Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Coporno

    aktív tag

    válasz forgonati #7760 üzenetére

    Hát a RAM-béli előny biztosan nem jön elő, mert hol 128, hol 256 megányi memóriát emlegetnek, ami pedig legjobb esetben is ugyanannyi, mint a Milestone-é :D Aminél ilyen előnyről szó lehetne, az az újabbik billentyűzetes kis-Sony, az Xperia Mini Pro, de ő meg inkább 50 rugó körüli pízért kelleti magát.
    Egyébként az, hogy én Milestone-t használok, még nem jelent semmit, csak azt, hogy bár volt korábban DEFY-m, Milestone 2-m, Atrixom, meg Arcom is (abba egyenesen szerelmes voltam), végül úgy döntöttem, hogy másba ölöm a pénzt, úgyhogy én nem elégedetlenkedem, én akartam így. Végiggondoltam, hogy az eddig nálam megfordult telefonok közül melyik az, ami elfogadható áron elfogadható tudást nyújt, így lett a Milestone, ami nekem már csak a stílusa miatt is nagy kedvencem, és hát ami tetszik az embernek, annak hajlamos elnézni a hibáit. Mert persze, nem tökéletes a cucc, de a GPS gyorsan talál jelet, most róla megy a zene a hifire, a WiFi is szépen megy, a billentyűzet is jól jön néha (meg tök jó, ha szétcsúsztatom, egy kézzel is stabilan meg lehet fogni fektetett állapotban, és a kis aranyközepű gombbal, amiről először mindenki megkérdezi, hogy az mi, szépen el lehet navigálni pdf-ekben, ppt-kben). Ja meg persze lehet rajta telefonálni, SMS-ezni, a hangszórói is egész tisztességesen szólnak (a nagy X10-nél én alig hallottam a másik felet telefonálás közben)... A kevés RAM-ból meg nekem eddig annyi problémám adódott, hogy a Dungeon Defenders nem indul el rajta, de amúgy egész emberes Gameloft játékokat is elvisz, pláne ha kicsit húzva van a proci...
    Milestone 2-ről már fentebb leírtam a tapasztalatomat, véleményemet, de akkor újra: nekem kettő is volt belőle, de sehogy nem tudott a szívemhez nőni, nem éreztem olyan irdatlanul nagy különbséget az 1 és 2 között, az viszont zavart, hogy az itthoni WiFi-t állandóan eldobálta, ezzel pedig nálam teljesen elásta magát. A kamerája mondjuk fejlődött, tud 720p-ben videózni, ez például nem hátrány, nagyobb a belső memória, több a RAM, és lehet, hogy az újabb főzött ROM-okkal már szoftveresen is azt tudja, amit tudnia kell. De nekem a Milestone helyett sem jutott eszembe Milestone 2-t venni, és ha drágább gépek között bogarásznék, valószínűleg akkor sem a Milestone 2 lenne a befutó.
    A Milestone 1 viszont a maga 35-40 ezres árával számomra egy kellemes tudású, jól használható, jól összerakott ketyere, ami bár mostanra eléggé távol került a csúcskategóriától, azért ha körülnézünk, hogy ennyiért mit adnak, milyen minőségben, akkor rá kell jönnünk, hogy még mindig nem olyan rossz vétel ő.

Új hozzászólás Aktív témák