Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz leonel #36312 üzenetére

    Hozzátéve a korábbi válaszokhoz:
    - ROM-cserénél sosem árt Factory data resetet csinálni, de ha mindent jól beállítasz, s ha bizonyos programokban elvégzed a cache megtisztítását, FR nélkül is megszünteheted a lassulásokat.
    - Az Android elindítgat ("előtölt") alkalmazásokat, kénye-kedve szerint, ez a korábbi verziónál is így volt. Ennek oka egyrészt, hogy a kezed alá akar dolgozni, másrészt bosszantó marketingszempontok. Célprogramokkal (task killer, ROM menedzser...) valamennyire korlátok közé lehet szorítani ezen szokását, de csak valamennyire, illetve a korábban javasoltak alapján lehet zavaró appokat törölni, jegelni.
    - Az akku időd nem a kalibráció hiánya miatt csökkent a felére, hanem mert valamilt folyamatosan-rendszeresen működtet a rendszer, amit eddig nem vettél észre (erre utalnak a belassulások is). Tehát, ha minden beállítást jól elvégzel a rendszerben és az appokban, akkor helyre tudod állítani az akkufogyást (is).
    - A helyes beállításra példa: a böngésző settings-jében be tudod állítani, hogy milyen méretben-alakban nyissa meg a weboldalakat, úgy, ahogy te szereted. Állítgasd a "Text size", "Open pages in overwiev", "Auto-fit pages" menüpontokat és ilyesmiket, és megoldódik a problémád.

    A kérdéseidből ítélve nem sokat foglalkoztál azzal, hogy megismerd a készülék működését, javaslom foglalkozz egy kicsit vele. (Kezdve a használati utasítással. ;] )
    A gyári Froyo is egy jó oprendszer, ha jól használod elégedett leszel vele, de ha váltani akarnál főzött ROM-ra, egyelőre ne tedd, mert ha ilyen hanyagul ismered meg, akkor az is zavarosan fog működni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák