-
Mobilarena
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz germinator66 #15501 üzenetére
Én szinte semmit se vettem észre...nem voltam ezzel egyedül...bár lehet csupa vaksi nézegette...
Gorneck#1239
-
Sn[4k3]
senior tag
Sziasztok!
Jövő héttől megyek diákmunkára (hetente kapok majd fizetést), ezért végre vehetek majd magamnak egy WP7-es telefont, ha eladom a ZTE Blade-em (lehet fújolni). A kérdésem az lenne, hogy szerintetek melyik a legjobb WP7-es telefon? Hardveresen kb. egy és ugyan az az összes készülék, tehát csak szoftveresen lehetséges pár extra és a kamerák teljesítménye lehet eltérő. HTC-készüléket nem hiszem, hogy venni fogok, mert drágák, de ha netán találok olcsó Trophy-t akkor elgondolkodok rajta. Talonban van még az Optimus 7, az Omnia 7 és a Lumia 710.germinator66: tegnap voltam egy áruházban (hogy melyikben, azt nem mondom meg, mert hülye azért nem vagyok!), egymás mellett volt a két telefon, kijelző téren én semmi különbséget nem vettem észre, valószínűleg csak a 800-as kevesebbett fogyaszt.
Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?
-
Psychonaut
veterán
válasz Sn[4k3] #15505 üzenetére
En most valtottam Omnia 7-re ZTE Blade-rol (na jo, OLED-es Orange San Francisco-rol), de nem bantam meg. Ha van lehetoseged, nyomkodd meg, szerintem nem fogsz csalodni. Osszerakas nagyon minosegi, hatlap fem, kepernyo AMOLED, szoftver ugye veszettul gyors...eddig egy hatranyt sem talaltam.
Ami objektiven nezve hatrany lehet kesobb: elso generacios a hardvere, ezert nem biztos, hogy kapni fog tobb frissitest.
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz Psychonaut #15506 üzenetére
Az Orange San Fransisconak ugyanolyan a kamerája is, mint a mezei Pengéknek? Úgy tudtam, hogy volt 5MP-es verzió is.
Szoftverileg ugye "ha láttál már egy WP7-es telefont, láttad az összeset", de nem tudom, hogy mekkora hátrány az első generációs hardver? Egy éve még az aktuális csúcsot jelentették, ma meg "csak" az élmezőnyben vannak. Egy Lumia 710 az már második generációs?
Gabesz77: WP8?! Ilyen gyorsan váltani fognak? Remélem kompatibilis lesz a 7-tel.
[ Szerkesztve ]
Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?
-
Psychonaut
veterán
válasz Sn[4k3] #15508 üzenetére
Az Orange San Fransisconak ugyanolyan a kamerája is, mint a mezei Pengéknek? Úgy tudtam, hogy volt 5MP-es verzió is.
Igen, 3.2MPixeles. 5MPixeles csak LCD-s verziobol volt/van.nem tudom, hogy mekkora hátrány az első generációs hardver
Mar leirtam: most semekkora, kesobb annyiban lehet az, hogy WP8 mar nem lesz ra elerheto - de ezt jelenleg meg nem tudni. -
Воланд
titán
válasz Barthezz2 #15503 üzenetére
jol van. ha van eszuk, akkor maradnak ezek az arak es a tobbi live-os cimek arat is elkezdik erre a szintre lehozni.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz Gabesz77 #15511 üzenetére
Isten ments, ennhire drágán nem nézelődök. A Lumia 710 éppen a plafon a maga 67k-s árával T-Mobile webshopból, de itt az aprón is lehet kapni olcsóbban, használtan. Mivel eddig csak ezt a WP7-es telót + a nagytesóját láttam, ezért most ez van célkeresztben. Plusz szoftvereket nem nagyon tudtam megkülönböztetni, de amit láttam az is több volt, mint meggyőző: egy pillanat alatt jelet fogott a -1-edik szinten lévő Media Marktból a GPS-e és hamar meg is rajzolta nekem a hazavezető gyalogutat, a rendszer eszméletlen gyors volt és nekem való, állat képeket lőtt, a böngésző gyors volt, a kijelző nekem ideális méretű és gyönyörű képet ad, fizikai gombjai vannak (a Lumia 800 ezért sem tetszett - ami N9-nél MeeGo-val jó volt, az WP7-tel szerintem kevésbé), nagyon jól össze van szerelve, jó anyagokból építkezik, a hangszórója tökéletes (hangos és tiszta). Több pozitívumot nekem nem sikerült a röpke negyedóra alatt összeszednem
Tudnátok hátrányokat írni a rendszerről, szokásos WP7 betegségeket, kompromisszumokat felsorolni? (A testreszabhatóságra speciel teszek magasról, plusz a Blade-emen is Launcher7 van)
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz Psychonaut #15515 üzenetére
Akkor átfogalmazom: fizikai a vissza, a windows és a keresés gomb. Azért ebben az ármategóriában elvárható a hangerőszabályozó-, a feloldó- és a kameragomb.
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz Gorneck #15517 üzenetére
Hú, hát öö, izé, hogyasszongya...
Elsősorban netezni szoktam, aktívan emailezek (naponta kb. 50 levelem jön, ebből max. 10 a spam). Szeretem a kompaktságot is, mert egy okostelefon legyen mindenre jó: készítsen vállalható képeket és videókat, olvasson .pdf-et, kezeljen Office-t, játsza le rendesen a zenéimet, videóimat, tudjak rajta játszani, navigáljon is, ha kell, segítsen a leckeírásban (tudományos számológép, szótár, wikipedia kliens) és keltsen reggelente. Egyszóval egy WP7-es készülék egyben legyen nekem kamera, ebook, PDA, PMP,"játékkonzol" (Civ Revot tuti megveszem majd), GPS, számológég, szótár, ébresztőóra és telefon. Azt nem is nézegettem, de a Lumiák tudnak kikapcsolva ébreszteni? Gondolom nem...[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
-
Gabesz77
senior tag
válasz Sn[4k3] #15514 üzenetére
Mint feljebb írtam, én is a 710-et választanám a helyedben. A szokásos WP7 hiányosságokat leírták a srácok, kb ennyi. Még esetleg annyi, hogy divx-et nem játszik le, már ha ez fontos. Pont egyik nap konvertálgattam próbaképp avit mp4-re, így már megy rendesen. A bt fájlküldést róják fel sokan, de nekem spec egyáltalán nem hiányzik, a régebbi telefonjaimon is évente kb ötöt küldhettem.
Ezen az áron akkor inkább webshop, mégis csak "szűz" masinát kapsz.[ Szerkesztve ]
Guns n' Roses, 2023. július 19.
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz Rage47 #15521 üzenetére
Na az valóban jól fog jönni. Le is tudja nyomni a 3G-t vagy csak szólni tud, hogy közeledek a napi/heti/havi limithez?
Kösz mindenkinek, jövő héttől akkor már "van miért" dolgozni Mik is akkor a Lumia only appok?Gabesz77: életemben nem használtam még soha sem Bluetooth-t, tehát az sem gond. Egy valami jutott még eszembe: zenéket, videókat tetszés ezerint pakolgathatok a Zune alkalmazással vagy csak az ott megvett tartalmakat hajlandó kezelni, mint az iTunes?
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz Sn[4k3] #15523 üzenetére
nokia drive, nokia maps, nokia transport, creative studio, nokia music, nokia reading, nokia tv (utobbi ketto meg nem elerheto). asszem igy ennyi.
tetszes szerint masolhatsz.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz Воланд #15524 üzenetére
Nokia Transport és Nokia Reading mit takar? Utóbbi RSS vagy e-Book olvasó?
-
balcsida
senior tag
válasz Psychonaut #15529 üzenetére
Ua. a helyzet
-
Mr X
veterán
Üdv!
Lézetik, hogy nem megy WP7 alatt a headsetről történő zenevezérlés? HTC Mozart készülék. A headset a gyárija, és nem működik a léptetés. Egy gombnyomásra elindul-leáll a zenelejátszás, ha többször nyomom, akkor annyiszor elindul-leáll, ahányszor megnyomtam. És tényleg minden gombnyomásra feléleszti a kijelzőt, és felülre behozza a zenevezérlőket.
-
Mr X
veterán
Még egy kérdés. Hogy tudom kideríteni a készülékről, hogy függő vagy független? Másik hálózatos SIM nem játszik, az nincs itthon. More info résznél nem ír carriert.
[ Szerkesztve ]
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz Psychonaut #15529 üzenetére
Engem csak az érdekel, hogy majd tudom-e könnyen és szabadon mozgatni a gépemen levő zenéket a majdani Lumiámra.
-
-
Sn[4k3]
senior tag
Tehát csak kijelölök majd egy mappát és ennyi? Az nem is rossz, amúgy is egy helyen van az egész. ID3 tagek alapján csokorba szedi azokat? Majd vadászok albumborítókat (mekkora méretben kell?).
-
catroot
veterán
-
Mr X
veterán
válasz Sn[4k3] #15540 üzenetére
Én is így csináltam, a meglévő zene és képek mappámat adtam meg neki, onnantól ő rendezte magának. ID3 tageket Zune-on belül raktam rendbe, mert nekem nem mindegyik számnál volt rendesen kitöltve.
catroot:
Ezt már néztem, HTC-n nem működnek. Ezen nincs diagnosztikai menü, csak egy Field Test menü, de ott meg szignálerősségeket meg ilyesmit tudok csak tesztelni.
[ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
Apám Trophy-ja szépen együttműködik a Jabra-val A gyári füles nálam repült tovább kipróbálás után, de nekem szépen kezelte a zenelejátszót (HD7), bár én sajnos csak az in-ear fülesekkel vagyok barátságban, bár most pont egy Nokia BH-504-essel kacérkodom, csak nem tudom a gombjait tudom-e majd használni...
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz Воланд #15541 üzenetére
Uram, igen uram!
Mindjárt hazaérek, neki is esek majd a Steammel együtt (háklis a jogtiszta XP-re, mik vannak...).Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?
-
Воланд
titán
válasz #32711680 #15548 üzenetére
az albumboritot magyar id-vel is leszedi. sot a szamcimeket is kijavitja, ahhoz be sem kell jelentkezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest