- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sly Bp.
addikt
válasz - = Zk = - #8050 üzenetére
Amire odamész ez a rendes ember már nem lesz ott mert eléggé gyakran cserélik a helyüket legalábbis a haverom hol itt hol ott dolgozott ahol hiány volt oda pakolták
[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
Ezzel van valakinek tapasztalata?
Digia web browser„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz kosturica #8054 üzenetére
Flash (lite) megy vele?
Akkor ez már tényleg full képernyős?[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
bolondember
MODERÁTOR
sziasztok!
egy kérdés - lehet, h csak én néztem be, de nekem úgy tűnik, mintha az ébresztés most, az új softtal késne 5 percet...
másnak van ilyen tapasztalata?
(pölö: 6:20kor kellett volna kelteni, első csörgésre felültem, lenyomtam és látom, h 6:25 van - és ez két egymást követő napon!)
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
kosarob8
aktív tag
Alapértelmezett programokat h lehet módosítani?
Rámegyek, mondjuk a képekre, ott van képnéző, át akarnám rakni a Photo Browser-re de ha rábökök csak a képnéző van.... help me plz, thx -
tomy25
tag
Hello!
Nekem lenne gy olyan problémám, hogy amikor felraktam a simon nevu jatekot a telora ( http://5800.blog.hu/2009/07/18/simon_touch_classic ) , vagyis ehhez tudom kötni a hiba megjelenését, akkor létrejött nekem a képernyő felén egy virtuális billentyűzet. Na most ez nem is lenne baj ebbe a játékba, de ami a legrosszabb, hogy az opera miniben is benne van, és ezáltal csak fél képernyőn tudok netezni vele. Nagyon idegesít és zavar.
Remélem valaki tud megoldást a problémámra.
Közben találtam egy képet a problémámrol: [link]
[ Szerkesztve ]
-
kosarob8
aktív tag
válasz bolondember #8056 üzenetére
nem lehet hogy már a szundira ébredsz?
nekem rendesen szokott ébreszteni, bár már rég fenn vok amikor csipog, de csak biztonság kedvéért van beállítva (21-es soft)
-
-
kp78
addikt
válasz kosarob8 #8057 üzenetére
Beállítások > telefon > alk.beállítások > alapértelmezett alkalmazások > képek megtekintése.
Hogy át lehet-e tenni photo browserre azt nem próbáltambolondember
Most kétszer is beállítottam ébresztést, de mindig pontos volt.[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
válasz kosarob8 #8057 üzenetére
S60on az nem igy megy. Modern operacios rendszer FTW! Valamelyik fajlkezelonek volt egy olyan modulja, ami tudta szerkeszteni a MIME tipusok es a fajlkiterjesztesek programhoz rendeleset, sajnos nem tudom melyik volt az, se hogy 5th-en mukodik-e. Regen a SymTorrent bongeszovel osszehergelesevel kapcsolatban olvastam rola, lehet hogy ezen a nyomon el lehetne indulni.
“All nothings are not equal.”
-
kp78
addikt
Én is felraktam, tényleg nem rossz
Pláne ha nem fog állandóan kilépni, mint az opera mini„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
-
kp78
addikt
Neked sikerült bármilyen oldalra is belépni ezzel a böngészővel?
Nekem még PH-ra sem sikerült, de egyéb más oldalra sem, ahol felhasználónév, és jelszó kell.
Böngészni jó vele, mert tényleg teljes képernyős, de ha belépni nem lehet vele sehova
Ja és PH-ra mikor be akartam lépni, kétszer is elszállt„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz kosturica #8069 üzenetére
Esetleg majd tegyél egy próbát, ha lesz időd
De azért majd tesztelgetem még én is.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz kosturica #8071 üzenetére
Hát akkor nem tudom nekem miért sz@rakodott
Majd este nyúzom még.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
makaveli666
senior tag
Nem tudtok valami olyan helyet ahonnan brando fóliát ingyen hoznak házhoz?
Vagy Szegeden ahol nem kell megrendelni hanem van.[ Szerkesztve ]
-
IkszIpszilon
aktív tag
Akkor leírom részletesebben.
Vannak olyan élethelyzetek melyekben arra lenne szükségem, hogy csak bizonyos emberek tudjanak hívni és vannak olyanok amikor azt akarom, hogy bizonyos emberek ne tudjanak.Az általad említett megoldás nem megfelelő számomra.Pl. szám nélküli(magántelefonszámok) hívások ellehetetlenítésére.
Ha az egész telefonkönyvemet egy csoportnak jelölöm és aztán csak annak a csoportnak engedem a profiloknál, hogy hívhasson akkor csak a telkönyvben lévő számok esetén cseng ki a készülék?A többi hívásról kapok értesítést vmilyen. formában?Hatással van az smsekre is a szűrés?Még mindig várok egy hívásszűrőprogramot amely rendelkezik az általam áhított funkciókkal.
Visszahívós SMSt lehet vhogy tiltani?[ Szerkesztve ]
X.Y.
-
-
kp78
addikt
válasz IkszIpszilon #8074 üzenetére
"Visszahívós SMSt lehet vhogy tiltani?"
Beállítások > hívás > és ott a harmadik, hogy híváselutasítás üzenettel.
Ha erre gondoltálÉrtettem a problémád.
Amit én adtam tippet, ott a csoportban lévő számok csörögnek hanggal, az összes többi ember hívása pedig bejön, de néma marad a telefon.
Tehát ők azt fogják hinni, hogy Te nem vetted fel, nem pedig azt, hogy nem vagy elérhető.
Amit Te akarsz, azt a korábbi nokiákban talán zárt csoport opciónak hívták, de ebben nem találtam ilyet, meg mintha fizetős is lett volna.Nocsak mi van itt (de csak demo): Best Blacklist Nokia 5800
[ Szerkesztve ]
-
makaveli666
senior tag
VALAKI HELP FONTOS LENNE!!!!
Át szeretném írni a telefonom product code ját, csakhogy az a baj hogy mikor rádugom a tellát a gépre, utána elindítom a progit valamiért a program nem érzékeli hogy telefont dugtam volna rá. Valaki valami tipp? -
kp78
addikt
válasz IkszIpszilon #8078 üzenetére
Vodás vagyok jó ideje, ilyenről még nem is hallottam, hogy van
Amikor T-s voltam még nem volt.
Bár néha jól jöhet, de lehet nagyon zavaró is.
Ha ezt az smst magától az ügyféltől kapod, akkor szerintem nem nagyon tiltható, ha központi szám küldi, akkor az ügyfélszolgálat talán le tudja tiltani.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
-
peugeotmate
őstag
Sziasztok,
most tervezem egy 5800 vásárlását, és az lenne a kérdése, hogy szerintetek egy garancia nélküli 5800-át érdemes-e venni? Persze tudom hogy mindenkinek azt mondja először, hogy nem, de mégis, milyen problémák jelentkezhetnek rajta, amiket gariban ingyen megjavítanának? Illetve vásárláskor mire figyeljek oda? (Tudom, a pénzemre...) Ki lehet szúrni esetleg valahogyan,hogy ez a készülék nincs rendben?
Erre a béna kérdésre nem béna válaszokat várok(lehetőleg)!
Előre is köszönöm mindenkinek!meg
-
Sly Bp.
addikt
válasz peugeotmate #8082 üzenetére
Ebben sajnos eléggé sok minden elszállhat! A Fő gond a szoftver volt és még mindig az de az gari nélkül is meglehet oldani! A haverom telefonjában cseréltek már hangszórót! Én pedig úgy vittem egyszer vissza a Nokia-ba hogy kidobták a kukába mert valami tök jó baja volt hogy ők sem tudták mi az! Gari nélkül ilyet ne vegyél mert csúnyán ráfizethetsz! 45-ért láttam pár perce egyet itt a PH-n! Annyit megér de ha baja van akkor pápá!
[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
válasz kosturica #8071 üzenetére
Nekem egyszerűen nem hajlandó belépni Ph-ra.
Már maga az űrlap kitöltés is érdekes, mert még csak a nevet írom be, és még nem is nyomok ok-t, mégis egyszerre tovább lép.
Bár amikor először beléptem, rányomtam, hogy jegyezze meg az adatokat, de attól nem lehetne ilyen birka.
Ha kicseszek vele, és először beírom a jelszót, majd a nevet, akkor kiírja, hogy belépés rendben, továbbítunk, majd bejön a fórum, de belépve nem vagyok, topiclistám nem látszik.Gmail-be próbáltam belépni, attól megint azonnal elszállt.
Szóval ez sem tökéletes, hogy a fene enné meg„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
- = Zk = -
félisten
Lehet elhangzott már, akkor bocsánat...
Cookie-k aktiválva vannak az ÚJ böngészőn belül? Pl nálam az alap böngésző ökörködőtt, mikor kivolt kapcsolva a SÜTI-k!
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
kp78
addikt
válasz - = Zk = - #8085 üzenetére
Próbáltam így is, úgy is, de sehogy sem jó.
Pedig maga a böngésző tetszene„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
- = Zk = -
félisten
Nah, akkor lehet meglesem. Nálam még a V21-es szoft figyel. Nálad, gondolom már megtörtént a csere.
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
kp78
addikt
válasz - = Zk = - #8087 üzenetére
Egy próbát megér. Nálam már 30-as fw van
-
makaveli666
senior tag
valaki tud tippet adni hogy az OPDA (cer, key, filek beszerzése) oldalon már 36 órája regisztráltam, de még mindig nincs meg a filem... valamit elronthattam?:S
-
kp78
addikt
válasz kosturica #8089 üzenetére
Ja, hogy béta?
Ezt nem tudtam, de akkor bízzunk a mielőbbi javításban.makaveli666
Én sajnos[ Szerkesztve ]
-
psanta
csendes tag
Sziasztok,
pár napja van 5800-as telefonom. Biztos volt már téma csak lusta voltam rá keresni, hogy ékezetes betűkre a telefonkönyvbe nem lehet keresni?
Kösz,
Péter -
-
- = Zk = -
félisten
-
asysoft
aktív tag
válasz bolondember #8056 üzenetére
Nekem új szoftverrel totál megőrült a telefonom, néha már nem sok választott el attól, hogy a falhoz vágjam (pl mikor nem tudtam felvenni a hívást, mert kiszürkítette a képernyőt, mintha felugró menü jelent volna meg. Ja, és persze utána lefagyott ). Ébresztésnél pl első időpontot ignorálja (mindig 5 időpontot állítok be 1-2 perc eltéréssel, mert hajlamos vagyok visszafeküdni ), bár ezt ma nem csinálta, de cserébe szótár program használatakor becsíkozta a kijelzőt, majd resetelt. Ovi Store program is kilép folyton, programok lassabban lépnek ki, és még csomó dolog... Egyszóval nagyon megbántam, hogy frissítettem a szoftvert. Esetleg egy hard reset megoldhatja a fentieket? Vagy van valami mód, hogy downgradeljem? (Amúgy pannonos a telefon, FOTA-n frissítettem).
-
jety91
őstag
válasz asysoft #8095 üzenetére
Igen én általában szoktam egy FW frissítésnél hard resetelni
(Ez kb olyan mint amikor Windowst telepítesz és vagy leformázod a c-t vagy csak frissíted.)Hívással kapcsolatban nekem is volt ilyesmi, de türelmesen vártam picit és sikerült felvenni (21 fw). Amúgy azt mondják, hogy nem árt 1-2 naponta újraindítani pontosan ilyen hibák miatt, ha sokat nyomkodod a telót.
Az ébresztős dolgot nem vágom Beállítasz egy időpontot és ahhoz még perencként 5öt?Nem egyszerűbb ha beállítasz egyet és a szundit perenckéntre állítod?
(óra->opciók->beállítások->Jelzéshalasztás ideje)Többi dologot meg szerintem a hardreset megoldja.
Én amióta frissítettem egy panaszom sincs a telóra. Gyors ,megbízható, nem fagy és azt csinálja amit én akarok.
[ Szerkesztve ]
-
kunokb
csendes tag
Üdv!
Már napok óta próbálkozom feltelepíteni a 30-as szoftot, de folyamatosan a következőt írja ki keresés és kapcsolódás után:
"Hiba történt. A letöltés később folytatható"Ilyenkor mi van?
-
kp78
addikt
Újraindítás volt a telefonon?
Esetleg vedd ki az akksit is, várj kicsit és rakd vissza.
Az egyik vodásnál nekem is ezt írta ki kétszer, de aztán egy restart után folytatásra nyomva befejezte.
Telefon kóddal nincs lezárva ugye?„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kunokb
csendes tag
Igen, nemrég újraindítottam, az akksit csak pár másodpercre szedtem ki... Most megpróbáltam úgy is, hogy vagy 5 percre kivettem... Nem megy így sem, a jelenség ugyanaz...
Nincs lezárva kóddal a teló... Annó a 20-as szoftot szervízben rakattam rá, onnantól a 21-est már itthon, hasonlóképpen, ahogyan most ezt is szeretném...
Picit bosszantó -
kp78
addikt
Érdekes.
Nekem talán kétszer, vagy háromszor dobta ezt, de aztán rendbe lett.
Próbálj a böngészőben egy cache törlést végezni, bár ezt lehet, hogy nem oda menti le, de egy próbát megér.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- iPhone 13 256 GB
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro / 16 Pro Max Kifizetett! Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro Max Kifizetett Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro Kifizetett Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- Xiaomi MI 11 8/256GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest