-
Mobilarena
..:: Motorola Atrix 2 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
winbox
senior tag
válasz zozimoto #8603 üzenetére
Próbálj meg eredetit keresni, amin van ecomoto felirat is, azzal tuti megy, az ilyen kínai verziók nem biztos, hogy jók. Nekem Samsung és Nokia adatkábellel sem ment. Sajna az eredeti ára 2000 Ft körül van szállítással.
Ahogy nézem, ez a legolcsóbb, 2000, és ebayhez képest hamar itt is lenne:
[link]A keresés pedig itt van:
[link][ Szerkesztve ]
-
Lovi24
senior tag
válasz zozimoto #8598 üzenetére
Nem feltétlenül kábel probléma,lehet usb foglalat is (pc-n). Nekem pl mindig csak az alaplapival ment a hekkelés,az előlapit általában nem szerette. Kábelt használtam több félét is ,nem csak a gyárit. Valóban lehet azzal is gond,régi nokiák más bekötésűek voltak,csak töltés ment velük.
Nem fogok szellemi harcot vívni azzal, akinek nincs meg a megfelelő fegyverzete!
-
syler123
veterán
Szivat folyamatosan ez a telefon. Mostmár kezdem az érezni hogy ekkora vacak telefonom még nem volt. Úgy értem a Galaxy Spica jónagy vacak volt, de telefonálni lehetett vele, de ezzel a s...-al nem lehet. Jelenleg karcmentes a telefon, míg össze nem töröm a betonon.
Ezzel szívok már régen. Szinte minden hívás előtt újra kell indítani a telefont, mert különben nem hív és a tárcsázót sem tudom bezárni. Újraindítás után mindig jó a hívás. Jelenleg JB van a telefonon.
-
mihione
őstag
-
guyver
senior tag
A 03.04-es kernelt próbáltátok már? Valaki tesztelje már le, mert én mindig szívok a cserével.
Poco F3 & Gear S3
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Röviden, nagyon zanzásítva:
SYS1 törlés fail, nullára merült akksi > recovery nem megy > akksi nem tölt - fehér led.
Kínából rendeltem akksit, volt benne annyi kraft, hogy vissza tudjak egy rendszert flessselni, azóta oké a telefon.Kérdés, mert egy picit lemaradtam a történésekkel Jelenleg létezik teljesen alap 4.4-es rendszer vagy melyik az a ROM ami mindenféle módosítás/extra nélkül gyorsan és stabilan működik (takarítva)?
Előre is köszi!
-
winbox
senior tag
válasz r6man123 #8613 üzenetére
alteredlikeness cm-11-es Kitkatje elég jó, dtrail1 03.04-es JBX-ével eddig fagyásmentesen megy, hívás közbeni hangerő állítás nincs, csak külső appal illetve hdmi sincs. Akksiidő nem olyan rossz, de én még tuti nem tenném fel system 1-re, múltkor is elkezdett összevissza fagyni a belakás után, de a mostani, amit fent írtam eddig fagyás nélkül megy sys 3-on.
Próbáltátok már a 03.05-ös JBX kernelt? Amikor feltettem a 04-et akkor nem volt még fent. Délután majd én is felrakom
-
törölt tag
Sziasztok
Vettem egy AT&T-s telefont hongkongból (ICS van rajta) és sajnos gebasz van vele.
Amikor kikapcsolom (a kibekapcsoló gombbal és power off) akkor ahelyett hogy kikapcsolna, újraindul és a motorola animáció után megint újraindul és így tovább. Lelőni nem lehet csak ha kiveszem az akksit... csak utána kapcsol be normálisan.
A másik gond vele hogy néha magától újraindul használat közben és utána megint meghülyül a fenti módon, ekkor megint akksi ki.
Próbáltam system restoret, nem segített.
Visszaküldeném, de a (magyar) posta érdekes módon tripla annyiért viszi ki, mint amennyiért idehozták.
Szóval szerintetek segítene rajta, ha rátetetném valakivel (én nem értek hozzá) a JB-t, ami egyébként is jobb lenne?
-
winbox
senior tag
válasz #58219008 #8615 üzenetére
Jb-t semelyik systemre se lehet rakni, köszönhetően az AT&T-nek. Kitkattel semmi baja, de mivel az nem stabil még mindig sokszor újraindul (ME-n nekem kivételesen 2 napja tökéletesen gurul!!! ) Az alap ICS-re egyedül Premete Celtic romja megy fel restorral, legalább magyar, de ugyanaz a hiba, mint nálad, néha lefagy. Egyedüli megoldást a barátom AT&T-jére csak az alap ICS firmware nyújtott, igaz, hogy angol, de legalább tökéletesen megy. Nézd meg, hátha neked nem a gyári ICS van rajta, akkor egy próbát megér, ezzel az appal a rendszert és a legtöbb programot magyarrá tudod tenni, root kell hozzá természetesen: LINK
De figyelj, hogy ha hozzányúlsz, nem biztos, hogy örülni fognak neki hongkongban. Döntsd el, hogy megéri-e a kockázatot.
-
Aureal
senior tag
válasz syler123 #8607 üzenetére
Gáz már ez és minden motyorola én is rájöttem. Nem szabad ilyeneket venni. Van ismerős akinek a samu galaxyjával semmi gond sosem és nem is merül mint ez a fos. Vki az iphoneokat lehúzta itt hogy mennyire zárt rendszer meg sznob tela de ott sem hallottam még haverok közt legalábbis hogy ilyen hulladék lenne a varázslatos jól testreszabható android helyett. Nekem decembertől a fiókban hever az atrix 2, mióta majd egy éve megvan szinte sosem tudtam használni 1 napig sem. Telefonálni máig egy régi Sharpot használok, az android meg a többi lófaszság ami ezzel a mobillal jár meg marhára nem érdekel, főleg a naponta tutujgatás, frissítgetés stb. A legrosszabb húzás volt mikor megvettem sajna ma már tudom.
Szerencsés aki szereti és el van vele, nekem nagyon nem jött be sajna. -
chris-v
senior tag
Az a gond, hogy ez nem telefon hibája, hanem a te hibád! Ebből kifolyólag elég gáz így lehúzni egy eszközt.
1000-szer próbáltunk többen is segíteni mit kellene csinálnod a telefonnal, de végül semmi sem lett belőle.
Egyszer rákerült valami mókolt rom azóta szívsz vele. Rakd vissza gyárit, vagy Ghiottine utolsó verzióját és semmi gond sem lesz vele.
És ne hogy azt hidd, hogy egy samsunggal nincsenek gondok ha egy rossz helyről származó főzött romot teszel rá. Sőt azokat többen frissítgetik naponta mint bármi más androidos telefont.
Egyébként a képlet egyszerű, vegyél egy iphone-t vagy egy windowsos telefon és kész. Nincs mókolás még ha akarsz sem.[ Szerkesztve ]
"Roads? Where we're going we don't need roads!"
-
Lovi24
senior tag
válasz chris-v #8619 üzenetére
Úgy gondolom,igazad van. Akinek nem felel meg az android,vegyen más op.rendszerrel rendelkező telót!
Nekem egy évig volt meg az A2-m ,de nagyon jó kis teló volt,igaz általában a gyári rendszerrel használtam.
Most a G-ben visszasírom az A2 kameráját. Meg úgy egyébként is,formás jó kis teló!Nem fogok szellemi harcot vívni azzal, akinek nincs meg a megfelelő fegyverzete!
-
syler123
veterán
Nekem mondjuk nem az androiddal van bajom. Volt másik droidos telóm is. A probléma ott kezdődik, ha nem lehet telefonálni a készülékkel. Amikor ránézek az sms-ekre sírni volna kedvem, mert vagy 50 nem fogadott hívás sms-em volt nem rég, miközben a telefon be volt kapcsolva. Következő telóm szerintem az Lg G2 lesz, csak még meg kell keresni a rávalót
És ez itt nem a vodafone hibája, rengeteg telefonom volt, ugyanezt a számot vittem magammal, sohasem volt térerőproblémám, csak ezzel a vacakkal. Tényleg jónak tartottam a telót, kijelző, sebesség minden, de vodafone hálózatán telefonálásra alkalmatlan. Volt ezen már ICS, JB minden...
[ Szerkesztve ]
-
105kacsa
őstag
Nincs gond a vodás kártyával sem ME sem a jelenlegi MB-n
Nekem nagyon bejön a telóZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
Lovi24
senior tag
válasz #58219008 #8629 üzenetére
Összefoglalóban részletesen le van írva
Valószínű,hogy akkor neked ráheggesztették az at&t -s romot. Vagy pedig a doboz más telefoné volt.Imei a telóban és a dobozon egyezik?[ Szerkesztve ]
Nem fogok szellemi harcot vívni azzal, akinek nincs meg a megfelelő fegyverzete!
-
winbox
senior tag
válasz #58219008 #8629 üzenetére
Igen, Lovi24 jót mond, nézd meg az IMEI-ket. Ha különbözőek akkor AT&T a telefon, csak a doboz más, ilyenkor küldd vissza. Ha egyezik akkor van esély, hogy AT&T-s romot hegesztettek rá de ez elég nagy bűn, mert így egyből érthetőek a fagyások és a hibák, ez esetben RSD Lite-al mehet fel fastboot módban a JB Leak 3. Ha még mindig rossz lenne csak vissza kell flashelni az AT&T-s firmwaret és küldd vissza, mert rossz a teló. Viszont ha nem van egy jó rendszered Szerintem kellőképp kimerítettem a lehetőségeket
-
Aureal
senior tag
Nézd te is leírtad a hibákat, én is akkor most mit akarsz nem lehet vki jogosan rossz véleménnyel felőle? Egyáltalán nincs nekem rajta főzött rom, a gyári legutolsó frissítést kapta meg még anno. A romozásba többször belekezdtem de az ajánlott írások számomra értelmezhetetlenek, pedig nem először ugrottam neki már... Azt már le se írom miért zártam fiókba a telát. Ilyen megbízhatatlan készülékem sosem volt csak előtte a Defy. Lehet az androidra fogni, lehet a motorolára vagy mindkettőre, mondom a haveroknál ahol LG, Samu stb van, senki nem találkozott ilyen hibákkal mint az enyémen, pedig ők sem hekkelik éjjel nappal azokat. Kész, ez van ez tény még ha nehéz is elfogadni. Az érdekes az egészben hogy nem is hiányzik az A2, boldogan megvagyok nélküle hiába szép meg stb.
-
mihione
őstag
Nekem is volt defym is es sosem volt vele semmi bajom igaz nem gyari rommal hasznaltam.samsungban is vannak gondok meg haverom s4e is dobalja az fct anyum galaxy s advance nem enged fenykepezni mert szerinte megtelt a memoria stb...a leirasok szerintem teljesen jol ertelmezhetoek,de en mar azt is tanacsoltam h keress valakit a kozelben aki rendberakja neked es utana mar orommel hasznalhatod.egyebkent az is sokat szamit milyen programokat raksz fel,ugyanugy mint windowsnal is a sok szemet meg gagyi app amik altalaban a play aruhaz legjobb ingyenesei kozott szoktak lenni siman bekavarhatnak.apumnak lgje van az is csinalt furcsasagot egyszer nincs hibatlan szoftver androidba meg nexus vonalon se.
Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
chris-v
senior tag
Én milyen hibákról írtam? Nem emlékszek. Vodás vagyok, van mobil net is, de nem volt vele semmi gond, nem dobta a térerőt, nem fagyott le észrevétlenül fél napra, vagy hasonló. Igaz nincs is telepakolva appokkal.
Neked valami ott az utolsó frissítésnél nem úgy sikerült ahogy kellett volna, ez biztos.
Nincs baj a vélemény nyilvánítással, de a készüléket lehúzni azért, mert valami emberi hiba van az egész történetben, elég gáz. Hisz ez nem a készülék hibája!
Vagyunk itt többen is, sokan akartunk már segíteni neked, és igazából azt érzem, hogy nem is akarsz megoldást találni a problémára. Inkább csak negatívan nyilatkozol. És ez zavar!Ha a leírást nem érted, nem gond, nem lehet mindenki hozzáértő, én szívesen felajánlom, hogy ha Pécs felé jársz megcsinálom neked a telefonod. Természetesen ingyen!
Vagy becsomagolod, elpostázod nekem, megcsinálom, és visszapostázom.
Ezeket tudom ajánlani, és ha így használat után is negatív véleménnyel vagy, akkor valóban nem ez a neked való telefon![ Szerkesztve ]
"Roads? Where we're going we don't need roads!"
-
Denes84
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy többször előfordult már, hogy a zsebemben volt a telefon és ha hívtak, akkor felvette magától, illetve lezárt képernyőzár mellett belement valamelyik menüben a telefon!
Több ismerősömnél is előfordultak ezek már márkától függetlenül!
Gyári MB ICS van fent, esetleg valami ötlet, vagy egyszerűen ilyen az android?
A választ előre is köszönöm! -
Denes84
csendes tag
Amikor megvettem a telót, akkor JB-t tettem fel, de nem tudom már, hogy voltak-e ilyen dolgok akkor!
Lehet kipróbálom valami másik rendszeren is, de az az érdekes hogy ritkán csinál ilyeneket!
Pl. olyat is szokott ritkán, hogy nem tudom felvenni a hívást, ekkor képernyő ki-bekapcs és akkor fel tudom már venni!
Az tény, hogy érdekes dolgokat csinál néha az Android az ismerőseimnél is márkafüggetlenül! -
guyver
senior tag
válasz Denes84 #8642 üzenetére
nálam még nem önállósította magát a rendszer, legalábbis nem vettem észre és nem jelezte senki, hogy felhívtam volna és nem szóltam bele. Nálam ha hívnak és nem éled a kijelző, akkor a home gombbal fel tudom venni (ez cm alatt beállítható), illetve híváselutasítás kikapcs gombbal. Vagy van a shake call app, rázással lehet fogadni a hívást, ugyanígy letenni ha végeztél (ezt fűnyírás közben használom, hisz a fülemben a füles és megy a zene, ha hívnak, meg nem kell elővennem a telót, csak megrázom a zsebem ). Szóval ezekkel megoldható a beszélgetés, aztán jöhet a restart (de legalább lebeszélted amit kell), ha a képernyő nem éled.
Poco F3 & Gear S3
-
-
floratm
senior tag
Föltettem a lunatrix romot mert az MSb-nek megnött a fogyasztása még a bünös app kiirtása után is. Közepes használat után néztem hogy kibirja e mig félnap után hazaérek
Viszont a telenoros mobilinertenet beállitásával problémám van.
Setting-More-mobile networks-hozzáférési pontok nevei-APNs és itt csak feketeség van semmi szerkeszthető.Rossz helyen keresem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- Elite: Dangerous
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honda topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...