- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
Üdv srácok, apumnak kellene valamilyen telefon 45 ezer körül, Honor 4x volt neki amit sajnos leejtett.
5,5" méret kellene, lumia 640 xl végül a windows miatt kiesett, ezért vagy Honor 4x lenne újra vagy gondoltam neki ezt a Meizut, ennyiért (meg amúgy is) nagyon izgalmas eszköz szerintem.
Sok mindenre nem használná, telefonálás, böngészés, fotók, gmail/google szinkronizació képeket is beleértve, facebook. De idősebb, szóval semmi durva felhasználás.
Azok akik használják ezt a telefont: szerintetek mennyire használható egyszerűen out of the box, ha egy idősebb emberről van szó? Útközben csak néha kell neki internet illetve a munkahelyén (vodafone-nal használná), ezért talán nem annyira para a b20 hianya, ha jól gondolom?
Ajánlhatom nyugodt szívvel? Nem fog szídni, hogy állandóan elmegy a térerő, használhatatlan, stb?
Igazából úgy vagyok vele hogy a honor 4x stabilabb és megbízhatóbb talán, de régi modell és nagyon zavar a 8 GB belső memória és a gyenge kijelzőfelbontás.
Gondoltam hogy ha már kiad 45 ezer forint körüli összeget akkor inkább valami ilyesmi cuccot vegyen mert ez nekem szimpatikus csak nem akarom hogy az legyen a vége hogy mivel ő egyáltalán nem ért a telefonokhoz, így a meizut nem tudná használni. Engem vonz a cucc, mindig is vonzott.Tudnátok légyszi segíteni, objektíven megítélni ezt a helyzetet? előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest