- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- AI: keményen kiosztotta Európát az amerikai alelnök
- Kínából rendel hajlítható üveget az Apple
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
én nem vonom kétségbe, hogy létezik az a power user, akinek a telefonja garantáltan nem bír ki egy napot -
számára egy ilyen juice pack talán a létező legpraktikusabb megoldás, bár a magas árat ezzel együtt is nehéz igazolni. viszont vésztöltőnek, tehát arra, hogy majd milyen jól fog ez jönni havonta 4-5 alkalommal, léteznek sokkal jobb alternatívák.ha már Xiaomi: a minap rendeltem meg banggoodon a szülinapi akció keretén belül a 20'000 mAh-s téglából az újabb, QC 3.0-s Li-polimer verziót. 7300 Ft alatt volt az ára (normális esetben ennyiből 2 db 18650-es Li-ion cellára futja). cipelni kicsit sok, de tapasztalatból mondom, hogy engem egy hétre ellát energiával, telefonnal, tablettel, iPoddal együtt.
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Pompi
nagyúr
Nekem évekkel ezelőtt, mikor ezek a powerbankok elkezdtek terjedni, lett egy 6000-es Mophiem, hozzá teszem, csillagászati áron (20 ezer forint felett volt az ára) - egy "i" fan ismerős beszélt rá, vegyünk valami "rendeset".
Sűrűn nem kellett használnom, inkább tartalék lett volna. Viszont magától lemerült mindig, tehát rá kellett készülni, mert mindig fel kellett tölteni az esetleges használat előtt.
Aztán egyszer pár hónapig nem használtam, akkor úgy lemerült, hogy meg se nyikkant többet. Kettőt vettünk, mind a kettő ugyanígy járt.
Azóta ha power bank, akkor Xiaomi. Több van nekem is a családban, és az ismeretségi körben is, ez szoktam javasolni és mindenkinél beváltak.Feel Good Inc.
-
H.Istvan25
senior tag
Aliexpressen vannak olcsóbban is ilyesmik
Huawei Mate 9
-
bwoay
nagyúr
régóta tetszenek a Mophie juice packek, de vegyük észre, hogy náluk egy sima 10'000 mAh-s powerbank is 80 EUR-ba kerül. ez nyilvánvalóan lefölöző árképzés - azokat célozza, akik kiadnak érte ennyit, és meg is magyarázzák, hogy megérte, miközben a piacon kevesebb, mint a feléért vannak azonos (vagy nagyobb) kapacitású, prémium minőségű, roppant esztétikus alternatívák a Mophie-nál jóval ismertebb/nagyobb márkáktól, amik akár QC 3.0-t és micro current töltést is tudnak.
egyébként én is azon a véleményen vagyok, hogy 4-5e. Ft-ból megvan egy kisebb, könnyebb powerbank, amihez 500 Ft egy szilikon tok, és máris kényelmesen össze lehet fogni a telefonnal használat közben. tény, hogy ez kevésbé kényelmes és elegáns, mint a telefonra tökéletesen passzoló tok, de a kapacitása jóval nagyobb (S8+ esetén 60-70% vs. 200%) és nem utolsó sorban kb minden USB-ről tölthető eszközt képes táplálni.
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
püki
aktív tag
válasz
twollah1976 #26 üzenetére
"Bar az igazi ferfinak nem kell sörnyito, mindennel ki,tudja nyitni a sort."
mindennel IS!Galaxy S24 Ultra Titanium Blue 512Gb
-
twollah1976
őstag
Az egyik amolyan muanyagfembol van, kb. semmit se er azon kivul, hogy ki tudom vele nyitni a muanyag kupakos uditoket, meg van rajta egy sornyito.
Bar az igazi ferfinak nem kell sornyito, mindennel ki,tudja nyitni a sort.A masik egy svajci bicska (penge, ollo, koromreszelo, csavarhuzo, csipesz, fogpiszkalo).
Ha nalam az egyik taska, akkor is van nalam egy pici (1-2 centis) kes.[ Szerkesztve ]
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
total90
veterán
-
twollah1976
őstag
válasz
AliceWake #21 üzenetére
Nekem egy Heavy Tools övtáskám van.
Kis zsebben a buta telefon, ajakír, kulcs, rágó, kis békanyúzó bicska, nagyban a telefon (1+3T), pénztárca.
Néha alig férek el benne, amikor sok apró van nálam.A többi cuccom a hátitáskában van, powerbank, gyógyszerek (fejfájás csillapító 3-4 fajta, hasmenés ellen, orrcsepp, sebtapasz), újabb békanyúzó bicska.
Most egész pofás övtáskákat lehet kapni a Heavy Toolsnál.
[ Szerkesztve ]
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
Csak az a baj, hogy nekem az a 30-45 perc 3-4 perces időtartamokból jön össze
Plusz, nekem csajos övtasim van, sajnos nem elképzelhetetlen, hogy a Note8 lesz az utolsó jószág, ami belefér, ha így folytatják. Ezzel a tokkal éppen hogy be tudom húzni a test felőli nagy zsebet.
De persze, van ezer másik megoldás, nyilván olcsóbb is, kinek mi a kényelmesebb[ Szerkesztve ]
Non omnis moriar.
-
válasz
twollah1976 #18 üzenetére
Szerintem itt is olyan megoldás lehetséges,mint a mondjuk a Lifeproof tokoknál,meg a Zerolemon akkukabátoknál,hogy egy hosszabb és merevebb jack hosszabbítót kell használni,amit az akkukabát vastag tokja indokol,máskülönben a rövid gyári jack csatikat nem tudod olyan mélyre bedugni.
Mondjuk nem látom olyan vastagnak az alját,egy átlag jacket szerintem simán bele lehet dugni,mondjuk a gyári akg-t tuti,az elég vékony,de hosszú és elég merev. -
Shyciii
veterán
válasz
AliceWake #13 üzenetére
Napi 6-7 óra SOT nekem is megvan mindennap
Kis övtáskába egy normális 6000-7000mAh-ás powerbank gond nélkül elfér. Az én 10000-esem elég lapos, így valszeg az is. Mindig van az ember napjában olyan 30-45 perc mikor épp nem nyomkodja, és így simán rátölt kellemes mennyiségben, mint hogy egy nagy bumszlit fogdossakJah és így én már a gyári gyors töltőmet sem hordom már, mert így felesleges lett
-
twollah1976
őstag
"a jack csatlakozó viszont hagyományos formában nem érhető el, ha a tok rajta van a telefonon"
Rosszul fogalmaztam.
És a bemutató se nagyon tért ki arra, hogy pontosan mit akar jelenteni a "jack csatlakozó viszont hagyományos formában nem érhető el" mondat.
-
válasz
twollah1976 #16 üzenetére
Már ne haragudjatok,de honnan veszitek,hogy nincs megoldva a jack kivezetés?A cikkben sehol sem olvastam erre utalást.Vagy átsiklottam volna felette?
Ott van az akkukabáton a jack nyílása,ahogy az összes Mophie-n. -
twollah1976
őstag
Szamomra azert furcsa, hogy nem tudtak megoldani a fulhallgato kivezeteset.
Egy plusz furat, egy "L" alaku, lapos kialakitasu 5-10 centis toldokabel es kesz.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
dz1989
senior tag
Hogy minden ugyanúgy használható legyen az alap.
Az ötlet az nem rossz csak változatosabb külsőt kéne neki rakni. Fém, bőr, stb, és több féle szin.Ez egy kicsit fura lesz... hamár rajtavan akkor az jobb lenne ha mind a 2-t egyszerre meritené de 2x akkora idő alatt. Akku kimélöbb lenne.
Amúgy nem vagyok híve a gyorstöltésnek
inkább PowerBank(20e mAh mindenre elég.
)
Ha indulás elött derül ki hogy 15%vagyok táska PowerBank mire odaérek rendben is vagyok. Nem 100% van de bőven kibirom a napot.De ebben a cuccban sokk fantáziát látok.
Sztereó Hangszorók,Kamera Gomb, + Micro SD olvasó. Lehetne nem csak type-C hanem rendes Micro Usb-t Füles erősitő.
Amúgy nem IP68 Mint az S8+?
[ Szerkesztve ]
Háromcsillag Galaktikus Jegyze 9 = Samsung Galaxy Note 9. . . "Gondolkodni nehéz, ezért leginkább ítélkezünk." Carl Gustav Jung
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
Van több power bankem, de valahogy nem szoktunk össze. Engem külön zavar, hogy össze kell fogni a kábellel, plusz tartani a töltőt is, miközben sokat dolgozom telefonon (napi 5-6 óra SoT), mindig kényelmetlennek találtam. Ez viszont zakó/ kiskabát-zsebben is kényelmes, övtasiba is el tudom tenni, miközben ugyanúgy tölt. Ez a cucc nem akadályoz a munkában és pont kisegít, amíg hozzájutok egy rendes gyorstöltőhöz. Nekem tökre működött a koncepció
Non omnis moriar.
-
Mr.Silkó
veterán
Én anno iPhone 6-hoz vettem egyet - bár szívtam a fogam az árán -, de akkor, azt a pici aksit is csak 30%-ig bírta feltölteni az Air verzió, ami siralmas. Ment is vissza "postafordultával".
Viszont maga a koncepció nem rossz, én például munkámból adódóan nem tudnék egy powerbankről telefont etetni, mivel folyamatosan mozgásban vagyok, így az nem is alternatíva.
[ Szerkesztve ]
-
Shyciii
veterán
Xiaomi 10000mAh-es akksi pl egyáltalán nem dögnehéz, és 3x több szufla fér bele. Nekem a Huawei P9-esemet igen gyorsan tölti, pedig nem tudja használni a Huawei saját gyorstöltését. Nem volt még olyan helyzet, hogy picit ne tudtam volna lerakni a telefon összekötve a powerbankkal, így szerintem sincs értelme ennek az ocsmány toknak.
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
Nem tölt folyamatosan. Ha fullon van a telefon magától is lekapcsol, nem vált csepptöltésre, illetve te is leállíthatod a töltést, ha elég volt. Egyébként sem aktivizálja magát önhatalmúlag.
Szerintem amúgy kényelmesebb, mint egy kábelen lógó, általában dögnehéz féltégla, plusz kényelmesen használható az eszköz kiegészítő töltés közben is. Az üzemidő közel duplázása pedig már tényleg kisegít, ha úgy van.Non omnis moriar.
-
slimshady
senior tag
+1
Nagyobb akkut mindenkinek.
üdv.: SlimShady
-
Én csak azt nem értem, hogy a tokot leszedni/felrakni miért praktikusabb, esetleg rajta hordani, hogyha lemerült, úgyis leveszed és táskában hordok. A gyorstöltéssel rendelkező külső akkumulátorok mellett nem érzem létjogusáltságát, főleg, hogyha méregdrága külső akkut veszel, ennyiből 30 Ah lesz, de egy vékony 10 Ah-s sem foglal több helyet táskában, mint ez.
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
total90
veterán
2 dolog... így nincs jack és az újjlenyomatolvasó kb. használhatatlan. Inkább egy power bank.
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Pubilol
tag
Hát ez valami gusztustalan... Nem értem, ha a telefonban lévő - ennél nagyobb kapacitású - akku elfért adott helyen, akkor ennek miért kell ekkorának lennie?
-
hemaka
nagyúr
Ha a gyártók nem spórolnának minden szaros milliméteren, akkor nem kellene ilyen téglát hurcolni az embernek, hogy estére is tudjon mobilozni. Egyébként ingyen sem kellene, hogy néz ez ki így? Geez.
mudi︎️ • Fuji GFX 50S/35-70/110f/2 • MBP M4Max • Syno DS3622xs+
-
Szóval akkor nem lehet ezzel használni a jack aljzatot? Mert akkor számomra nincs semmi értelme.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Anulu79
addikt
Én még soha nem használtam ilyen aksis tokot. Ezért érdekelne, hogy javasolt-e folyamatosan non-stop használatra venni ilyet? Vagy ezek csak arra jók, hogy ha hosszabb időre megye az ember áram nélküli helyre akkor jó? Ha mindig a készüléken van akkor az nem árt az aksinak, hogy folyamatosan töltés alatt van úgymond?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A mophie akkumulátorkapacitást növelő kiegészítőjét egy Galaxy S8+-szal próbáltuk ki, lévén, hogy a mintadarab ahhoz érkezett. Nem állítjuk, hogy létszükséglet, de határozottan praktikus tud lenni.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest