Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zsolti111883

    tag

    válasz GGMPC #2967 üzenetére

    Hát lehet... Bár az 1+1 gari az azt jelenti, hogy 1 év teljes körű és + 1 év további szoftveres gari. Ez van pl a Nokiánál is és akármikor vásárolt (nem GSM boltos, hivatalos Nokia szerviznél szervizelt) telómnál ez volt a bevett garanciális eljárás. Lehet, hogy hivatalos Motonál más van, de ezen annó nem morfondíroztam, mert arra gondoltam, hogy ez a normális. Én biztos, hogy nem rakom be egy hónapra sehova a telefont, mert abból békéltető testület (feljelentés) és a többi lesz az biztos. Most tárgyalgatok a szervizzel hogy gyúrják rá a 4.0.4-es androidot, amúgy a telefonról csak pozitívan tudok beszélni! Ajánlom mindenkinek, mert nem csak szép, hanem okos is nagyon!

    Viszont lenne egy kérdésem a csapathoz:
    Keresgéltem a neten, de sehol nem találtam olyan headset-et, ami nem csak felvevőgombos, hanem van rajta (zene) megállítás, lejátszás, hangerő szabályzás, stb is. Anno a Nokiámnál volt ilyen és szerettem. Amúgy nekem van egy jó sennheiser fülesem, amit szintén szívesen használnák a továbbiakban, tehát az elsődleges keresésem tárgya olyan headset adapter, ami nem fülhallgatóban végződik, hanem egy 3,5-es jack dugóban. De ha jó minőségű a füles része akkor lehet egyben, csak legyenek rajta az említett gombok.
    Ti láttatok már ilyet (van-e vajon ilyen)? Eddig egy GSM boltban próbálkoztam (a net mellett), de ott csak olyan próbáljuk ki hogy kezeli-e gondolat volt...

Új hozzászólás Aktív témák