- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
razzorr
őstag
Mostmár tuti hogy megszállta a telómat az ördög, nézek egy videót a Tubecaston és elkezd rezegni a készülék,folyamatosan és egy szusszra sem állt le, de se kikapcsolni semmit nem tudtam, rögtön ki is téptem az akkut,nehogy felrobbanjon itt nekem. Mondjuk akkor bepereltem volna az MS-t az tuti, max vigaszdíjként hozzám vághattak volna egy 950-et, bár lehet azt is gyűlölném
[ Szerkesztve ]
-
galervin93
őstag
OTP SmartBank megy valakinek W10-en?
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
skroy
senior tag
válasz galervin93 #15805 üzenetére
Gond nélkül.
-
WestBam
senior tag
válasz galervin93 #15805 üzenetére
Szintén tökéletesen. QR azonosítást, na azt felejtsd el, az már 8.1-en sem működött benne.
⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
zkiss0
tag
Hi!
640 lte tulajdonosa vagyok egy hete! Leszedett valami frissítést, amit telepíteni akar, es addig nem tudom használni a telót.
Mit tölthetett le, talán. A win10et, mert azt nem szeretném feltolni...
Várom a segítséget...
Köszönöm!Windows XP, mert megérdemled! :-)
-
-
starr
őstag
válasz zkiss0 #15808 üzenetére
A W10 nem megy fel magától.
Csak úgy lehet felrakni, hogy letöltöd az Upgrade Advisort (Frissítési tanácsadó), és azon engedélyezed, hogy rakja fel. Vagy a Windows Insidert rakod fel, és abban engedélyezed.
Ha a fenti két program egyike sincs fent, akkor nem a W10 jön.
Amúgy ki szokta írni a "telefonfrissítés" pontban, hogy mi akar jönni.
Szvsz: a W10-től nem kell félni, amióta kijött nekem az van fent, és semmi probléma nincs vele. -
starr
őstag
Átállítottam a szöveg méretet a default 200%-ról 175%-ra.
Erre az áruházban az összes alkalmazás frissül, 27db.
Ez normális dolog vagy bug?
Legalább jó trükk, hogy hogyan telepítsünk újra gyári appokat, ha gond lenne. -
old rocker
veterán
válasz gyuszi78 #15794 üzenetére
windízel 10 óta nekem is ezt írja ki ... biztos nem hajoltál háromszor kelet felé előtte s nem mondtad: mutabor. Az ezeregy éjszaka meséiben a bagdadi gólyakalifa című világosan leírja pedig...
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
kezman
őstag
válasz old rocker #15813 üzenetére
Bakker hova lett a jointod?
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
galervin93
őstag
válasz WestBam #15807 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek.
Nos nekem egyrészt az áruházból csak azt engedi letölteni, amire az van írva, hogy 8.1-re készült, másrészt ha letöltöm és telepítem, akkor bármelyik szövegmezőbe tapicskolok, elfeketedik a kép. Ja meg helymeghatározást is kér, anélkül el se jutok az adatbevitelig (ami ugye sikertelen, ahogy fentebb írtam).
Hol lehet a hiba?Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
törölt tag
válasz galervin93 #15816 üzenetére
és eddig gond nélkül ment?
-
kezman
őstag
válasz #65388800 #15815 üzenetére
Azért én is maradok még, sokkal stabilabb, kevesebb graftot eszik, működik rajta a Gesture Beta, nekem ez is fontos, ez például egyik legjobb alkalmazás, miért nem csinálják már meg 10-re, és még sorolhatnám, talán nyár végére, őszre már rendbe lesz, talán akkor majd felrakom én is, és ha majd külön app nélkül fel ajánlja a frissítést
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
galervin93
őstag
válasz #65388800 #15817 üzenetére
Amióta insideres, illetve most már a hivatalos W10-et használom, nem ment.
A legutóbbi W10 frissítést mondjuk nem a teljes rendszer levakarásával és újratelepítésével csináltam, és egy kicsit bugos is miatta a rendszer, de ez a probléma spec már hónapok óta fennáll, azóta volt nem egy teljes clean.
De este, vagy hétvégén csinálok egy teljes telepítést, aztán meglátjuk...[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
törölt tag
válasz galervin93 #15820 üzenetére
és visszaraktad a 8.1-es biztonsági mentést?
-
törölt tag
válasz galervin93 #15822 üzenetére
8.0?
Próbáld meg a leírtak szerint megcsinálni. Elvileg úgy jó lesz. Sokan az alapján rakták fel.
-
razzorr
őstag
válasz old rocker #15824 üzenetére
Vagy megkomolyodtál x+n évesen, mondván szívják a kicsik
Ezt a dvd meghajtós problémát a biosban nem lehet megoldani? Valahol mintha olvastam volna erről. -
old rocker
veterán
válasz razzorr #15826 üzenetére
Már minden meg lett próbálva, most már egyébként is tök mindegy. Visszatelepült a 8.1. Jobban tetszett a 10, de vannak prioritások. Meg egyébként is ...
Kalm00: Az, hogy te hány éve nem használod, egy dolog. Én sem ezen szoktam megnézni pl. az Iron Maiden dévédéimet. Vagy a Prisoners-t. Vagy az Éjjeli férget. De: nem csak író vagyok,de televíziós műsorszerkesztő. Helyesebben felelős szerkesztő, s ezt nem azért írom, mert... csak magyarázatnak. Vagyis beosztott szerkesztővel dolgozom. Régebben gyakran magam montíroztam meg itthon egy-egy riportot, egyszerűbb, mint kiscriptelni, time kódot, kezdő és végszavakat írni a vágónak, s vagy ott ülni a montírozásnál, vagy adásba kerülés előtt végignézni. Ilyenkor előfordul, hogy valami miatt használni kell a dvd írót. Ha mást nem, azért, hogy az interjúalanynak gyártsak egy tiszteletpéldányt. Stb. Ma már igen ritkán nyúlok sk. a vágóprogramhoz. De esetemben egy dvd író-olvasó bármikor szükséges munkaeszköz lehet.[ Szerkesztve ]
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
mtomi95
senior tag
válasz old rocker #15829 üzenetére
Nyilván egy laptopon kell végezni ezeket a tevékenységeket és nincs egy normális PC sehol. Vagy legálabb egy normális támogatású laptop.
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
törölt tag
válasz old rocker #15829 üzenetére
Csak azért írtam mert egy pendrive egyszerűbb gyorsabb biztonságosabb. Nekem semmi bajom azzal ha valaki használni akarja az író-olvasót benne.
-
old rocker
veterán
válasz mtomi95 #15830 üzenetére
Nem kell... csak kisebb helyigényű és hordozható. Ma már a riportereknek, újságíróknál nélkülözhetetlen még akkor is, ha ezek csak kisegítők.
Kalm: Azt is használok. De még sosem adtak nekem pendrive-ot, hogy rakjam már rá a riportját.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz galervin93 #15835 üzenetére
Szívesen.
(#15834) old rocker Akkor fel kellene világosítani őket hogy van biztonságosabb és gyorsabb technológia is
-
snooze
veterán
Sziasztok!
Here maps-ot hoy tudom elöcsalogatni 8.1-én?az áruházban azt irja,hogy telepítve,de nem jelenik meg a programok között.köszi.GO Gunners!!!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Az összefoglalóban leírt telepítésre, én SOHA nem írtam olyat, hogy RECOVERY előtt HR kell! Vagy ez, vagy az, de írtam is, hogy a legjobb gyalu a recovery, ha azzal van visszaállítva a készülék, ezért inkább ezt használjuk, ezért teljesen felesleges előtte a HR.
Sőt, a HR-t ki is lehet venni és a leírásom alapján (már régóta) recovery-vel megcsinálni a teljes tiszta telepítést. A HR még mindig rosszul kódolt és egy bugos szarkupac, ami legtöbbször inkább elcseszi az egészet, minthogy javítana rajta, persze vannak kivételek és szerintem nem is tudják, vagy akarják már kijavítani.
Viszont akkor a leírásból teljesen el kell távolítani az elejéről a HR-t!
[ Szerkesztve ]
-
old rocker
veterán
válasz #65388800 #15836 üzenetére
A pendrive leginkább a pp -os előadásokhoz használatos. Mivel a legtöbb ember - azt hiszem - olyan asztali dvd lejátszóval rendelkezik, amelyiknek nincs pendrive bemenete, a dvd a legelterjedtebb, mivel a televízióján is megnézheti. A polemizációnk végére: ha egy készüléket dvd virtuális meghajtóval veszek meg, akkor evidens, azért, hogy a win10 ragyogjon rajta, nem fogom kukázni a 0 üzemórás dvd írót-olvasót.
-
tutis
őstag
Ha a vibert újratelepítem mert nem értesít ha üzenet jön, akkor eltűnnek az eddigi üzeneteim?
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
galervin93
őstag
Nekem nem állította vissza sem Viber törlés, sem teljes reinstall után.
Más: mégsem lett igazán pöpec a reinstall, icipicit mintha "laggolna" az egész, gépeléskor kimaradnak betűk, nem lehet fluidan gépelni, meg az egész rendszer hangyafasznyival, de lassabb. :-( Több helyen is gondolkodik, de legfőképp a gépelés zavar. Mintha kevésbé lenne érzékeny a kijelző, minden betűt ugyanúgy nyomok, mégis van amelyiket csak harmadszorra üt be... Erre van valami ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz snakebait #15845 üzenetére
Akkor a viber (is) elképesztő szarul van megcsinálva win alatt. Menjenek a csába...
Konkrétan, pl a skype-ot össze lehet hasonlítani win és droid alatt, amire már szinte 3-4 naponta jön frissítés, annyira komolyan veszik.És kegyetlen profi módon működik is. Win alatt mikor is frissült utoljára? Ha frissült is, a saját programjuk néz ki és működik úgy, mint egy fapados gagyi!???
Nonszensz!Szerk:
A Whatsapp, viszont nagyon szépen megvan írva windows-ra és újratelepítéskor visszaállít mindent!
[ Szerkesztve ]
-
zorzy4
addikt
-
-
kezman
őstag
Na megjött a kicsike, nem is rossz a IPS kijelző így amoled után, kérdésem lenne gyorsnézet képernyő beállításánál mit takar az éjszakai mód?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Politika
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok