- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
-
Mobilarena
..:: Motorola Atrix 2 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
mihione
őstag
válasz Devil Gelo #5600 üzenetére
Szerintem ezt meg a fejlesztoje se nagyon tudja nezegetem folyamatosan de eddig meg nem volt ujabb verzio.Esetleg a cm 10et lehetne erdemes kiprobalni.
Czky:szerintem is jo dontes ilyen arban nem nagyon kapsz jobbat,nalam peldaul kifejezetten zavaro volt az l9-el eltotott het ugy megszoktam az A2 kompaktsagat es jo minoseget mind osszeszereles es funkciok teren (foleg a kamera),plusz szerintem kiemelkedoen jol birja az akku is.
[ Szerkesztve ]
Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
Misua
senior tag
Sziasztok!
Telcsi vásárlás elött lenne pár kérdésem garival kapcsán.
Mivel nincs hivatalos márkaszerviz akkor mik a lehetőségek ha baj van telóval?
Küdve lesz usaba vagy Mo-n van cég mely kijávítja?Kis gsm bóltokból mely a legbecsületesebb ami most forgalmazza Atrix 2-t?
-
addikt
Mo-on csak bolti garancia van rá. Azt, hogy ez pontosan mit jelent, az adott bolt tud nyilatkozni, de sok jót ne várj, cserét meg végképp ne, azt csak a legeslegvégső esetben alkalmazzák. Több hónapos szervizidők is előfordulhatnak.
Partnero gsm a többiek szerint megbízható. Én első tulajtól vettem, használtan.
-
csaba bacsi
tag
B-telnél 59 pénz
"Botoktól, kövektől csontom megszakad, de nem sebezhetnek meg a durva szavak..."
-
2o1i
senior tag
Hirtelen ötlettől vezérelve úgy döntöttem, hogy veszek egy Galaxy Xcover 2-őt.
Holnap meg is jön a cucc.Ha esetleg nem jönne be, úgyis eladom és akkor visszatérek Atrix-hoz..
Amúgy ma délután kicsit higgadtabban megnéztem a telcsit napsütésben és sajna a kijelző több helyen is megreped. De fura mód a plexi szinte sértetlen marad. A telefon jobb alsó sarkánál van egy kisebb benyomódás.
Első ránézésre senki meg nem mondaná, hogy zuhanástól halt meg szegény.
Ha lesz fölös pénzem, lehet mégis összekukázom az alkatrészeket és megpróbálom megcsinálni majd. Hátha jó lesz... -
Misua
senior tag
válasz Superhun #5606 üzenetére
És van olyan szervízhely itt helyben Mo-n mely foglalkozik Motorolaval meg Atrix 2-vel (bemegyek, ott megrendelik az alkatrészt (ha nincs készleten) és helyben kijavítják)
Atrix 2-nél nem igen fogom találni jobb telefont idén...csak az a félelem érzés, hogy ha valami baja lesz, akkor egyből kuka...
-
ghiottone
nagyúr
Hivatalos szerződött Motorola partner szerviz Magyarországon a Cordon Electronics. Nagyon ritka a meghibásodás, ha van akkor az vagy leejtés, vagy téglásítás - kivéve szegény 105kacsa - nála nem derült ki pontosan, hogy hardver, vagy szoftver.
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Misua
senior tag
válasz ghiottone #5612 üzenetére
Köszi,
olvastam egy PH-s cikket A vodafone hálózatot előszeretettel utálja a telefon - nos én Vodás vagyok, és nem igazán szoktam bütykölni(root, stb) a telefont, max gyári frissítés ICS-re. Előjöhet nálam így e gond, egyáltalán milyen eredetü gond ez? -
-
105kacsa
őstag
Ingyen cserélik a vodánál.A múlt héten cseréltettem,azt kell mondani hogy gyenge vagy néha egyáltalán nincs térerő ott ahol másik kártyával van ,ja és az enyémen volt pár karc is.Öt perc alatt megvolt és utána egy órán belül aktív lett a kártya a régi pedig inaktív.
ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
ghiottone
nagyúr
MIUI V5 első béta verziója - wanggjghost munkája - innen legalább le tudom tölteni, a miui-s alfórumról sehogy sem tudtam. Letöltés
Mondjuk azt nem értem miért kell minden romba "belekapni" a CM 10, CM 10.1-ben is vannak hibák, amelyek ugyanúgy benne vannak a V5 bétában. Na majd csak lesz ebből épkézláb verzió.[ Szerkesztve ]
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
mihione
őstag
válasz ghiottone #5624 üzenetére
Ez is CM 10-re épül azért vannak benne ugyanazok a hibák sajna.Jó lenne ha nekifeküdnének és inkább a javítás csinálnák meg normálisan főleg ha már a kernel csere is megoldható vagy legalább a custom kernelre épülnének az új romok és akkor kevesebb lenne a bug talán.Amúgy azt nem értem h a gyári JB kernelre miért nem építkeznek szerintem az jó kiindulási alap lenne,nem értek ilyen mélységekben a programozáshoz de ha ICS-n sikerült akkor itt is menne és lehet a Cm romok is jobbak lennének.
-
attiati
veterán
Miket néznétek meg egy használt atrix2-n?
Tulaj szerint másfél hete van nála, ő a második tulaj, és anyagi kényszerből kell eladnia... (nekem már ez alapból gyanús, persze nem jelent semmit)
-
-
Lovi24
senior tag
válasz ghiottone #5629 üzenetére
Nem tudom még... Olvasgattam a kínai fórumot,elvileg BMM-et nem támogatja?! Még a letöltése is folyamatban van (gapps?)..
Jelenleg mb ics-n vagyok,másodlagosnak fel van rakva MIUI for Retail Asian/ATT,de lehet rossz gapps-ot raktam hozzá,sok minden fc-zik. Próbáltam ezt a nyelvet át-visszaállítom dolgot,de semmi.
Pedig egy jó MIUI-ra már vevő lennék én is...
Még ezen is gondolkodom,lehet 3. rendszernek felpattintom holnap: PACMAN[ Szerkesztve ]
Nem fogok szellemi harcot vívni azzal, akinek nincs meg a megfelelő fegyverzete!
-
attiati
veterán
Srác azt mondja, hogy MB van az adásvételin és a dobozán is, de a telefon magyar nyelvű infóképernyőjén a modellszámnál ME szerepel. Ez az ICS frissítés óta mindenkinek ME?
Teljesen édes mindegy, hogy ME-t vagy MB-t veszek?
-
mihione
őstag
válasz attiati #5631 üzenetére
Nem,automatikusan azonos verzióra frissít,de ha ő saját magának felrakta az ME ICS-t RSD-vel akkor az is lehet rajta.Egyébként teljesen mindegy oda-vissza járható mindkét verzió.
Az akksi alatt van egy matrica arról le tudod olvasni, hogy eredetileg ME vagy MB verziós-e a készülék.Ezt érdemes megnézni meg hogy az IMEI szám azonos-e a dobozán lévővel és ami az adásvételin is szerepel.Most nézem csak hogy magyar nyelvű?Gyárilag magyar szoftver nincs is rá szóval könnyen lehet,hogy innen a fórumból valamelyik magyarított rom van rajta.
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz mihione #5632 üzenetére
Hehe, na majd akkor megérdeklődöm. Az a baj, hogy a srácnál másfél hete van a telefon és szerintem sok mindent nem fogok megtudni tőle. Nem ártana beszélnem az eredeti tulajjal. Durva, hogy 4 hónapos telefonnak 3. tulaja lesz. Mintha valami bűn rossz telefon lenne ez az Atrix 2, amitől szabadulni kéne
-
mihione
őstag
-
addikt
válasz attiati #5633 üzenetére
Lehet van vmi rejtett hibája, amit külsőre nem veszel észre. Ha anyagi okok miatt adja el, akkor elnézhető, bár én akkor sem adnám el az Atrixomat, ha nagyon kéne pénz, mert egyrészt nincs másik telefonom, másrészt ennyi pénzért jobb telefont nem lehet találni.
Szóval mindenképpen nézd meg jól és nyomkodd meg mielőtt megveszed. -
attiati
veterán
válasz Superhun #5635 üzenetére
Az a baj, hogy Fehérvárról hozná fel a srác. De végülis neki lesz potya az út, ha rejteget valamit, és kiderül. Nehezen tudom elképzelni, hogy másfél hét után eladja valaki a telefonját (indoklása szerint motorszerelésre kell a pénz, mert otthon nem tudták házilag megjavítani).
[ Szerkesztve ]
-
mihione
őstag
válasz attiati #5636 üzenetére
Sztem ez realis indok itt a jo ido es nem mindenkinek annyira fontos milyen teloja van sot az is lehet azzal a mocival jar melozni.Sztem azert mond meg neki h most szoljon ha valami gaz van a teloval mert ha ott helyben derul ki ugysem fogod megvenni es akkor hiaba utazott.
-
bkiky01
senior tag
Jónak tűnik ez a pacman rom..Kameráról tud valaki valamit?
-
105kacsa
őstag
ghiottone összefoglaló V.Dual boot (csak ICS-re): - a RAZR fórumról Iguana leírása ez alapján használod másodlagos rendszerként?
Végre nekem is megvan az Artix2 igaz most MB-s.Nem volt egyszerű a Partnero GSM-el kamu bolt, rengeteget beszéltem velük email-ben és telefonon sokszor kerültek ellentmondásba.Onnan telefont soha töbé.Persze ha nincs baj a telóval akkor mindegy.Nálam volt.ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
Lovi24
senior tag
válasz 105kacsa #5641 üzenetére
Majdnem... Különbség annyi,hogy a mostani verzió 0.3.4, ez már nem használja a webtopot. Negyedik rendszernek raktam fel.
Bmm felrakásnál vigyázni kell annak,aki előtte bootstrappot használt.
Bmm et telepítettem a fő rendszerre (install hijack,stb..)
Újraindít,2x tap a zöld robotra,menüben settings,3-6ig tudsz virtuális rendszert létrehozni. Meg kell adni a cache,system,data méreteit és utána tudsz felrakni rá másik rendszert.
Remélem elég érthetően leírtam,sietve telórólSokba került a javítás?
[ Szerkesztve ]
Nem fogok szellemi harcot vívni azzal, akinek nincs meg a megfelelő fegyverzete!
-
Deadeye74
csendes tag
Sziasztok!
Végre elszántam magamat és felraktam a gyári 4.0.4-re (pár óra alatt) a Hexenbeastet. Azért volt sok idő mert többször elolvastam a leírást, és persze először ME-sítés, aztán jb leak 1, aztán Root (Ez nem sikerült elsőre, a leírás alapján AP recoveryből kellene indulni, azonban ez nem így van, simán usb-re kell kötni és MTP-ként kapcsolódni, aztán indítani a kínaielejű root.bat-ot, úgy simán lefut a script és meglesz a root. Nekem elsőre fekete képernyő lett az AP recovery miatt, újra kellett flashelni, hogy működjön.)
Az első tapasztalatom az, hogy mintha kicsit jobban merülne mint a gyári 4.0.4. Most még próbálgatom aztán meglátom mi lesz. Akik játszanak is rajta azok milyen romot találtak jónak? Én a Rage of Bahamuttal és a Blood Brothers-el játszom, mindkettő gyűjtögetős kártyajáték, elvileg nem kellene sokat fogyasztaniuk emiatt, de sajnos elég "éhes" mindkettő, 5-6 óra játék és lemerül a gép tőlük.
-
105kacsa
őstag
Nem lehetett megjavítani sem a Cordon-nál sem Német Motorola szervizben,ezért van most MB-s telóm(persze kellett ráfizetnem).
Bmm 0.3.4 Dual boot telepítését javaslom ghiottone-nak javítsa a te instrukcióid alapjánZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
Lovi24
senior tag
válasz 105kacsa #5644 üzenetére
Az is általam lett javasolva,felrakva ilyesmi(razr fórumból írta Iguana kolléga):-) Amint lesz egy kis időm,írok erről is egy kis szösszenetet,csak most éjszaka meló lesz,leghamarabb hétvégén lesz rá időm....
Nagyon ráfizettél?
[ Szerkesztve ]
-
-
Lovi24
senior tag
válasz 105kacsa #5646 üzenetére
Az szép...
Egyszer ,amikor felraktam az me verziót,nekem is volt olyan problémám,hogy eldobta a sim kártyát,nem látott hálózatot több órán keresztül. Így a 3.2.8 miui-t fel sem mertem rakni,vissza is tértem mb-re . Lehet "júzer" error volt..Nem fogok szellemi harcot vívni azzal, akinek nincs meg a megfelelő fegyverzete!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- World of Tanks - MMO
- TCL LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Napelem
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest