- iPhone topik
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz jonnyjoker01 #10947 üzenetére
Milyen konfigról van szó? Oprendszer?
-
addikt
válasz jonnyjoker01 #10952 üzenetére
És az Intel HD le van tiltva, ugye?
-
Geryson
addikt
Mesterek! Gomez ajánlásával feltettem egy 32-es textúra pakkot, ami valóban sokkal szebb, mint a gyári. Aztán elkezdtem törni a fejem és a kérdésem az lenne, hogy tényleg léteznek HD pakkok is MC-hez? Használ valaki ilyet, amit tudna ajánlani?
Kicsit Gugliztam és találtam super HD, meg 64-es, sőt 128-as pakkot is, de leszedtem egy 128-ast és ez konkrétan ocsmányul néz ki, kb. rosszabb mint a default.
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
-
Geryson
addikt
válasz netpeti98 #10957 üzenetére
Uch, ez brutális! Nagyon szépen köszönöm! Valami fantasztikus, hogy mennyire szép ez a 512 smooth!
Kerestem valami faithful-t, de a 64-est, de úgy látom azt nem fejlesztették tovább, de hát így már nem is aktuális...
-
Geryson
addikt
Phanillások! Valakinek nincs esetleg borzasztóan sok ink sack, amit el akarna velem cserélni? Régebben állandóan ott voltak a csónakom körül (mármint a squidek), de valahogy most örülök ha találok 1-2-öt...
-
Gomez
aktív tag
Halihó!
Ugye te vagy Cattani a ph szerveren? Neked van a spawn melletti sivatagban az a vörös fás kockaházad? Építenék a közelébe egy vasfarmot (muszáj valahová a spawn chunkokon belülre építeni). Zavarnék ott vele?
A másik, hogy amennyiben mehet az építkezés, úgy kicserélném a fa ajtódat fémre, mert a fa bezavar a vasfarmba. Lehet?''I tell you what, I tell you the words: who ooo oh, okay?'' /SAXON/
-
-
danih
veterán
Meghótt a szeró... 3 percre rá hogy végre ismét felléptem
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
ic2 új, gregtech változatát nézte valaki? beteg lett...
macerator-ore washing plant- thermal centrifuge- furnace kombó a vége, kb triplázza az ore-okat... ezek, meg egy 40. szint körül járó quarry jelenleg a következőt hozta fel:
4.3k copper
4k vas
3.2k tin
320 arany és silver (még csak a szintjüket se értem el )nem rossz
-
Geryson
addikt
Egy kérdés, nem értem ezt egyik nyelven sem. Építem a squid farmot a sivatagban (majd megadom a koordinátákat, ha kész) és olvasom közben:
If it's a squid, then...
the spawning block must contain liquid (water or lava)
the spawning block must be between level 46 and 62, inclusive
the spawning mob must not be obstructed by other mobsMi az az inclusive? Mire értem? Mit beleértve? Egyszerűen nem értem, hogy mire írják (több nyelven is).
Már megy, jöhetsz!
[ Szerkesztve ]
-
jonnyjoker01
veterán
-
Geryson
addikt
válasz jonnyjoker01 #10969 üzenetére
Jaja, szép darab. Mondjuk szép is a felbontása bár pechemre a stone brick pont még gyári ill. az is biztos, hogy flint sincs benne, mint grafika.
-
addikt
válasz jonnyjoker01 #10971 üzenetére
Elfogyott a memória. Adj neki kicsit többet, legalább 2 gigát.
-
Serricon
senior tag
válasz jonnyjoker01 #10973 üzenetére
64-Bit-es java kell, az tud adni neki többet, ha van miből.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz jonnyjoker01 #10975 üzenetére
Megvan. A chrome 32 bites verziója futott -> a java úgy érzékelte, hogy 32 bites oprendszerem van -> 32 bites települt automatikusan
Most letöltöttem a 64 bitest, és minden tökéletesen fut.
Üdv. Johnny
-
Serricon
senior tag
válasz jonnyjoker01 #10975 üzenetére
Nem lehet, hogy előtte volt 32-es is feltéve, ami még aktív? Anno a szervernél volt ilyen korlát, és ott ez volt a baj, leszedtem mindet, felraktam tisztán, és jó lett.
CMD-ben mit ad vissza a "java -version" ?Nálam így néz ki:
(#10976) jonnyjoker01:
Na ugye, más nem lehetett.[ Szerkesztve ]
-
jonnyjoker01
veterán
válasz jonnyjoker01 #10976 üzenetére
Fuuu nagyon jól néz ki a pakk
@Serricon "We have detected you may be viewing this page in a 32-bit browser. If you use 32-bit and 64-bit browsers interchangeably, you will need to install both 32-bit and 64-bit Java in order to have the Java plug-in for both browsers." - letelepítettem őket, és megy. Eredetileg pedig csak a 32 bites volt fent.
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
addikt
válasz jonnyjoker01 #10978 üzenetére
Akkor minden probléma megoldva.
-
Amur
addikt
blackrulz, vagy más aki rotarycraft-os cuccokban otthon van:
hogyan tudok lubricated oil-t előállítani? Az olajok forestry-s cuccok nem? Az pedig a Horizons modpacknak nem része..
a hydrokinetic engine indításához mégis kell lubricated oil.(egy vödörrel), hogyan tudom Horizons modpack alatt előállítani?
(játékon belül nem mutat receptet rá, wikiben sem találtam előállításról, sőt a rotarycraft-os fórumán a készítőnek is csak rébuszokban beszélnek róla!
(javasolják neki hogy canola seedsből lehessen előállítani, mire ő válaszol hogy az igen ritka..)Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
törölt tag
Grinder a neve a gépnek, canola seedből csinálja
[ Szerkesztve ]
-
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Milyen modpackot ajánlotok, olyat keresek amiben rengeteg új dolog van építkezés terén is, mivel szeretek építkezni, elvégre ez egy olyan játék Ezek mellet minden féle gép is jól jön, amik egyszerűsítik a nyersanyag begyűjtését, plusz több izgalomra is vágyok, új biomok új mobok (pl. a Mo' creatures) új szörnyek stb stb... Remélem értitek. Én az FTB-t néztem, de kíváncsi vagyok a ti véleményeitekre is.
Üdv. Johnny
-
danih
veterán
válasz jonnyjoker01 #10983 üzenetére
Egyszer feltettem egy modot amely többféle mobot tett a játékba. Igazi gangbang lett a vége, túl erősek voltak Volt valami rust monster is, na az megmaradt az emlékezetemben, elkúrja a fegyót
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #10983 üzenetére
hali
olvasatomban az 1.6.4-es dw20 pack ezen kritériumoknak megfelel, aztán te döntöd el hogy mi a tényleg jó
új biomok: pipa
van egy két érdekes történet, ars magica, thaumcraft és társai miatt, vannak elvarázsolt erdők, lebegő szigetek, biomes o plenty és társai, tonna új fa, színes blokk, stb. a builders wandról nem is beszélve ami atomkirály építkezésnél ha nem elég még mindig ott a twiligth forest dimenzió tonnányi bossal, biommal, mobbal
kihívás: mo'creatures mod nincs a packban, de az azért elég beteg lenne, így is elég komoly mennyiségű, bár alternatív varázs mob került be, bár mi a varázslós mob az is jó kérdés, mert azért egy zombi vagy egy creeper se mindennapi békés mobból viszont az előző packhoz képest nem került be több egyik dimenzióba se, olyan ami meg akar ölni viszont beteg mód bővült (netherben a pókok amiket ha kinyírsz két pokot droppol pl agyfrász...). az estég elég parák már az elején overwoldben is, a nether nehezítve lett így, és bekerült a deep dark nevű, craftolható portállal elérhető dimenziója, amiben a nem vanilla ore-ok 2x-es mennyiségben vannak, cserébe mindig sötét van, a "plafonon" spawnolsz, és egy jó 50-60 blokkot kell "áthidalni" hogy leérj a "felszínre", a sötétben 30 s után páncétól független sebzést kapsz, a mobok spawnolnak fénytől függetlenül (csak a csillárral és a magnum torch-al lehet leállítani őket), több élettel, nagyobb sebzéssel támadnak. mókás hely na
-
-
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #10987 üzenetére
tinker's construck féle hammer
-
Amur
addikt
válasz jonnyjoker01 #10987 üzenetére
tinker's benne lesz a direwolf-ban is(legalábbis az ucsóban benne volt, általában szereti a tinkers-es kütyüket wolfi bácsi, nem hiszem hogy az újból is kimaradt volna!), amióta rájöttem a smelterys olvasztgatásra, én is csípem a hammert és társait!
A fejsze sem rossz ami egy ütéssel kivágja a komplett fát! Valamint van 3x3mas ásó is ami a homokot,földet,sódert "termeli ki" "hammer-módra".
A speckó kardokról nem is beszélve!
(egyébként a hammer extra sebzést is ad a zombik ellen ha jól emlékszem)Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
ZoliBen
tag
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni a 60 fős szerverünk stressztesztelésére. A teszt időpontja 5-e (vasárnap) du. 6 óra lenne. A szerver címe: minecraft.zoliben.in
Nagyon megköszönném a segítségeteket, s ha jöttök, akkor kérlek jelezzetek vissza!
Köszi!Néha szomorú az ember, de néha NEM!
-
föccer
nagyúr
válasz ZoliBen #10991 üzenetére
Azért azt még megírhattad volna,m hogy milyen verzió fut a szerveren.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Amur
addikt
légyszíves nézzetek már rá a youtube csatornámra,mert nekem folyamatosan azt írja hogy nincsenek új feltöltéseim,és üresnek látom a paneleket,pedig folyamatosan töltök fel..
Nektek sem hoz videót a csatorna oldalamon?
[link]
Köszi!Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Sonja
nagyúr
Nálam ott vannak a videók szépen. Az utolsó feltöltött a "Minecraft Feed The Beast magyar gameplay 24.rész Direwolf kezdetek" című.
(#10997) Geryson: Hali. Sajna mostanában nem volt időm felnézni, de remélem holnap már tudok.
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Amur
addikt
Köszönöm szépen mindenkinek!
Közben rájöttem,véletlenül a hiba okára:
a gyerköc miatt be van kapcsolva a biztonságos mód a youtube-on, erre a komplett csatornámat letiltotta a saját gépemen... mi alapján?!
NO comment,még csak káromkodni sem szoktam a videóimban...
Na mindegy, youtube,amcsik,számunkra logikátlan tematika..Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
jonnyjoker01
veterán
Mennyibe fáj most a minecraft?
Üdv. Johnny
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Lenovo ip. 3 "Kis Gamer" Laptop -35% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest