- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hitman77
senior tag
válasz Alexios #14900 üzenetére
Valóban nagyon jónak tűnik, és végül is 50Eur ha megtartom a telefont örökké, akkor elviselhető lenne.
Csak a térképpel mit lehet kezdeni? Ha megmutatja, hogy hol van a keresett cím, de nem mutatja meg, hogy hogy menj oda, az nem olyan túl hasznos.
Vagy ennél többet tud navigáció nélkül?Egy Mo. ingyenes tényleg jó lenne. A többiért fizetnék, ha használnám, ezzel ki tudnák békülni.
-
Alexios
veterán
válasz hitman77 #14901 üzenetére
Nem tudom hogy működik itt, hogy egyáltalán nem navigál, vagy csak hangos navigáció nincs, ezt 30 nap után kell kipróbálni Amúgy szerintem enélkül ja, max megtudod nézni a címeket, poikat, stb. Szerintem várjuk ki a végét, ha komolyan gondolják azt, hogy felveszik a kesztyűt a nokiával akkor valamit ki kell találniuk.
Na meg most nézem egy navigon europe 23k huf, ehhez képest egész barátságos az öröklicensz 50 eur Csak kérdés, hogy mennyire örök, csak ehhez a telefonhoz, vagy ha veszek később egy másik htc-t akkor ahhoz is jó?
[ Szerkesztve ]
-
hitman77
senior tag
válasz Alexios #14902 üzenetére
A Navigon nemrég 11810Ft-ra volt leakciózva, ami kevesebb mint 50Eur.
Remélem valamit kitalál a HTC, hogy az ő telefonjaikat vegyék, ez egy jó érv lenne melette (már ha ingyen adnák a navit).
Itt egy régebbi cikk a Locations-ről: [link]
Úgy néz ki, hogy ez csak nekünk új!Azóta nem sokat változott az árazás. Az a legnagyobb kérdés, hogy átvihető e másik telefonra?
[ Szerkesztve ]
-
Alexios
veterán
válasz hitman77 #14903 üzenetére
Ha átvihető másik telefonra akkor szerintem korrekt az 50 euró végülis, viszont ha nem akkor így jártak, annyit nem ér nekem. Mondjuk az jó hogy van benne 30napos vásárlás, tehát nem kell megvennem az egész térképet ha nyaralni megyek.
htibike: 50euróért nemigazán fogsz pna-t kapni egész európa térképpel. Tudom, warez szoftal minden megoldható, de ez nem igazán annak akar konkurenciát állítani.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Alexios #14902 üzenetére
egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor van rá igazán szükségem (ha valami kisebb helyi utcát nem találok, arra tökéletes a bing maps is, hogy rápillantsak), netem pedig van, ezért eddig ez tűnik a legjobb vételnek 1180ért (az meg a másik dolog, hogy a csomagtartómban ott van mohabá egy PDAn )
Mindenesetre most hazafelé kipróbálom a htc megoldását
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
MODERÁTOR
Anno droidos HTC-ken ugyanez volt a konstrukció TomTom-on keresztül.
A hangos navi került pénzbe 30 nap után, de hang navigáció nélkül működött ugyanúgy.Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
mandin
senior tag
Ha a beállításokban beállítom a képeknél, hogy automatikus töltse fel SkyDrive-ra. Akkor mobilnetről is felrakja, vagy csak WIFI-ről?
-
-
Dzsosy
senior tag
válasz Alexios #14900 üzenetére
A Drive elég kezdetleges még (a symbianos verzióhoz képest). Bár maga a navigálás tökéletes, csak még funkció hiányos. Ha megnézed viszont, hogy mit tud a symbianos Nokia navigáció, akkor ezek bizony labdába sem rúghatnak mellette. A Drive 3.0-ás frissítése viszont állítólag már funkcionalitásba is ki fog bővülni és reméljük közel annyira, mint a symbianos..
-
legiaap
félisten
válasz Ateszzero #14920 üzenetére
Nem figyeltem az előzményeket, de gondolom a HTC Locations-ról beszéltek ugye?
Most töltöttem fel és nagyon fasza. A Nokia Drive csókolommal köszönhet neki azt hiszem.
De az érdekelne, hogy a HTC radar,nál miért nem műxik a compass?
Nem rendelkezik ilyennel a Radar azt írja a Market. Ezt eddig sosem figyeltem...How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Davey7
senior tag
Htc Radar: kep
bocs,hogy nem lett elforgatva,de emailben kaptam a kepet,es ugye telon nem lehet megtenni out-of -the-box,skydrive-on meg szinten nem lehet :|
[ Szerkesztve ]
-
mrhitoshi
veterán
válasz legiaap #14922 üzenetére
Igen, ezt néztem én is.
Szóval azt mondjátok, hogy ez az új Locations, mint offiline térkép ingyenes marad 30 nap után is ?
Az nekem már jó lenne, mert nem nagyon akarom, hogy a telefonom navigáljon, de egy offiline térkép mindig jól jön.(#14923) Davey7: Hát ez nagy!
[ Szerkesztve ]
PS4
-
nicu71
addikt
válasz legiaap #14922 üzenetére
hát én is kipróbáltam ezt a location-t,valami fapados bing-utánzatra gondoltam és leesett az állam amikor végigmentem a beállitásokon,és ahogy olvasom ez már a droid részlegen már két éve megvan!!!ÉS igen, a jelenlegi nokia autóval, előre köszönhet neki!!!
Ám hogy a radaron nincs compass ,azt nem is tudom hogy higgyem el...egyszerűen durva !!! A multkor próbálgattam a 2. gen wp7-eket és a radar volt a legkellemesebbb csalódásom,annyira patent kis telefon"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
csab2
veterán
Valamit nem értek. A telefonomon be van állítva a facebook fiókom, de a chat ki van kapcsolva. Erre ma két ūzenetet is megkaptam a telefonomra a facebookról.
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Gorneck
legenda
Ezt most úgy kell érteni, hogy ha zune-ba pl megadtam ausztráliát, akkor tudom majd módosítani később? Mert gondolom onnét szedi a régiót, ami live-on van beállítva azt lexarja...
Gorneck#1239
-
NGA
addikt
Figyelitek? Lassan minden cikk a mobilarénán a wp7-ről szól. Nokia 800, 710, LG frissítések, új programok, Nokia drive, HTC navi stb. Lassan beindul a szekér :-)
-
MODERÁTOR
Jónak tűnik ez a Location, egyetlen apró problémám van vele, hogy szerinte jelenleg itt tartózkodom:
New Taipei City, Yingge Distric, Fengji 1st St 156.
De az a poén, ha rámegyek a térképre, és elkezdek mozgolódni(mármint fizikailag én), akkor követi is a mozgásomat, hogy merre van észak, meg ilyesmi
Már vagy 5x kiléptem, és vissza a programba, de ugyan oda tesz..Everybody lies.
-
andrás47
senior tag
Üdv !
Kérdezném a WP7-en működik-e már a Skype ?
Ti mit használtok esetleg helyette,ami jó is,és ingyenes ?
Valahol mintha olvastam volna ,hogy tavasztól lesz,Ha nem esetleg más megoldás ?
Köszi.
-
MODERÁTOR
válasz legiaap #14934 üzenetére
Töröltem, és újra feltettem, már nálam is ok.
A navigációs hangot hol lehet választani, vagy leszedni? Mert ha LiveID alapján megy, akkor megszívtam az UK reggel..
Ha lenne magyar nyelvű hangos navi nálam is, és megfelelően fog működni, szerintem meg is veszem majd egy évre, úgy is pont mostanában gondolkodtam, hogy venni kellene már valami navit.
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
Megvan, kösz mindkettőtöknek
Everybody lies.
-
guest666
aktív tag
Hi !
Új notebookom van, szeretném emiatt resetelni a telót.
Az alkalmazások amit eddig vettem, azok újra letölthetőek lesznek a reset után?
Lehet már magyar címmel, bankkártyával vásárolni a marketen, vagy még mindig az angolt kell megadni?
KösziMég egy kérdés: T-mobilis Omnia 7-re 2 év garancia van vagy csak 1 év? Mert a kameragomb nagyon nehezen működik, kontaktos, visszavinném, de már több mint 1 éves a teló.
-
csab2
veterán
válasz guest666 #14948 üzenetére
"Az alkalmazások amit eddig vettem, azok újra letölthetőek lesznek a reset után?"
Igen, de csak ugyanarra a LiveID-re. Tehát ha másikat adsz meg a HR után, akkor arra az ID-re megint meg kell venni a programokat.
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- Háztartási gépek
- Microsoft Excel topic
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs