Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    Épp gondolkozom, hogy lecserélem az N82-met egy ilyenre.
    Lenne pár noob kérdésem. :B

    - Miért listázzák egyes helyeken külön 5800-nak és 5800 XM-nek is? Van külön XpressMusic kiadás, és nem mind az? Ha léteznek külön kategóriák, akkor van köztük valami különbség a színeken kívül?

    - Előre is elnézést, de ha már 2 féle stylus és még pengető is jár hozzá, felébredt bennem a kétely: Lehet ezt szabványosan használni puszta kézzel? Tehát "szabad" nyomkodni a kijelzőt az ujjammal, vagy elvileg csak stylussal mehetek neki?
    Egyszer pár percig basztattam már egy ismerősömét, de ez nem zárja ki, hogy én voltam hülye, mikor "iphone után szabadon" ezt is meg mertem tapizni. (Nem is volt túl "válaszkész", bár még leges legelső fw volt rajta megjelenés után pár héttel...) :))

    - Ez akkor még ilyen old-schol megoldásos érintőképernyő, hogy védőfóliát kell rajta tartani 24/7, mert szétkopna a felülete? Vagy a védőfóliák csak ilyen extrák, mint a szilikontok, vagy bőrtok, de simán tolható neki ujjal, vagy akár stylussal is fólia nélkül?

    - Multitouch azt tudom, hogy nem is lesz, de akkor azt a kinetikus görgetést tuti megkapja még idén a software?

    + Szerintetek N82 után elégedett lennék a telefonnal tudás terén? Nincs nagyon lebutítva XM lévén?
    Leginkább a nagy képernyő, és a rárajzolódó klaviatúra miatt tetszett meg, jól jönne mindkettő (és már elég olcsón találni alig használt példányokat, mert tavaly is megtetszett, mikor a kezemben volt pár percet, csak láttam rajta, hogy egyrészt még nagyon kiforratlan a software, nem nagyon akarta követni az ujjam, és kicsit túl is volt még árazva akkoriban...)

    / Jön esetleg hamarosan valami új <70k-s Symbianos érintőtelefon, amit érdemes lenne még megvárnom?

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák