- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
wgaborw
tag
Egyre jobban elbizonytalanodok. Mindig itt ba...m el, kinézek valamit ami tecc, és utána idetévedek a fórumra, és onnantól kezdve nem tom mi van. Eddig ez a kijelző mizéria, most meg ez a gombkiesés. Hát ez kezd sok lenni, pedig már meg van rendelve .
Amúgy lehet a Wifi beállításoknál változtatni a csatornakiosztást? ETSI, stb. Vagy fixen be van állítva Európára oszt kész? Wifi adatpter MAC address-ét ki lehet olvasni?
-
ronaldo
őstag
Számlálók vannak valahol? Kimenő-bejövő hívásokat summázó ficsőrre gondolok.
-
danaudio
aktív tag
nagyon fontos lenne!
Nincs olyan software ami teljesen ki tudná lőni a hangszórót? Már nem egyszer fordult kínos helyen elő velem, hogy hiába van némában a telefon, egyes alkalmazásoknak akkor lehet kikapcsolni a néha igen erős hangját, ha már fut, és össze-vissza sípol. Így sosem tudom, meg merjek e nyitni időnként bizonyos dolgokat, amikor elég kínos zajongani.
-
Joe bácsi
őstag
-
danaudio
aktív tag
hmmm, vajon mit írtál
-
Zsolto
őstag
Szia Mindenki,
kacsintgatok, erősen kacsintgatok az E51 felé
Két kérdésem lenne:
Wifin megy-e a PC Suite-os szinkronizálás?
Ennek is van olyan sistergő alapzaja zenelejátszás közben, mint a 6300-nak és a 6120C-nek?Köszi a válaszokat!
Zsolto
Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home
-
ronaldo
őstag
válasz Joe bácsi #1615 üzenetére
Igen, közben megtaláltam. Meglátszik, baromi rég (3 éve?! ) volt kezemben symbian telefon.
Mégegy érdekes kérdés: a négy "egyérintéses" gombhoz való hozzárendelés remekül megy, mivel annak külön menüpontja van a beállítások között, node a két szélső kék gombot az ördögért nem tudom megváltoztatni. Nekem pedig nem a kamerára és a webnwalkra van szükségem indulásként.
-
danaudio
aktív tag
azt is meglehet...körülbelül ugyanott : P : P
-
adamsys
tag
Viszont wifis fájlátvitelre nagyon nagyon jó program a SymSMB, ami gyakorlatilag egy Samba szervert telepít a telefonra, azaz megoszthatod a telefon bármelyik mappáját (vagy akár az egész tel.memóriát/memkártyát), ugyanúgy, mintha ezt egy számítógépen csinálnád. Így például már nem csak az Intézőbe oltott Nokia Phone Browser nevű borzadályból, hanem pl egy Total Commanderből is elérheted a teló mappáit. Ugyanez vice versa is működik, tehát elérheted a hálózat megosztott mappáit a telefonról. Akkor is jól jön, ha nincs kéznél a BT adapter.
"And now for something completely different!"
-
PLacc
senior tag
Sziasztok!
Valakinek sikerült belőni a telón a Tomtom 6.03-as verzióját (természetesen abszolút legálisan )?
Felmásolom a kártyára a cuccokat, de miután berakom a telóba nem csinál semmit.
Köszi! -
danaudio
aktív tag
válasz adamsys #1626 üzenetére
hmm, SymSMB-t feltolom, ez így tényleg hasznos.
Biztos mindenki tudja, de ha valaki nem, az rögvest tegye fel a telefonra Google Maps Mobile 2.0-át.
eddig nekem régebbi verzióm volt, most szedtem le, és örülök a fejemnek hogy milyen jó
Cellainfo, tehát a telefon antennáján keresztül megállapítja hogy pontosan hol vag a világban mégpedig kb 1,5 km-eres körön belül az adótornyok által. Nagyon jó, nem olyan pontos mint a GPS, de például nekem elég ha eltévedek tudjam hol vagyok, nem kell, hogy mondja az utat, merre mennyek...szal cool stuff -
adamsys
tag
válasz danaudio #1629 üzenetére
Igen, én is felraktam pár hete, amikor megtudtam hogy tud ilyet már a G-Maps, de sajnos nekem azt írja, hogy "Your current location is temporarily unavailable" (vodás vagyok)
Viszont a Help -> About-ban meg látszódik a myl: 216:70:...... sor, ami pont az aktuális cella ID-m... Akkor most a voda a hülye vagy a gúgli?
"And now for something completely different!"
-
enddav
aktív tag
Nekem a 2.0.7-es google maps van meg és tényleg jó! Jah és kezdetben nekem se akart működni ez a helymeghatározás, de aztán egysze próbáltam és jó lett!
Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit.
-
danaudio
aktív tag
a gúgli jó, igen jó
a voda a hülye -
amol
addikt
Visszavittem a telót, hallották a boltban is de mind a négy ami volt nekik zúgott (plusz kettőben a kijelző jobb oldalra tendált), hozatnak még holnapra. Nem problémáztak, egyből mondták hogy valóban nem jó. Gyanítom a többi is ilyen lesz.
Van olyan telefon amelyiknél a tudás minőséggel is jár -
Cho Simba
tag
Sziasztok
Most terveznék beújítani egy E51-et, 6230i-ről.
Ami érdekelne hogy:
- időzítő van-e benne (nem stopper meg ébresztő) és lehet-e olyat mint a 6230i-ben, hogy elkezdek beírni egy "számot" a főképernyőn (mintha telefonálni akarnék) pl 123456, utána opciók és időzítő. Ezzel 6230i-ben be lehet állítani 12óra 34perc 54mp-re az időzítőt gyorsan.
- vekker csörög-e ha ki van kapcsolva a teló ?Nagyjából ennyi ami még kimaradt az E51-el való ismerkedésből
-
enddav
aktív tag
Mondjuk én pannonos vagyok isten ments h vodás legyek Ébresztő működik kikapcsolt állapotba is.
[ Szerkesztve ]
Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit.
-
enddav
aktív tag
Mondjuk én pannonos vagy isten ments h vodás legyek
-
danaudio
aktív tag
itt nincsenek olyan problémák h nincs időzítő...ez symbian...majd rápakolsz időzítőt.
igaz,annyira egyszerűen mint az a kijelzős megoldás nem fog működni, de berakod gyorsbillentyűre és kész[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest