Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hugo85

    aktív tag

    válasz Canonfan #15068 üzenetére

    Nagyon egyszerű a válasz.

    Bemész a Speedshop-ba és veszel egy E51-re való ultraclear fóliát. Valahol 1000 Ft alatt van az ára, a teljes plexit befedi ugyanúgy, sztatikusan tapad fel, tökéletesen átlátszó és szinte nem is karcolódik (a gyári fóliával szemben). Nekem tavaly október óta van fent egy ilyen fólia, teljesen meg vagyok vele elégedve, csak elég nehéz pontosan feltenni, illetve maradt egy nagyon kis ragasztó a gyári fólia után, így a képernyő alatti részen egy kis területen (a peremén) nem tapadt fel teljesen a plexire, de ez nem nagyon zavaró.

    Ami a ragasztó lemosását illeti: alkohol (minél nagyobb százalékú elegy, patikában van 70%-os)+puha rongy/papírzsebkendő. Nagyon finoman. Az etilalkohol biztosan nem árt semmilyen műanyagnak. A körömlakklemosót pedig felejtsd el, főleg ha acetonos, mert az kinyírja.

    #15067 - Felesleges kikapcsolni a telefont, csak gyilkolod a (ratyi) bekapcsoló gombot, ami igenis meg tud halni (az én telómon még az előző tulajnál lett garanciálisan cserélve), és olyankor teljes műanyag középrészt kell cseréni! Rakd Offline-ba az üzemmódoknál, így a telefon fogyasztása gyakorlatilag nullára csökken, nem sugároz és hívni sem tudnak, ugyanakkor az óra nem állítódik át és biztosan működik az ébresztő is. Tényleg nem értem az emberek miért forszírozzák a kikapcsolást, amikor a telefon vidáman bootol fél-egy percet, és még a kikapcsolás se azonnali. :N

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák