- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
válasz DeadMeat #11598 üzenetére
Egy hete lehet meg, azóta általában kínlódik. De más oldalaknál nem, igaz azok kisebbek. Olyan mintha időközönként megszakadna, ezért hol behozza az oldal hol nem. De pl ha se file ex-el filmet húzok át wifin akkor stabil. Szóval nem tom mi lehet...
2.51 volt rajta alapból
═════════════════════════════════════════
-
RootRulez
félisten
válasz DeadMeat #11602 üzenetére
Én is gondoltam erre, de te is elégedetten böngészel és a gépen én is. Szóval nem tom mi lehet. Lehet adok a routernek egy resetet... Bár most is másoltam egy 200 megás állományt a gépről wifin és nem szakadt meg...
[ Szerkesztve ]
-
balojazz
aktív tag
válasz marosgabor2 #11581 üzenetére
"Ja és mikor utoljára bevittem szervibe, mert a hangszóró recsegett amikor szól, de leginkább nem is szólt 2 hét szervizlét után ugy kaptam vissza hogy nem történt javítás mert a készülék jól működik, plusz mellé raktak egy cetlit, hogy a készülék hangszórójának mágnese maga köré gyüjti a fém részecskéket..."
Akkor nálad hiányzott a rutin. Anno mivel 30-50%-ra becsültem a statisztikák alapján a hangszóróhibát, az első perctől kezdve headsettel használtam (kiprovokálandó a hangszóróhibát) --> a 3. napon elkezdett szarakodni. Mivel nem akartam hasonló esetet, mint a tiéd, addig használtam a telót, míg a hangszóró már nemcsak recsegett, később ki-kihagyott, aztán végül már épp csak megreccsent kicsit, hanem már meg se nyikkant nyomogatásra sem (kb. 1 hét). Na EKKOR vittem szervizbe, amikor már esély sem volt rá, hogy megnyikkanjon. Így kénytelenek voltak cserélni. Ennyi.
Soha nem voltam trafikban. Soha nem fogok bemenni. Mindig gőzölni fogok.
-
mclaren777
senior tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy tudomásotok szerint Telenornál várható-e Defy?
Illetve jelen helyzetben jelent-e tényleges pluszt a "gyári" garancia? -
Laacko
tag
Valaki próbálta már felrakni ezt:
-
addikt
Hard reset óta a defy-m elkezdte nem szeretni a wifi-routeremet TP-link 108M) Idáig a digi 20/10-es kábelnettel 802.11g módban ment, erre folyton ledobálja a defy-t, látszólag kapcsolódott, de nem történik semmi . Kapcsoljam át b-módba, ahogy itt már páran próbálták? Akkor a laptopon be fog lassulni a torrent letöltés, nem? a 802.11b 11 Mbit/sec-es, az kevés a 20Mbit/10Mbit-es netnek, nem?
SZERK: b módban sem jobb, itt is olyan mintha lenne net, amúgy meg böngészni nem tudok...
[ Szerkesztve ]
My name is Bond, James... Dean.
-
-
mexi
csendes tag
válasz mclaren777 #11605 üzenetére
Az esztergomi Tescoban a Telenorosnál most is van épp.
-
-
waassy
tag
válasz RootRulez #11597 üzenetére
Nekem "mixed" módban megy a router és nekem is szaraxik néha a böngészés. Ha átváltom mondjuk n módba már jobbnak tünik. Illetve böngészés előtt a task managerrel nyomok egy killt. Néha az is segít...
Ja 2.51 rom van fenn, de előtte a 2.34-el is csinálta
[ Szerkesztve ]
-
Halo
senior tag
válasz rum-cajsz #11465 üzenetére
én az agenda-t használom, és a smoothot is.
miért kettőt?a smooth-ba csak a névnapokat és a szülinapokat raktam bele - a mai nap mellett három sorban mutatja ezeket, a kijelző többi részét pedig alatta elfoglalja az agenda, amiben csak a "programjaim" vannak.
így külön átláthatóbb - legalábbis nekem
Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
vétó
aktív tag
de az nem Telenoros kínálatból való készülék. frencsájz boltok tarthatnak mást is. én láttam már így szifont is telenor üzletben.
de a lényeg, hogy egy ilyen készülékre semmilyen Telenoros kedvezményt, akciót, homlokcsókot sem tudsz kihasználni. hacsak a boltos be nem vállalja. a homlokcsókot...
szóval ennyi erővel sufniGSM-ben is megveheted, pont ugyanott tartasz.[ Szerkesztve ]
- Nézd egy stoppos! - Á, biztos csak lájkol minket.
-
marosgabor2
csendes tag
válasz balojazz #11604 üzenetére
én is ugy gondoltam hogy addig használom ameddig, birom, de ha már nem lehet csak minden 3.-4.szót érteni, akkor már nem is idegesítem magam vele..
először kicserélték, másodszor, szerintem takarították.. most nemtudom mi lesz, foltos a kép, és nem egyenletes a háttérvilágítás, pedig nem raktam vízbe, csak eső, meg hó..
marosgabor2@gmail.com +36706162845
-
RootRulez
félisten
válasz Thor Steinar #11623 üzenetére
Nekem alapból kitette, a goolge fiókban engedélyezve volt a magyar ünnepek és a névnapok is.
-
adakiller
senior tag
setvselnél 300as órajelnél Ti mennyit adtatok neki? én most 25-el tesztelgetem
-
RootRulez
félisten
Most gondolom ez a feszültség az órajel mellé... Alapból mennyin megy amúgy 300-on?
-
adakiller
senior tag
már én is 20nál tartok, eddig ez is stabilnak tűnik a tesztek alapján
600nál én 40et próbálom erőltetni delehet megy majd mé lejjebb is
Köszi mindenki hsz-ét
-
DeadMeat
nagyúr
válasz adakiller #11625 üzenetére
Ez eléggé hogy is fogalmazzak egzakt... annyira rakod amennyit elbír.Ki kell tesztelni mennyi a legalacsonyabb érték amin stabilan megy,majd biztonsági tartalékként +1-et hozzáadsz.Én így csinálom. Az érték meg 16 35 45;300 800 1000 mhz-hez.
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
Halo
senior tag
válasz Thor Steinar #11623 üzenetére
config - calendars
és itt kijelölöd, hogy mely naptárakat akarsz megjelenítettni. persze csak azon naptárak közül tudsz választanod, amit a google calendarban felvettélMotorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
RootRulez
félisten
jaaaah, értem. akkor lehet csak rá kell feküdnöm erre a témára...
[ Szerkesztve ]
-
lmisi
senior tag
válasz Laacko #11606 üzenetére
Most az van rajta.
-Érzésre gyorsabb mint a 2.1
-A quadrant néha mért 1200 körül, de volt hogy 970 jött csaki. Mindkét szélső érték 900Mhz alap-gyári órajelen történt.
-A dialer one végre tudja rendezni a neveket család neveket előre rakva. (Pisti Zács helyett Zács Pisti)
-A bluetooth modul végre tudja kezelni voodoo ráolvasás nélkül telibe a bluetooth-os billentyűzetet. A füles természetesen működik.
-OpenVpn még küzdés van vele, de ez az átlagusereknek ambivalens.
-SetVsel Marketes felejtős.
-Egy két app-nak a froyos változatát kell telepíteni.
-Boot után kb. 160mega szabadot mutat a system panel.Tapasztalás egyéb:
-Az eredeti launcher pro-t érdemes rajtahagyni, én GO launcher Ex-et raktam rá, no azzal lelassult érzésre.
-Titanium backupba mentett 2.1 -es appokat talán nem érdemes visszaállítani 2.2 alatt.
-System recovery fent van alapból a romban csak defy recovery néven.
-Vipe telepítés elött, talán érdemes a cache partition-t is wipe-olni (törölni). (Csak az sbf flashelése elött)
-Ha fönt van a Pays vagy bármilyen 2.2 rom. A system recovery nyitóképernyőjén túljutni csak a Hangerő fel és le gombjának egyszerre történő lenyomásával lehet (Hiába tapizod a jobb alsó sarkot)Más: Ez a datasaver opció engem is megszivatott. El nem tudtam képzelni miért csak wifiről tudok letölteni a Marketről. Persze nagy okosan biztosan a legelején kipipáltam na azért.
-
RootRulez
félisten
Na feltettem a Z4root progit, mindent a leírás alapján csináltam. Amikor rányomok a "permanent root"-ra, jön a folyamatjelző egy darabig, majd kilép a programból. Tehát nem azt csinálja aminek amit kéne, hogy újraindul a telefon, hanem a progi magától bezáródik és annyi.
Utána elindítanám megint és azt írja, hogy bezáródott és hiba. Aztán következő indításra már el se indul.
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
válasz pengemetal #11639 üzenetére
Ehh, az meg bebugolhaja a kamerát, miegymás?
-
Domestos
tag
Nekem megy rajta elég szépen a SetVsel, de amikor először letöltöttem, akkor fagyasztotta és rebootolta a telefont, úgyhogy uninstalláltam a SetVselt és a Milestone Overclock-ot is (!), ezután installáltam a Marketről a Milestone Overclock-ot, utána a SetVselt, és így elkezdett működni. Lehet, hogy nem ez az egyetlen üdvözítő módszer, nekem így sikerült.
A SetVsel állítólag tölti be a Milestone Overclock modulját, szóval van kapcsolat köztük, de egyébként nem állítottam be overclockot, alap 800-on van a max nekem, viszont lejjebb vettem a feszültségeket. -
RootRulez
félisten
válasz pengemetal #11644 üzenetére
Fentebb olvastam, ahol rákerestem a progi nevére, de csak kombináltam. Ha ezzel rootolok az visszavonható? Ha rootolom, akkor frissíteni fogja magát, ha lesz hivatalos 2.2?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest