólásokban teszem és mennyivel jobb,ha itt,feltüntetve,kinek válaszolok, folyamatosan írom egymás alá.. Sokkal nehezebb kikeresni, miről is volt szó: jobb helyeken (elnézést) lehet idézni, hogy aki a választ elolvassa,az rögtön képben legyen. De,visszatérve az elejére, nem sértettél meg,egyáltalán nem,egyedül csak a megbántottságom - amit szintén nem te okoztál - manifesztálódik a két szóban. Mert akkor kaptam virtuális pofont -szerintem nem is jogosan - ebben a topikban, amikor teljesen jószándékúan akartam valamit elintézni - lásd az e-mailem. Ehelyett belementem indulatból egy hozzám is méltatlan hangvételű verbális adok-kapokba...Itt jegyeznémmeg: sajátos stílusom van, a gondolataim végén gyakorta előforduló három pontnak metakommunikációs jelentéstartalma van -vicc,eltűnődés,bizonytalanság stb. -így pl. a Joebácsinak írt legutolsó felszólításom,amit a házigazda (is) konkrét sértésnek vett, csak egy tréfás-mérges felhasználása volt a Legyetek jók,ha tudtok c.film kölkeinek ominózus párbeszédének(Fülöpatya,Kakamatyi, Bendőcske éstsi)" - holnap - holnap,ha megkérhetünk, elmégy te a jó büdös francba ...." Végső konklúzióként,magamnak is,másoknak isazon kérésemet,tanácsomat tudnámtolmácsolni: gyerekek,vegyük már figyelembe azért azt is,hogy a holt betűk mögött emberi pszichék,hangulatok vannak. Lehet,hogy akinekma"beszólsz", az éppenfrontérzékeny,vagy baromira fáj a feje;lehet, hogy afelesége éppen akkor szűrte össze a levet a szomszéd zöldségessel,vagyakutyáját elütötte a hókotró. Szóval,nem csak mentsége, de rossz hangulata mindenkinek van,mint lyuk a seggén... (Némileg módosítva az eredetit,The platoonunny.[ Szerkesztve ]
-
bazsoo
csendes tag
válasz old rocker #1878 üzenetére
de legalább megtudtam vmit a 70ezer forintos készülékemről úgy, hogy 2 hetet használtam és 3hete szervizben van.
persze ezt is úgy h én telefonáltam utána.
na mind1
rem jövő héten már tudom használni. -
sonkamiki
tag
válasz old rocker #1867 üzenetére
Szia Old rocker!
Köszönöm, hogy válaszoltál. Már ez is segítség volt számomra, hogy ezt leírtad.Én télleg beleszerettem a telóba és remélem nem fog csalódást okozni!
A "hibák" ellenére mégis megveszem , mert jól testre szabható sok olyan funkciója van amit másban nem találtam meg és az üzemideje is nagyon csábított ezeken felül ! Ja és GYÖNYÖRŰ
Még nem volt symbiános telcsim, lehet hogy ha nem megy még zaklatni foglak lehetőleg nem gagyi kérdésekkel.
mégegyszer köszi a választ és hétfőn meglesz a kicsikeÜdv: Miki
-
old rocker
veterán
Hát igen, sajnos...én még megboldogult MÁV üzemirányító koromban ellestem egy kollégától, aki a mással dumálgató jegypénztárosnőt lecseszte, mint a pengős malacot:csókolom, nem mi vagyunk magáért,hanem fordítva! És hosszú idő lesz, mire ez nálunk rendbe jön,mert az ügyfelek is hajmeresztőek tudnak lenni, az őket kiszolgálók is, jgy valamiféle antagonisztikusnak tűnő ellentét alakult ki; de ez bármely területre,akár az orvos-beteg kapcsolatra vonatkoztatható. Aki ügyfelet kezel,kiszolgál, valamiféle kiszolgáltatottnak nézi a klienst, mire a reakció vagy nagyon nyuszi,beletörődő magatartás,vagy a másik véglet. Hozzáteszem: legalábbis itt helyben, a témobilos márkakereskedésben igen kifogástalanul előzékenyek voltak velem (is) mindig,akár szervizelde, akár vásárlásról volt szó.
-
old rocker
veterán
válasz sonkamiki #1880 üzenetére
Nincs mit,reméljük,te is azoknak a táborát fogod gyarapítani,akik megelégedéssel használják. Már most felhívom rá a szíves figyelmedet: az S60 és az S40 op.rendszerű telefonok kezelése egy teljesen más világ! Vannak dolgok, amiben az S40-es telefonok felhasználó barátabbnak, logikusabbnak, vagy többlet szolgáltatást nyújtónak tűnnek -pl. az alap naptári program. Összességében ez azonban messze nem áll; de a symbián rendszer más logika, javaslom,előtte keresd ki az ezen a site-on megtalálható két cikket,ami akétop. rendszert ésa közöttük levő különbségeket taglalja.
Kérdezz nyugodtan, alap dolgokat megtudok jól-rosszul magyarázni, akezeléssel kapcsolatban is tudok tanácsot adni,de kifejezet tszoftver ügyekhez én hülye vagyok,ahhoz vannak itt igazi zsugabubusok...bocs,ez a két külön válasz beidegződés alapján nem ment egybe....
[ Szerkesztve ]
-
evibly
senior tag
válasz old rocker #1867 üzenetére
Tartozékokat érdemes csekkolni, megvan-e minden, illetve azok eredeti csomagolásban vannak-e. Bekapcsolni, SIM-kártyát beletenni, sztem ennyire van lehetőség kb....
-
old rocker
veterán
Uraim.Örömmel jelentem,a kutyaugatás időnként mégis elhallatszik az égig...
már kaptam az előbb választ, rekord gyorsaság...Tisztelt Uram!
A készülék hibait a következő szoftververziót fogja megjavítani.
A finnországi fejlesztőktől kaptuk a választ,hogy október elejen lesz egy új szoftververzió.
Ennek az új szoftververziónak segítségevel minden hasonló hiba el lesz hárítva.
Eddig is a szíves türelmét kérjük.
Igen,sajnos minden első szoftvernél vannak bizonyos hibák,és ezért jonnek az új szoftververziók,hogy hárítsák el és javítsák meg a készülékeket.
A nokia gyártónak nagyon fontos az ügyfél vélemenye,ezért a fejlesztők azok az emberek,akik mindent megtesznek,hogy az ügyfél elégedett legyen.
Még egyszer elnézést kérjük az okozott kellemetlenségért.
Köszönjük, hogy kérésével hozzánk fordult.Üdvözlettel:
Nokia Ügyfélszolgálat
-
old rocker
veterán
A nyelvezeten nem kell csodálkozni, én egyszer telefononisbeszéltemnáluk egy hölggyel,nemdurván,deigencsak törte amagyart -feltehetően nem azanyanyelve.
Remélem, most már megnyugodnak a kedélyek.
-
-Maci-
addikt
válasz old rocker #1885 üzenetére
le vagyok döbbenve....
-
drkbl
őstag
Alakul a levelezésem, a főállásom beállt szinkronba, a Citadel-es dolog megállt kedden. Gondolom, a Nokia Messaging-os aggregátorral van gondja. Erősen gondolkodom a ProfiMail-on...
-
NGyuri
aktív tag
csak jöjjön-jöjjön! Most kapott újabb frissítést az N86. Ez is megérdemelné.
hm, volt már minden Nokia S40, S60, iPhone, WinMo, na meg android és cégesként BB...
-
SeaShark
tag
Sziasztok
Eddig szépen muzsikál a T-nál vásárolt telefon, idáig csak egyszer indult újra. (kopp-kopp; az első fénykép készítésekor)
Csak ma volt igazán időm kipróbálni hosszan a telefon rádióját , és azt vettem észre, hogy olyan 1-1,5 percenkén elhalkul egy olyan 3 mp-re.VALAKI TALÁLKOZOTT MÁR EZZEL A RÁDIÓS PROBLÉMÁVAL?
Válaszokat előre is köszönöm
-
old rocker
veterán
válasz SeaShark #1890 üzenetére
Igen, nem tudtam Internet rádiót telepíteni,azzal szakította meg,hogy már telepített összetevő. De sehol sem volt.Aztán -nemrég -egyszer csak sikerült. Ez is,meg azFM rádió is jól működik, nem valami fadding jelenség - szerű a te problémád? (Igen,tudom,az az AM-nél van, azért írtam:szerű...)
A tiéden van gyárilag Internet Rádió?
[ Szerkesztve ]
-
SeaShark
tag
válasz old rocker #1891 üzenetére
Nincsen rajta netes rádió, és még nem is raktam fel.
Nekem a sima fm rádó csinálja a fesztivált. -
old rocker
veterán
Értelemszerűenkezdtem újat, mert a másik topik témáját szeretném folytatni,ahol kifogásolták,együzleti mobilba is rakhatna aNokia jobb kamerát.
Az én véleményem:
Rakhatna,de minek? Nem hiszem, hogy az igazi célréteg (a business man-ek,akikkel példálództatok is) ehhez ragaszkodna. Jó,hogy az E51-nél jobb egy kicsit, van villanó, (az E51 kamerája elég galád volt,szó,ami szó),de ...de minek? Indokolatlanul növelné az előállítási és a vásárlói költséget. A mi értelmezéseink szerint vett tipikus manager tipus lót-fut, tárgyal, közben megnézi az e-mailjeit, telefonál, dokumentumot néz, ad abszurdum utána néz a szótárprogiban egy szónak,esetleg rádiót vagy zenét hallgat,de nem fényképezkedik. Legalábbis nem ezzel. Mármint nem mobiltelefon kamerával.S ha valamitmégis ad hoc kellene megörökíteni, arra jó ez a kamera.Nem hinném,hogy ha megkérdeznék, van öt mpx-es változat,de 4899 Ft-al drágább,aztmondanám, inkább azt kérem.
-
old rocker
veterán
válasz SeaShark #1892 üzenetére
Nem tudom így elképzelni a hibajelenséget... AzFm-nél is előfordulhat, hogy hullámzik a vételkészség,mert1. valami árnyékolja .(Az FM-nél egyenes irányban terjednek a hullámok)
2. Az antennát itt ugye a fejhallgató vezetéke képezi. Nem egy bika megoldás egy körsugárzó botantennához képest,dehát ez telefon és mellesleg lehet rajta rádiózni. Ha a fejedet, vagy a vezetéket egy parányitmegmozdítod,már romolhat a vétel.Az Internet rádiót aNokia oldaláról (nem Nokiaprogram.hu!) lelehet tölteni, az (asszem) 1.16-os legújabb verzió jó erreatelefonra. Ha fel tudod telepíteni, az FMrádió alattmégegykitöltött mezőt fogsztalálni, eza netrádió.Többszázadó, millió zenével.
Vigyázat! A beállításoknál beállítandó,hogy csakiswlanracsatlakozzon, mert különben GPRS adatforgalommal fél óramóka kb. 4 rugó!A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
SeaShark
tag
válasz old rocker #1894 üzenetére
köszi szépen
-
Piotre87
csendes tag
Így van. Az én készülékem semmilyen más problémát nem produkált..
Illetve de: amikor energiatakarékos üzemmódban giroszkóp be van kapcsolva akkor kb 20 ból egyszer lefagyott a forgatás közben, annyira hogy aksit ki kellett venni de csak energia tak. módban. giroszkóp meg nem létfontosság amúgy sem..
-
ppress
csendes tag
Király vagy Old Rocker!
[B][/B]
-
Gyuresz
tag
válasz old rocker #1868 üzenetére
Nagyon pofás és korrekt írás köszönjük szépen.(nem is beszélve a válaszról:-))
Folytassa old rocker!A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte.Vagyis egyik szeméből a nyílt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
G.F.
aktív tag
válasz old rocker #1893 üzenetére
Gondolom itt a listán is tipikus magyar menedzserek írogatnak, ugye? Szerintem az egy dolog, hogy mit marketingel a gyártó, és milyen telcsit vesz a fogyasztó. Szerintem, ha begyűjtenéd az E-series felhasználóinak adatait, kevesebb lenne az üzletember, mint a "rajongó". Jó marketinggel meg lehet magyarázni, miért raknak szar kamerát egy mobilba. Marketing nélkül: azért mert csak nem dobnak ki raktáron lévő xarokat, ha el is sózhatják.
-gf-
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest