- iPhone topik
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Faceless-
őstag
válasz #56573440 #11849 üzenetére
4 block távolságban lennének a levelek, és ezért kezdenek eltűnni. Erre gondoltam.
De azt hiszem van egy ötletem, szóval már felejtős, majd este ha folytatom csinálok egy sablon gömböt egy fával a közepén, és brush copy-val megcsinálom. Ha, pedig nem sikerül majd clayel helyettesítem a leveleket, úgyis háborús zónára emlékeztetővé akarom csinálni a pálya közepét.#Serricon Igen, mert sok helyen le kell belőlle vágni, és nem igen szereti. Az a baj, hogy elkezdi, és meg se áll, hogy kijavítsam ekkora mennyiségnél kb. folyamatosan tűnik el 10-15 blocknyi.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz -Faceless- #11851 üzenetére
alapból ha a játékos tesz le levélblokkot akkor az fa ide fa oda nem kéne elhaljon. lehet hogy a hiba a kreatív blokkban van, azt kéne, hogy normál módban leszedsz egyet shearrel, és azt teszed le mindenhova kreatívban. lehet hogy változik valami amikor leszeded.
-
-Faceless-
őstag
válasz #56573440 #11852 üzenetére
Kipróbáltam nem működik, egyszerűen pattognak lefele. Na de sebaj, mert változtattam a terven.
Egy véleményt kérhetek valakitől? Ilyen stílusban építeném meg az egészet, még kezdetleges finomítgatás nélkül, de ez lenne az első map, amit egymagam építek szóval azért szeretnék adni mások véleményére.
-
törölt tag
válasz -Faceless- #11853 üzenetére
melyik verzióval játszod?
-
Gomez
aktív tag
válasz -Faceless- #11853 üzenetére
Esetleg megpróbálhatod még azt, hogy megépíted a fát levelek helyett pl. téglával, aztán McEdittel kicseréled a téglákat levélblokkokra. Megnéztem, az McEdit-ben külön lehet permanens és sima levélblokkokkal operálni.
Egyébként jól néz ki a dolog.
Viszont ha csak a lebegő szigetek jelentik a lényeget a map-ban, akkor lehet, hogy még jobban nézne ki, ha átmásolnád az egészet egy óriásóceán/lávatenger/void fölé.
''I tell you what, I tell you the words: who ooo oh, okay?'' /SAXON/
-
-Faceless-
őstag
Nem egészen annyi lenne, direkt biome határra akartam építeni ezért:
Egyébként ilyen lesz nagyjából:
Még sok van hátra, a pontokat is be kell építeni, még egy léballont is tervezek a fával ellentétes oldalra, és lime színű "levelek" mellé sötét zölddel akarom majd indaszerűséget varázsolni, hogy legyen egy kis kontraszt.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz -Faceless- #11855 üzenetére
Ha modok nelkul megy akkor ügye hát azert van friss verzio ügye.
[ Szerkesztve ]
-
-Faceless-
őstag
válasz -Faceless- #11857 üzenetére
Hú de fáradok... Beszélni meg tanulni....
-
sylas
tag
Sziasztok!Tudnátok ajánlani olyan oldalt, ahol a mapek .bin kiterjesztésben vannak?
A múltra csak emlékezni tudunk - ha szembetalálkozunk vele, meg sem ismerjük.Gondolatban haladhatunk ugyan visszafelé, de az idő közben mindig előrehalad"
-
Geryson
addikt
válasz Serricon #11844 üzenetére
Na, tegnap a netheren át elmentem a podzolos részhez 4350/180-nál és a legérdekesebb, hogy teli van mossy cobblestone-al a környék. Én azt hittem, hogy ilyet csak építményben találni, természetben soha! (Most jut eszembe, hogy ezen a vanilla szerveren viszont még nem találtam ilyen épületet, nem is tudom mi a pontos neve ennek a csapdás épületnek).
Gomez: nem kell a szortírozódhoz mossy cobble, vagy podzol? A kapumtól kiépítettem egy nyíl egyenes járatot, a parkoló szamaradtól 500 blokk kb.
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
-
törölt tag
a pc-s mapok nem hiszem hogy mennének úgy általában boxon. command blockok is máshogy mennek, a konzolos változatok 'kicsit' hátrébb vannak verzióban, az id-k se mindig egyeznek legjobb tudomásom szerint, szóval lehet kavarodás. jobban jársz szerintem ha eleve xboxos mapokat keresel már ha vannak, mert ha mégis be tudsz húzni egy pc-set, akkor lehet hogy a fele nem fog menni, ha mégis megy akkor lehet hogy más blokkok lesznek, vagy a redstone mögötte fog bugzani.
-
törölt tag
egyébként két eset lehet.
1: módosítatlan boxod van megvett játékkal, ebben az esetben nem módosíthatsz ilyeneket legjobb tudomásom szerint.
2: haxolt box haxolt mc-vel, ilyenekkel nem foglalkozunk itt (se)
egyébként google a barátod, van egy pár konverter, ha statikus a map (nincs mögötte command block, redstone, más olyan blokk és mechanika ami eltérő a verziók között) akkor mehet (ugrálós, dropper és társai) akkor lehet vele játszani saját felelősségre.
-
addikt
-
Geryson
addikt
válasz Superhun #11869 üzenetére
Ja, jön velem? Az jó, akkor legalább pórázoznom nem kell majd. Mondjuk így is komoly lesz vele a 3-4.000 blokkos út (ha fent viszem).
Dzsungelben van csak macska, ugye? Átnézem a térképet, hogy találok-e közelebb dzsungelt...
-
veector
senior tag
TW2-ben az újfajta Tesseractokat hogy lehet a legkönnyebben összebarátkoztatni a Quarryval? Nekem csak egy chest közbeiktatásával sikerült.
-
-Faceless-
őstag
Nem akarok többet offolni, ha lenne valaki akit érdekelne itt lehet megnézni, hogy haladok.
Ha valakinek tetszik légyszíves egy gyémátot adjatok rá, hogy többen is észre vegyék. Köszönöm ![ Szerkesztve ]
-
Geryson
addikt
válasz Superhun #11869 üzenetére
Vissza kell kérdeznem, bár nem is találtam tegnap egy alapos mászkálás után sem ocelotot. Jól láttam egy videóban, hogy ha megszelídíted, akkor nemhogy utánad meg, de akár el is futhatsz és egyszer csak odateleportál hozzád? Ez így baromira megkönnyítené a hazavitelét a dögnek...
-
Geryson
addikt
válasz Komplikato #11877 üzenetére
Ezt valóban érdemes lenne egy tesztben kipróbálni!
Horgászom még egy kis halat és elmegyek megint keresni. Persze akkor már kettőig meg sem állok és úgy jövök haza...
-
addikt
válasz Komplikato #11877 üzenetére
Ha kikötöd vagy leülteted, akkor marad ott, persze.
-
Geryson
addikt
Nagy feeling ez a horgászás, kellene hal, erre van egyetlen egy halam és tripwire hook, bőr, fatál, csont, bottle, water bottle, amikre semmi szükségem nincs...
-
veector
senior tag
TW2-ben egyszer sikerült valami olyat összehoznom ládábapakolás közben, hogy tegyük fel volt x db stack valami az inventorymban, és az összes valamit átrakta a ládába. Ezt hogy csináltam? Jó lenne ha direkt is működne a dolog.
-
veector
senior tag
Biztos a sokadik vagyok aki ezt kitalálta, de hátha valakinek jól jön:
Forestrys multifarmmal rubbert farmolni költség és helytakarékosan úgy lehet, hogy a fák tetejére dirt blokkot kell rakni és újabb fát ültetni, majd ha kinőtt a dirtöt rubber woodra cserélni. Lekapja a tetejéről is a rubbert -
Teaway
veterán
válasz molnartibor #11889 üzenetére
Szeretném érteni, hogy miről beszélsz....de én még kezdő vagyok
Nincs itthon csokid??
-
Geryson
addikt
Tali! Előfordulhat, hogy "kikapcsoltad" az ocelotok spawnolását? Harmadik napja megyek körbe-körbe egy jó nagy dzsungelben és egyszerűen semmi. A -3420/2440-es kapun át mentem be a dzsungelbe, elég nagy részt fel is égettem (merthogy láttam ilyen trükköt is), de sem oda, sem máshova nem mennek. Mindenféle más állatot látok, de Ocelotból semmi. Anno, a saját szerverünkön is találtunk 10 perc szaladgálás után, itt meg már a sokadik 10 percnél járok...
-
veector
senior tag
válasz molnartibor #11889 üzenetére
Az se rossz, de még ott nem tartok ebben a világban.
-
Elég régóta nem minecraftozok, így előszedtem és megnéztem azokat a dolgokat amiket akkoriban én meg akartam csinálni. Egyik terv az volt hogy mivel tudok programozni ezért megcsinálni azt hogy a kockákat a pályagenerátor alapból levágja több felé hogy ne legyenek éles határok a felületek között, valamit hogy ezt játék alatt lerakott blokkoknál is csinálja. Szerencsémre ezt valaki nemrég elkezdte megcsinálni, elég közel van az általam megálmodottól. noCubes (forge kell hozzá)
Ezért kísérleteztem pár moddal kiegészítve: (optifine+shadersmod+[1.7]_R3D.CRAFT_SR-512x_v0.1.7)
A terrafirmacraftból kellene a még fizikát kiszedni, abban jól meg volt csinálva. Igaz gép nem lesz rá ami képes lesz futtatni ezt a maszlagot, inkább csak technológiai demo hogy mi lenne ha...[ Szerkesztve ]
-
jonnyjoker01
veterán
-
molnartibor
tag
válasz Teaway #11890 üzenetére
Forestry modban lehet méhészkedni és amikor az industrius bandát csinálod azok a méhek termelnek olyan "comb"-ot amit ha kipörgetsz centrifugával akkor kapsz propolist ami majdhogynem használhatatlan csak pár dologhoz kell de ahhoz se sok viszont ha a propolist kipörgeted még egyszer és sticky resint kapsz
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- ASUS routerek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Hardcore café
- OpenWRT topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Panasonic LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest