- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
snakebait
senior tag
Szia!
Nekem sima Skype van feltelepítve de akartam feltenni ezt az új UWP Skype-ot,de az áruházban nem találom mobilról.Múltkor valaki itt mondta,hogy csak Insideres körökben elérhető még. Viszont ha PC-n megnézem az áruházban akkor megtalálom (gondolom ez az) ,de nem tudom letölteni. Van erre valami lehetőség,mármint a letöltésre innen ?[ Szerkesztve ]
Poco F5-12/256 +Huawei Watch GT5
-
kezman
őstag
válasz galervin93 #15852 üzenetére
Stimt, ha lekapcsol 15 perc után, akkor hogy lehet visszahívni ?
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
kezman
őstag
Azt honnan tudom megállapítani hogy független vagy függő, Biztosító küldte, a menübe nyoma sincs a Telekom dolgoknak, kártyám nincs más szolgáltatóhoz?
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
galervin93
őstag
válasz kezman #15853 üzenetére
Van egy "Mindig be" lehetőség az opcióknál.
Más: a röcögés mellett az sms-eket sem jelzi a frissen telepített rendszer... Marhajó... HR vagy újabb teljes reinstall kell neki...? Unalmas...
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Ryoo
senior tag
válasz snakebait #15851 üzenetére
Szia! Nem tudtam, hogy már az áruházba is felkerült, de nagyközönségnek még nem elérhető ilyen formában. A Windows Central-ról le lehet tölteni a telepítőfájlt, és ha bekapcsolod a developer módot, akkor fel lehet tenni vele, viszont azt hiszem csak redstone build alatt lehet feltenne és ha egyszer feltetted, utána már nem tudod visszatenni a régit, ha letörölted, akkor se. Úgy hogy még nem érdemes, inkább légy türelemmel, ha már az áruházban is szerepel, akkor 1-2 héten belül elérhető lesz mindenkinek.
Nothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS 5
-
razzorr
őstag
Aki használ már huzamosabb ideje védőüveget (jelen esetben (xprotectort),az nem vette észre hogy lassabban és/vagy gyengébben érzékel?
Mert le akarom venni és kérnék megerősítést
Meg amúgy is,mióta rajta van az üveg,kevésbé figyelem a telefon épségét,bízok az üvegben. Magyarul lazábban dobom le a fa asztalra mint kellene amúgy. -
kezman
őstag
válasz razzorr #15860 üzenetére
A 735-ömön egyiken se volt semmi, az első kijelzőn lett is egy jó nagy karc keresztbe, hogy mitől ne kérdezd, pedig vigyáztam rá, aztán kitörött, kicserélték, a másodikon megint lett egy kettős karc, úgyhogy ennyit a GG -ről, most készülékcsere volt mert átment rajta egy (vagy több) autó, a 640-re tetetek fóliát az tuti.
-
galervin93
őstag
válasz kezman #15861 üzenetére
Anyám. :-D Évek alatt sem sikerült soha összetörnöm telót. Nem használok tokot, üveget, semmit. Persze karcolódik, most 9 hónap alatt tartok egy 7 mm-es karcnál, meg a minap esett egyet a bal felső sarkára, de csak a műanyag deformálódott picit.
Igaz én kisebbségben vagyok a szemléletemmel, hogy egy használati tárgyat használni kell. :-D Pl. két tükrös fényképezőt is nyúztam már, egyik sem vízálló, de tőlem kaptak hideget-meleget (szószerint), esőt, havat, halnyálkát... Utóbbit a teló is kapja rendesen az etetőanyaggal egyetemben, de hát evvan. Ezért vettem. :-D
Nem kötözködés akart lenni, inkább csak hangos gondolat a "telefon védelme" témában.Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
kezman
őstag
Szóval hogy lehet megállapítani hogy független vagy sem, ?
galervin93
Jé egy horgász spori, én is használom a telefont, nem dísznek van, 500 Ft a biztosítás havonta ( egy sör) a biztosítás automatice 60 hónapig él, 4500 az önrészem, először el ejtettem betonra, kijelző csere 36000 volt , másodszor kocsi tetején hagytam, leesett ennyi, mivel már nincs készleten és nem javítható kaptam egy 640-et, Június 6-án induló garanciával, a 735 szeptemberbe lett volna két éves, ennyi,[ Szerkesztve ]
-
razzorr
őstag
Én sem szoktam sajnálni a telóimat,mert szerencsére ma már megtehetem hogy nem kell eladnom, ellenben diák koromban,főleg az egyetemi évek alatt jól jött a mobil biznisz,ott pedig erősen mínuszos ha tele van karccal a kütyü.
Nem is tudom miért vettem üveget,elcsábított az újdonság varázsa
Engem sajna ez a kijelző érzéketlenség zavar. Francoskrumpli,szerintem leszedem... -
razzorr
őstag
válasz #65388800 #15868 üzenetére
Nekem nem lehet állítani semmit 😕
Apropó állítás: vesszek meg de nem találom hogy hol lehet azt beállítani,hogy az Edge-ben ne tűnjön el mindig a navi sáv. Állandóan simogatnom kell felfele hogy ha visszát akarok nyomni. Az Edge beállításokban sem találom.
[ Szerkesztve ]
-
AMDaZERG_1
senior tag
Van rá mód, hogy az edge böngésző ne töltsön be képeket, médiafájlokat?
Esetleg van olyan böngésző, aminél ez állítható?Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
mtomi95
senior tag
válasz razzorr #15875 üzenetére
Haverom 640-én üveg fólia van. Nyomkodtam már és semmivel nem másabb mint az én csupasz kijelzőm érintése. Az hogy milyen márka, fogalmam sincs.
Az Edge-ben nekem magától sosem tűnik el a navigációs sáv. De másnak sem. Nyomj egy HR-t hátha minden gondod megold.AMDaZERG_1
UC, Maxthon, Opera. Ezekben szerintem mindenben van kép tiltás.galervin93
Mindenképp HR. Tényleg unalmas lenne nekem is ha mindig recoveryzni kellene 8.1-re egyedi hibák miatt. Gépház/Rendszer/Alaphelyzetbe állítás. TH-n jól működik. RS-en meg hát nem mindig. De legtöbbször ott is, csak vannak olyan preview build-ek ahol anomáliákkal jár. Viszont arra nem lehet haragudni mert Preview.[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
-
törölt tag
Sziasztok!
Az mitől van, hogy noha közepes fényerőre van állítva és az automatikus fényerő ki van kapcsolva, ennek ellenére töltés közben változtatja a fényerőt?
-
kezman
őstag
Bluetoot-on küldött cuccot hova menti?
-
razzorr
őstag
Jaja Xpro van rajta, vagyis csak volt. Jó volt szép volt,de levettem. Most annyit veszek észre,hogy mivel elég gyorsan szoktam gépelni,kevesebbet ütök el, védelem ide vagy oda.
A tokokkal is ez volt a helyzet, vettem vagy két félét is, de azok is csak a polcon pihennek.
Ha meg igy mindenféle védelem nélkül széttörik, legálabb lesz ok a cserére ☺ -
-
törölt tag
a lumia phone test alkalmazás mióta nem lehet telepíteni ?
-
galervin93
őstag
Megint beszart a SmartBank... Kidobom az ablakon...
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
snooze
veterán
-
törölt tag
válasz galervin93 #15887 üzenetére
nekem jó
-
galervin93
őstag
válasz snooze #15888 üzenetére
Szokásos hiba jött elő, elfeketedett a kijelző.
HR után működik, és további pozitívum, hogy nem röcög, nem akad a telefon sem, lehet fluidan gépelni is. Azt hiszem ötletem is van, mi lehetett a gond az előző telepítés után: memkártya. Ahogy észrevettem, kezd szarakodni, zenék félbeszakadnak rajta, vagy sokat gondolkozik fájlok keresésekor stb. Igaz nem rá telepítettem az appokat, de szerintem akkor is a kártya volt a ludas. Most nincs benne, és nem is teszem, meglátjuk, hogy alakul, de erős a gyanúm, hogy ez lesz a megoldás...[ Szerkesztve ]
-
kezman
őstag
Érdekes kérdés vetődött fel bennem, ugye kaptam egy új független 640-et, a garancia jegy szerint Június 6-i dátummal , akkor most mennyi garancia van rá, és hol tudom érvényesíteni, Nokia szervízhez tartozik a Microsoft vagy hova?
-
jksx
senior tag
válasz kezman #15880 üzenetére
Az enyém gyárilag független, ugyanezek az értékek vannak Extrák és infó menüben.
Amit kaptam garjegyet azon 12 hónap van, de a Microsoft honlapról letöltött korlátozott garancia szerint 24 hónap a garancia magára a telefonra. Ezt elvileg a szerviznek is illene tudnia.galervin93: mitől tud elromlani egy telefonba behelyezett SD kártya?
Van esetleg olyan gyártmány ami nem javasolt (minőségileg), vagy többször volt kivéve, behelyezve?[ Szerkesztve ]
-
kezman
őstag
Ok ezt értem, de a nokia szerviz az illetékes vagy melyik?
Speciel én akkor is jól járok ha egy év a gari, a 735 szeptemberbe lett volna két éves, most újra indul a garanciachipesz és hol tudom megnézni ?
[ Szerkesztve ]
-
razzorr
őstag
Ha valaki használja a xiaomi bandet,annak hasznos lehet, hogy most frissült a bind my band app és végre tud alvásciklust is elemezni mostmár.
-
kezman
őstag
Akkor mégegyszer, hol tudom megnézni hogy meddig garanciás a készülékem? Kösz előre is .
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest