-
Mobilarena
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pushalias
addikt
"De a foursquare alkalmazás is egy fos (jó helyette ott a 4th & Mayor), de annak sem működik a live tileja, nincs rendes notification."
Android vagy iPhone után hiányolni a live tile-t mókás.
"egy rendes Google Maps szintű térkép is, ami a rendszerrel van legalább annyira integrálva, mint ahogy az Androidon megy"
Van gmaps, ha valakinek az az álma, és nem MS tehet róla, hogy olyan, amilyen. Bing Maps sajnos valóban gyenge, de csak nálunk. Amerikában meg az a verhetetlen.
"Nincs egy tisztességes youtube kliens (mondjuk ami nem szaggatna állandóan)"
Nem tudom, te mit használsz, de nekem a HD-s youtube videókat is rezzenés nélkül játssza le, pont az volt az egyik nagyon kellemes csalódásom. Ha beletekerek, alig hagy ki, na ez a régi telefonon nagyon nem így volt. Ha esetleg éppen kevés a 3G sávszél, és amiatt akad, az megint csak nem a rendszer hibája.
Van hiányossága egyébként, persze, nekem is hiányzik néha ez-az, de én azért vettem meg, amit tud,.
Ha már elégedetlen vagy a WP7-tel, az Androidtól hasonló esetben már kiütéseid lennének, és annak aztán semmi, de semmi előnye nem volt akkoriban. Hasonló idős korában az Android egy ocsmány, lassú, és keveset tudó rendszer volt, bizony ám. És nem mehettél vele külföldre, mert ráment a gatyád roamingra. Tethering (amit olyan sokan hiányolnak Lumia esetében) 2.2-es verzióig nem is volt. Kapaszkodj meg: a mai napig van kint Android Marketen Google Playen fizetős tethering alkalmazás.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest