- Realme 8 - az igazi nyolcas
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
RJocó
tag
válasz mongoose01 #16049 üzenetére
Repülő mód nélkül sem lenne szabad 2-3%-nál többet merülni. ( kikapcsolt wifi és adatforgalom mellett )
Vagy app van beragadva, vagy hardveres hiba. Nagy valószínűséggel csak egy program.
CPU spy-al nézz rá, hogyan használja az akksit. Ilyen adat mellett a deep sleep mód tuti kizárva. -
pete_21
addikt
Kipróbálom. Köszönöm!
-
lordyka
aktív tag
válasz mongoose01 #16049 üzenetére
tuti vmi app csinálja. nekem is most vmiért sokat zabál és feltettem a betterbatterystats-ot és az kimutatja melyik app tartja ébren a telefont
-
t.kristof
senior tag
Sziasztok!
Létezik olyan program ami a lefényképezett szöveget szöveges dokumentum ként menti el? Tehát lefényképezett könyvet nem képként, hanem pdf-ben menti el pl.Az élet sz*r játék, de k**va jó a grafikája...
-
Echoo
senior tag
Sziasztok!
1. Szabof1 - Nem hiszem, hogy van kifejezés, ami megfelelne ide. Nem is bonyolítom: Köszönöm a munkád!
2. Ma délután vettem a T-Mobilnál, csak mert független így megy benne a párom Telenoros simje.
3. Igen kellemesen csalódtam! CM9, ICS, root, 2.3.5 backup, minden feltelepítve. Mindezt Szabof1 leírásai alapján, ment minden simán!
Van egy Huawei G300-am, de csak a kijelző mérete miatt nem ezt tartom meg magamnak! Nagyon szép képe van, az ICS gördülékeny, és nem utolsó szempont a függetlensége!
Kérdés: Az SD-n ringtones mappába raktam pár mp3-at. Nem találom a beállításoknál. Oka? (Mint írtam, CM9)
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
áááá
kipurcant a telefonom?
vissza tettem a gyári sbf-t okés
utána újra indult okés
rátettem a rootolt magyart és mikor végzett onnantól már be se kapcsolható a telcsi -töltőre téve nem is jelez,pedig 83%-s az aksi defy simán ellenőrizve
lehúzom a töltő illetve vissza dugom 1 pillanatra kivillan a fehér LED. és más semmiteendő?
-
szabof1
őstag
Én akkor találkoztam ilyen Defy+-szal (pontosan így viselkedett), amikor sima Defy gyári romot akartak rátelepíteni a Plusra. Bootloader módba nem lehetett belépni vele. Rádugtam a PC-re és a legfrissebb RSD Lite-tal lestem. Nem akarta felismerni, de kitartóan figyeltem és kb. fél nap után felismerte és akkor azonnal telepítettem rá az eredeti gyári romot - sikeresen.
Közben többször is ki-bekapcsoltam, akksit kivettem, végül az SD és SIM kártyát is kivettem, de nem segített - aztán végül csak felismerte. -
bepken
veterán
akkor minden ok? bocsi, hogy még egy dologgal idegesítelek..
valószínűleg duplán voltál figyelmetlen. a GB+ verziót próbáltad feldobni WIUI-ból? csak mert full wipe mellett nem szabad neki kicsinálnia a telefont...[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
szabof1
őstag
válasz bepken #16068 üzenetére
Igen, az tűnne logikusnak, hogy a BL verzió miatt kérdezze, de ennek a fórumnak a figyelemmel követésével azt szűrtem le, hogy Defy+-ra csak 2.3.6-osként szabad tekinteni White Rabbit telepítéskor. Szerintem valamit elnézhetett a rom szerzője, biztosan nem Defy+-szal tesztelte.
-
bepken
veterán
válasz szabof1 #16070 üzenetére
tehát, aki 2.3.5, BL6-os kernellel rendelkezik és az aroma installer-ben ennek megfelelően (logikusan gondolkodva) a 2.3.5-t választja....akkor az csúnyán ráfázik?
ha így van, akkor ezt is beleteszem majd az új 1. hsz-be, mert eddig ez elkerülte a figyelmemet, pedig elég lényegesnek tűnik.╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
addikt
válasz bepken #16071 üzenetére
ezért voltam én is bizonytalan, ki is léptem első körben a telepitéskor
aztán másodikra felment, és eddig lekopogom, de sokkal jobb mint a cmx
csak az instagram nem megy rajta.“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
netkoo
senior tag
Jó reggelt
Ma reggel a telefonom valamiért repülő üzem módba kapcsolt! De nem tudom kikapcsolni hiába írom be pint azt írja incorect pin! Kiveszem az aksit csak akkor tudom bekapcsolni ! Valakinek erre ötlete mitől lehet?Samsung S22+
-
bepken
veterán
válasz netkoo #16074 üzenetére
első körben sim kártya cserét javasolnék (díjmentes, max fél óra ügyintézés), ha az sem oldja meg hosszútávon, akkor pedig szerviz.
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
FordFair
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy defy plust venni fateromnak és lenne egy-két kérdésem....
1. Hol érdemes venni szerintetek? T-mobilnál webshopban nem elérhető, de pl. árukereső alapján több helyen is 52-55 között már lehet venni... (Vip-Technika, Vip-Phone, GsmHome, stb.), csak nem tudom ezek mennyire megbízhatóak...
2. mire figyeljek vásárláskor, illetve esetleg a boltban kibontáskor?
3. Tekintve, hogy Fateromnak venném, a cél az, hogy legyen rajta magyar nyelv és hogy stabil legyen + ha gond van szervizeltethessem, ehhez akkor csak root és valamiféle magyarítás kellene, vagy csak főzött rommal megoldható? Itt az érdekelne, hogy mennyire necces a gyári állapot visszaállítása szerviz előtt, mert pl szabof1 is azt írja a leíráshoz, h nem 100%...
Köszi !
-
jeni
félisten
válasz bepken #16069 üzenetére
a történet röviden:
A mookeyre fel akartam tenni a WIUI 2.5.27-t,arra bootloaderes lett,mert úgy tudtam az is Gingerger kerneles
ezek szerint a 2.3.6 és a 2.3.7 nem azonos.
erre kijavítva bootloadert feltettem a gyári 2.3.6 sbf-t fájlt.
rendben ment okés volt,erre sajnos tévedésből rossz mappából választottam ki a rootlot magyar sbf-t és véletlenül a rossz magyarított sima Defy-t tettem fel.
ezzel volt agubansz de szerencsére 3 perc alatt megtudtam oldani,hogy a laptopon keresztül az RSD Lite-n át vissza tegyem a gyári 2.3.6 sbf-t,és az is rendben ment végig,és arra már a tuti 2.3.6 ''134-231'' végződésű rootloltat tettem fel és most az van a telomon,és erre feltettem a magyar zip-es 47MB-s fájlt.azóta rendben van,figyelmetlenség volt az egész azzal a 2.2.s magyar sbf fájlal
-
jeni
félisten
válasz FordFair #16076 üzenetére
szia
azok a maszekok nem biztos,hogy valós 2 év garanciával adják,érdemes körül nézni.
esetleg itt az aprón is árulnak ilyen telólak.
ha bontatlan akkor tuti gyári állapot.
igen csak akkor lesz magyar ha rootolod a telot,de vissza tehető a gyári állapotra ha gáz lenne.
teljesn formázni a kell az sd kártyát és a telóban is mindent törölni, resetelni kell és akkor nem lesz gond na jó 99,8% -
bepken
veterán
válasz FordFair #16076 üzenetére
szia!
az első kérdésedre sajnos nem tudok kielégítő válasszal szolgálni, mivel nem sok tapasztalatom van GSM üzletekkel...eddig mindössze kiegészítőket vettem. én úgy gondolom, lehet azt látni, hogy egy üzlet komoly vagy sem. a garanciális feltételek pedig mindenütt ugyanazok, talán 1-2 olyan bolt van, amelyik garancia nélkül próbálja olcsóbban árulni a készüléket (ilyenbe semmiképp nem érdemes belemenni szerintem)
érdemes megnézni, hogy milyen állapotban van a kijelző például, esetleg a gumi dugókat. olvastam, hogy néha furán állnak, bár kétlem, hogy mostanában még van lehetőség válogatni ilyen szempont alapján a többi úgyis használat közben jön elő (vagy jobb esetben nem is jön elő)
magyar nyelvet az általad is említett módokon lehet rávarázsolni nem feltétlenül kell hozzá főzött rom, magát a gyári rendszert is lehet magyarítani. (ám a tapasztalatok azt mutatják, hogy aki elvégzi a magyarítást, az rövid időn belül romot is cserél)
amennyire én tudom, azért nem 100%, mert visszaállítás után bizonyos aláírások, fájlok dátumai eltérnek az eredeti rendszerétől. viszont nagyon szemtelen szervizessel kell összeakadnod ahhoz, hogy ennyire belemásszon.╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
jeni
félisten
válasz bepken #16079 üzenetére
amennyire én tudom, azért nem 100%, mert visszaállítás után bizonyos aláírások, fájlok dátumai eltérnek az eredeti rendszerétől. viszont nagyon szemtelen szervizessel kell összeakadnod ahhoz, hogy ennyire belemásszon.
mert korábban írtátok,hogy a maszekos 2.3.6 gyárival 99,998%-an megegyező sbf fájl nem okoz sem hardveres sem szoftveres hibát utólag,és semmiben sem módosítja a teló jellegét,és lényegi müködését.
a fentire reagálva szerintem ez csak akkor lehetséges,vagy fordul elő,ha gáz lenne a Moto Defy+ alkatrész ellátással,és belső utasításra kiadják,hogy csak azokat javítjuk meg gariban amelyek sosem voltak rootoltak.
--gondolom én---[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
-
jeni
félisten
válasz bepken #16081 üzenetére
igen,és az a gond,hogy nincs lehetőség újra frissíteni OTA-n kerestül a telót mert akkor a nyomok eltünnének.Nokia telcsinál az a jó,hogy ott überelni lehet a korábban felrakott szoftvert ismételt felarakással.
meg aztán ne nagyon adjunk ennek hírt mert még valamelyik Motos gyerek képes lesz ezeket a dolgokat bevenni,és utána nézd majd mikor beadja valaki a telóját.[ Szerkesztve ]
-
trickymoon
aktív tag
válasz konigjanos #16073 üzenetére
+1
-
bepken
veterán
-
bepken
veterán
-
bocsika
aktív tag
Mi a probléma akkor ha a telefon nem küldi el az sms-eket és ha hív nem küldi el a számot?
Mind 2,3 on mind 4,04 en fennáll a hiba. A rendszerre gyanakodtam de tisztára úrjarakva is ugyanazt csinálja.
Szerk: T mobilos.[ Szerkesztve ]
-
sirdenis
tag
Valakinek esetleg a hivatalos MIUI v4 2.8.17 defyplus lejött már?
-
bepken
veterán
válasz sirdenis #16092 üzenetére
én másfél óra után feladtam....mellesleg egyre lassabb lett...kezdetben 30k környékén volt a sebesség, a vége felé 5-6k ... na mondom ne szórakozzatok!...
-
FordFair
tag
webshopban nincs - 58.491,-Ft
üzletben van - 64.990,-Ft
(domino) -
sirdenis
tag
válasz bepken #16093 üzenetére
MIUI-V4-2.8.17-for-defyplus.zip ! Így kicsit gyorsabb.
-
fgordon
senior tag
Sziasztok!
Mivel lehet teljes mentést (belső tárhely+SD+ROM) csinálni a Defy+ -ról?
Cél az, hogy 100%-osan visszaállítható legyen az állapota a telefonnak, még ROM módosítás után is.[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ Gordon (eleinte azt hittem) ▉ ▊▋▍▎▏
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest