Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• 105kacsa

őstag

válasz attiati #5650 üzenetére

Összehasonlítva a mostanival a Motorola felirat felett lévő rácsos hangszoró rész kicsit befelé volt nyomódva ezen az újon már nem úgy áll.Egyszer nálam is leesett de utána ment még egy hétig,de valószínű ez volt az utolsó szög a már eleve gyanús telónak és egyik percről a másikra elment az térerő(Miui volt fent).Később ICS majd JB alatt visszajött ideiglenesen.A szervizbe adás előtt a kiszivárgott JB volt rajta root nélkül(az ICS már nem tudtam felrakni,nem ment fel)Majd a garit megvonták a szervizbe,később csak felment a gyári ICS és így ment a Cordonhoz ahol nem tudták megcsinálni.Majd a német szervízben szintén nem tudták megcsinálni.
    Végső verdikt nem volt sérülésmentes a teló(ami mivel még másikat nem láttam csak gyanús volt de így a másikkal összehasonlítva már biztos)+nálam is leeset.Nem a nem gyári sw okozta a hibát( ha nem piszkálom és visszaküldöm akkor más lett volna a történet a Partero szerint.(Szerintem nem össze vissza kamuztak messze nem volt korrekt a bolt hozzá állása)

ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.

Új hozzászólás Aktív témák