- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szepy2884
tag
Félek valóban félre értjük egymást és nem a te hibádból )
Én azt nevezem screen lock-nak amikor az a security-ban aktiválva van és ilyenkor a képernyő csak csúszkával nyitható fel. Amikor a képernyő automatikusan "kikapcsol" mert letelik egy adott idő (battery saver mod), vagy mert megnyomom a power gombot, én azt "screen sleep"-nek nevezem, de lehet, ez az én hülyeségem
A mérnök az egy olyan lusta fajta, aki mindíg azon agyal, hogy miként lehetne kevesebb erővel hatékonyabban működni.
-
-
rothadt
aktív tag
válasz szabof1 #11304 üzenetére
az az igazság, hogy rengeteg apróbbacska hibát találtunk már benne, ki ezt, ki azt, ki ezért, ki azért. persze ezek rengeteg okból lehetnek és rengeteg megközelítése van... nekem pl az nem tetszett, hogy nokiáról váltva alapjában véve jól felszerelt telefon olyan alapfunkciókra képtelen, hogy az csak na, de emiatt már lenyugodtam, elfogadtam és a rengeteg előnyével együtt megszerettem. szerintem majdnem mindenki nevében mondhatom, hogy fasza kis gép ez, de lehet rajta fogást találni, de melyik akár 3*ennyibe fájó készüléknek ne lenne hibája! tehát ha marad ez az árfekvés, akkor nyugodtam mondhatjuk elfogultság nélkül, hogy valószínűleg ár-értékarányban lehet a legjobb (vagy az egyik legjobb) a piacon...
ugye minden relatív, ha váltassz a 3ashoz képest egy olyan gépet kapsz, hogy nem lesz panaszod (persze csak ha sikerül váltanod, mert jelenleg elég gyéres a jóárasított -függő- készlet mo-on - ezzel kapcsolatban pedig ne kérdezz, hanem olvass/keress vissza)szerk.: mindenki mondta, hogy mindenre van program, de én nem szeretem a sz@rrá telepakolt dolgokat, én azt szeretem, ha alapjábavéve tudná pl azokat, hogy könyvtár létrehozásánsál pl hagy adjak már nevet neki, a telefonkönyvben pedig nem tudtam kijelölni több tagot, hogy azokat töröljem, vagy ilyesmi, egyesével kell kitörölgetni aki nem tetszik, ezek olyan dolgok, amiket szabadon lehet más os alatt, itt vele nem -csak ha rakok hozzá, mert az ugye van- különböző féle programokat....
[ Szerkesztve ]
borzasztó az, amikor az ember minden elképzelhető, addig használt nevét leregisztrálták, csak azt nem ami indulatból jön...
-
fa4hu
őstag
Nem tudtok egy használható hanghívó programot hozzá? Olyat, ami tudja használni az svox vagy a TTS Service magyar nyelvű modulját.
-
tzl
senior tag
válasz Domestos #11309 üzenetére
És itt van, amit az ember írt, aki a videót készítette:
I fixed my defy earpiece problem which was getting dead again and again.
I found that there is a defect in the design of speaker.
Connection point on the speaker is so tiny and is not sufficient to make good and reliable contact with main board.hogy ez most forrasztás vagy sem, teljesen mellékes. A lényeg, hogy a fülhallgató betolása el tudja tolni a helyéből ezt az elemet.
-
Thor Steinar
tag
Sziasztok
Olyankor mi van ha elindítottam a recovery boot-ot és a motorola logo jön be utána pár másodpercig sötét és kezdi elölröl a motorola logót? -
canniball
nagyúr
Battery Left Widget-et használókhoz egy kérdés: be lehet-e úgy állítani, hogy a notification baron csak százalékot mutasson és akkor "bontsa ki a teljes igazságot" ha ezt kérem tőle (lehúzom a nb-t, rábökök stb.)?
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Hakkuuuh
tag
válasz RootRulez #11219 üzenetére
Köszi hogy ezt a fontos dolgot megosztottad mindannyiunkkal, de ha kicsit is tudnál angolul vagy lenne annyi ... hogy megértsd hogy ez egy angol "név" akkor biztos lennél abban hogy még csak véletlenül sem "DEFÍ" hanem valami más ... mondjuk "difáj" vagy használd a translate.google.com -ot hol felolvassa a szöveget.
Amúgy próbáld meg azt hogy ha valami nem megy, kapcsold ki/indítsd újra a készülékedet, használd a keresőt és még csak véletlenül se írd le azt hogy sikerült valamit feltelepítened, de nem tetszett és letörölted!
Hardcore4Life
-
tzl
senior tag
válasz Thor Steinar #11319 üzenetére
bootloop, rsd lite-tal told rá újra a romot.
Én is épp ezt csinálom. Nagyon érdekes volt. Feltettem az új fin romot nandroid backupként, szépen működött is, meg minden, csak el kellett mennem az irodából, úgyhogy gondoltam, visszatolom a régit (UK rom) nandroidból, aztán majd, ha lesz időm, újra feltolom a fin romot, mert az appok letöltéséhez azért kell idő.
Ahogy végzett a nandroid backup felpakolásával, nyomtam egy rebootot és jött, ami neked is, bootloop.
Épp most tolom rá RSD-vel a uk romot, hogy addig is legyen valami a telefonon, amíg letölt a fin rom sbf-je (hogy ez a hülye rapidshare milyen rohadt lassú ) -
tzl
senior tag
válasz Thor Steinar #11326 üzenetére
Dehogynem, csak nem recoveryt kell indítani, hanem bootloadert.
power gomb + hang fel egyszerre
Vagy a clockworkmod recovery-t próbáltad indítani?
[ Szerkesztve ]
-
canniball
nagyúr
Nálatok működik a SIM Toolkit? Nálam megvillantja a kijelzőt aztán kidob az asztalra...
-
Domestos
tag
Na most lehet, hogy én kapok OVB-t. de nem találkoztam még ezzel így:
Azt értem az Android memóriakezelésében, hogy nem lövi ki a programokat a memóriából, csak ha már muszáj, és ez elvileg tök jó is, csak a gyakorlatban be bír laggolni ilyenkor. A számomra igazán zavaró az, hogy hajlamos elő is tölteni programokat, márpedig ebben elég rosszul találgat, hogy én miket akarok majd használni, simán betölt olyanokat, amiket heteken át nem indítok el. Legalábbis a 2.34-esem ezt teszi.
Nincs erre valami megoldás, hogy egyáltalán ne akarjon előtölteni random programokat, vagy leglalább belepiszkálhassak, miket tölthet, miket nem? Vagy ha az újabb verziók nem ilyen ökrök, az is jó hír lenne, mert akkor upgrade-elek.
-
-
canniball
nagyúr
válasz Domestos #11332 üzenetére
Jobb híján Startup Auditor.
pengemetal!
Igen, T-s cuccoknak kéne benne lenni, csak nálam nem akarja az igazat... Talán majd jár még erre más T-s aki ránéz...
De ha már itt vagy : ha jól emlékszem te is használod/tad a Battery Left Widget-et, erre tudsz mondani valamit?[ Szerkesztve ]
-
pengemetal
aktív tag
-
Domestos
tag
válasz canniball #11334 üzenetére
Köszi, sajna nem a boot a problémám, hanem hogy már rég kilőtt, vagy eleve el sem indult programokat tölt be a háttérben. Megfigyelésem szerint különösen hajlamos sok program ezt tenni, amikor felmegyek netre (ami nálam wifi-t jelent). Persze olyanokra gondolok, amiket nem indítok el kézzel, és nincs szinkronizálnivalójuk sem.
Ugyan nem tőlem kérdezted, de a Battery Left-et rég nem használom, részemről passz, én a MotoCharge-al elégedett vagyok, minden más battery programot leszedtem.Most nézem, hogy a Startup Auditor talán alkalmas disabled-en tartani progikat, megnézem mindenképpen.
canniball: köszi, közben írtam[ Szerkesztve ]
-
canniball
nagyúr
Ne kukacoskodjunk már!
pengemetal!
Akkor várom a beszámolót ha túl vagy a bejáratáson!schmo07!
Pont az érdekelt volna; mármint hogy érdemes-e feltenni az eMatricat vagy jó a T-s is, de akkor a döntés kicsit várat magára. Köszönöm a választ!Domestos!
Van benne startup és after startup funkció is.[ Szerkesztve ]
-
gagavectra21
tag
Lassan úgy néz ki volt nincs a defim...3hét és még semmi..most épp csütörtököt mondtak de van egy olyan érzésem addigra bezárt a bolt mert már nagyon ritkán vannak csak bennt van,hogy egész nap az a cetli van kint,hogy"rögtön jövök" van,hogy "ebédelni mentem" ezek pár óráig szoktak tartani..:S egyre több dühös ügyfél várakozik a nyitásra,valami nem stimmel itt...ez magyarország...pff
Motorola MB525 (Defy) egyéb:SE X10
-
guba2
tag
válasz gagavectra21 #11340 üzenetére
A három hét még ne legyen aggasztó, én Pesten vettem, ott is adtam le garanciában és így is három hét volt mire elkészült. Amit a boltról írsz, hát az nem túl bizalomgerjesztő.
-
addikt
válasz gagavectra21 #11340 üzenetére
Gyártói garival, vagy sufni garival vetted?? Ha az utóbbi, akkor lehet Te vagy a sufnigarancia első áldozata...
My name is Bond, James... Dean.
-
girnyau
tag
Sziasztok!
Olyan problémám volna nem kimondottan a telefonnal, hanem mikor az android marketről akarok letölteni valamit nem wifin hanem 3g-n, akkor kirakja a market, hogy a letöltés sorban áll és ha rámegyek a letöltésre, akkor pedig azt látom hogy szüneteltetve van és nem tudom elindítani.
Mi lehet a probléma?Előre is köszi a segítséget.
Üdv!
[ Szerkesztve ]
-
-
tarinitorpe
csendes tag
Üdv,
Olvasgattam egy kicsit, de azért biztos ami biztos megkérdezem mielőtt elqrom a dolgokat! Szóval azt tervezem hogy felrakok egy froyot a telomra (xda-ról a fin froyot tervezem), na szoval ha jol értem csak RSDlite-tal felnyomom a romot a telora ez eddig oké! Az volna a kérdés hogy ugye jol gondolom hogy ha neagyisten később gariztatni kéne akkor ugyan igy RSDlite-tal fel tudok tolni egy hivatalos 2.51-es eclairt? Azt tudom hogy 2.34 meg 2.21 már nem megy fel rá! A másik dolog amit kérdeznék még az hogy a bootloadert nekem nem kell maunálisan piszkálnom ugye, hanem a rom felpakolásával automatán az is megy?
A válaszokat előre is köszi![ Szerkesztve ]
-
midnightstar
tag
válasz tarinitorpe #11346 üzenetére
Csak simán felhúzod RSD-vel a fin ROMot és kész! Vissza megy a 2.51 is ugyan aezzel a módszerrel.
[ Szerkesztve ]
VAC up blyat
-
Hisztogram
tag
Hello én is belefutottama kifogyott, +4'000-s gondba gyors kérdés:
- Minek is kell a dobozban lennie?(esetleg bontatlant rendelnék...)
- Ti hogyan bizonyosodnátok meg arról hogy nem használt telefonról van szó?
(vip-phone 83'000 Ft, úgy nézem hogy ha jó a gari, jó nem visszacserélt a gép, akkor azért jó vagyok velük)
- Most sok most hülyeséget kérdeztem?[ Szerkesztve ]
////////////////////////////////////////////////////// HP //////////////////////////////////////////////////////
-
zarew
senior tag
basszus,két napja panaszkodik akivel beszélek a defymről,hogy nagyon visszhangos a vonal.Én mindent tisztán hallok,de a másik oldal a saját hangját még egyszer. A support azt mondta szervíz.Pedig csináltam factory resetet is.Ugyanolyan.Valaki járt már így?Vagy én vagyok az első?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest