Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Amur

    addikt

    A modpack a tanácsaitoknak köszönhetően átgondoltabb , jobb lesz.
    A következő frissitésben tervezett dolgok(akár még azalatt hogy a szerón van):
    kivenném:
    -mob recipes(Anti hívta rá fel a figyelmem hogy nem csak a mob fejek, ender pearl hanem a nether star is kraftolható lett hogy ez benne van! Igaz 4 wither skeli fej kell hozzá, ami hardcore-ban azért ha nem is ér fel egy wither kill-lel, de nem egyszerű, pláne hogy ritkán dobja, viszont a mystical ag. miatt elég hamar termeszthetővé tehető, tehát tényleg túl OP, sima survivalban igen easy tőle a pakk!
    -gravestone mod-graves kiegészítője a kiüthetetlen sírjaival, szerintem ez kavar be a sima gravestone modba is, és nem kerülnek a sírba a cuccok.

    Bekerülhet(nem mind, csak tervek):
    -netherportalfix (szerveren azért jó ha mindig hazajutunk nem máshoz)
    -bed bugs vagy a bed patch, mindkettő az ágybanragadós vanilla bugra ad gyógyírt, egyikkel ki tudod rúgni magad a szerverről ha beragadsz, de csak a multiplayer menübe dob, nem kell újraindítani az egész klienst.
    -torcherino(tick rate növelő, de fejleszthető verzió, az alap minimálist növel,gyorsít mindent maga körül. sütőt, növényeket,mob spawnt)
    -hopper ducts - egy kis csövecskét ad a játékhoz amivel a hopperek egymáshoz köthetőek,vagy a hopperekből elvezethetőek a cuccok.
    -faster ladder climbing-nem kell magyarázni, ismeritek
    -telepad(ez is hasznos lehet, a mekás teleportkapukhoz hasonló menüje van, de egy blokkos amire rá kell állni)
    -open modulare passive defense- Farkas koma hiányolta az elektromos keritést ami a karmában volt, ebben van az is,meg sok másféle kerités.
    -trashslot-egy kreatív módhoz hasonló(vagy ugyanolyan?) slotot ad az inventory-hoz,amibe a szemetet beledobálhatod!
    -spartan weaponry- a spartan shield fegyós verziója. longbow,crossbow,longsword,katana,csatabárd és társai.nagyon sok új fegyver!
    -miniheads-ez inkább poén. gyüjthető figurák(spiderman,john wick stb..)még shop-ot is rak a faluba hozzá.
    -lycanites mob- sok újfajta mob, és egy ördögszerű boss.
    -keeping inventory(lehet jobb megoldás mint a gravestone, igaz kevésbé kockázatossá teszi a dungeon túrákat, és kevesebb adrenalin ha csak a szintet bukjuk..ezt nem tudom még.
    -talán kategória a simpleores is ami 5 új ércet ad amelyekből lekraftolható az összes vanillás alap fegyver,szerszám,páncél.
    -the weirding gadget-ezt is ismerjük , ez a felhúzhatós chunkloader, hasznos lehet ha nem örökké vannak betöltve a területek, hanem időnként fel kell jönni ránézni!
    -mob properties(ez nekem ad lehetőséget a mobok túlajdonságainak skálázására. hp , sebzés, sőt páncél tekintetében is konfigolhatom őket)
    Várom a véleményeiteket, tanácsaitokat, és akár pár nap múlva mehet a friss verzió!
    (persze egyszerre mindent nem raknék be, mert ha valamelyik bugot csinál, nehezebb kiszürni melyik okozza!)

    [ Szerkesztve ]

    Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

Új hozzászólás Aktív témák