- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryoo
senior tag
Eddigi tapasztalatok alapján sokkal jobb ez a 6.2.0.0, sokkal gyorsabb a rendszersebesség és a biztonsági frissítés is 2017. Október 5 lett.
Nothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS 5
-
Ryoo
senior tag
válasz nagy zoltan #1652 üzenetére
Hát nekem fölös nincs sajnos, és én a kijelzőidőtől se vagyok annyira elájulva, sőt, alig van meg nekem 3,5 - 4 óra. Biztos vmi app húzza nagyon, csak nem tudom melyik, de minden mást szeretek benne. M6 Note-ra pályázok, de szinte lehetetlen beszerezni a B20-as változatot, meg akkor már 4/64 GB-os változat kéne, abból még a kínai változatot is nehéz találni.
-
Buksi20
tag
Nahhh bazzzzz... pont akkor jln ertelmes fl6 globsl frissites mikor lecserelem a telefont??? 🤣 gyereknek jo lesz... stabil az uj sw? Az utod egy s8 lett. Tudom nem egy kstegória,de ég és föld...
Chuck Noris hülyére vert egy okostelefont :)
-
Buksi20
tag
válasz namilegyen #1657 üzenetére
Neked mennyi az átlag üzemidőd? Nállunk is megmarad, a gyereknek lesz min jatszani
[ Szerkesztve ]
Chuck Noris hülyére vert egy okostelefont :)
-
nagy zoltan
csendes tag
az arahoz kepest boven jo ez a meizu
allando 4g mellett 7ora SOT -
Sinu
senior tag
Imádtam ezt a telefont de b20 miatt bőven megéri váltani.
egyenlőre ≠ egyelőre
-
nagy zoltan
csendes tag
ma erdekes dolog tortent
reggel a toltorol 84%on vettem le es jelenleg 20%on 8.5ora kijelzo ido
kicsit meglepodtem -
AeSDé Team
őstag
Sziasztok!
Barátnőm ilyen telefonja épp haldoklik, felteszi töltőre és kb. egy éjszaka alatt alig tölt 30-40%-ot.
Találkozott valaki hasonló hibajelenséggel?
Érdemes nekiugrani a javításnak valahogyan, vagy inkább célszerű újat venni? (egy redmit nézegettünk 36-ért) -
sysrq
őstag
válasz AeSDé Team #1663 üzenetére
Szerintem már egy fillért ne költsetek rá, ha van ismerős aki megnézi talán pár sört vagy egy üveg bort megér, ha nincs akkor próbáljátok más töltővel ami elérhető. Nekem még most is másfél - két óra alatt telenyomja, ott valami nagyobb gond lesz.
Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
cs-pisti
tag
Flyme 6.3.0.0 elérhető. Valaki feldobta már?
[ Szerkesztve ]
P
-
Ryoo
senior tag
Már pár napja fent van a 6.3.0.0, változást nem érzek, ugyanolyan fluid az egész telefon, mint mikor megvettem. Csak a amiatt kéne másik teló, hogy gyakrabban járok vidékre és ott sok helyen szinte semmi terérőm nincs.
-
timer32
csendes tag
Sziasztok!
Újra feldobnám a M6 Note témát, most már elérhető a 3/32-es az eustocknál is.
Én meg vagyok továbbra is elégedve az M3 Note 3/32-vel (Android5.1, Flyme6.2.0.0G), noha az elmúlt évben sokat mászkáltam, már mobilinternetem is volt, így azért sokszor én is éreztem a korlátokat. Az akku továbbra is egész jó, bár egész napi mobilnetes meg wifis izzasztással nyilván ez is lemeríthető.
Természetesen valahol szubjektív ez is, de szerintetek megéri váltani? Mit gondoltok?
Az M3N mostani értékéhez képest +10-15 ezer forint, cserébe már snapdragonnal, B20-szal, jobb kamerával, no meg frissebb rendszerrel. Persze, nem lenne rossz a 4/64-es verzió, de szerintem az még egy darabig nem lesz, főleg nem ilyen árban (már ha egyáltalán lesz). -
smirisandor
csendes tag
válasz timer32 #1669 üzenetére
Én nem váltanék. Hasonló dilemmában vagyok, szintén Meizu m3 note-om van, de még kivárok. Ha a Wayteq hozza a B20-as Meizukat, akkor van esély a jövőben m6s-re, és Meizu 15-re is. Az m6s mellett a fő érv, hogy baromi olcsó, modern, és kávamentes (viszont a kijelző kisebb felbontású), a Meizu 15 meg mindenben jobb, mint a m3 note (csak persze jóval drágább is lesz).
Egyébként nekem mindig van térerőm és mobilnetem is, pedig egy vidéki kisvárosban élek. A titka az, hogy van egy vodás és egy t-mobilos kártyám is a telóban, valamelyik tuti működik
Meizu m3 Note
-
timer32
csendes tag
válasz smirisandor #1670 üzenetére
Abszolút jogos, amit mondasz, ugyanakkor egy M6 Note hasonló volumenű váltás lenne úgy általában, míg az általad említett M6s és 15 vagy visszalépés, vagy óriási ugrás lenne.
Az M6s nem lenne sokkal olcsóbb, mint az M3 Note volt, vagy mint most az M6 Note, viszont a nagyobb kijelző-kisebb felbontás kombó még akkor sem valami vonzó, hogyha a modern és kávamentes irányba mentek el a Meizunál. 5,5" FullHD-ról 5,7" HD+-t szerintem már megérezne az ember. Nem mondom, hogy nem lehetne megszokni, és lehet, hogy nem is lenne annyira érezhető visszalépés, de miért lépnénk vissza?
A Meizu 15 esete a másik oldal (vagy véglet), szerintem jól néz ki, és valóban sokkal többet tud, de legalább kétszer annyiba kerülne (már ha itthon is megjelenik), mint az M3N(volt)/M6N, így pedig egyből kiesik abból a sávból, ami nálam releváns. Akkor már a Meizu M15 (vagy 15 Lite) lehet egy opció, de az is valamivel drágább az M6 Note-nál, és egetrengető különbségekről szintén nem beszélünk (Snapdragon 626 a 625 helyett, Picit nagyobb RAM és tárhely, jobb szelfikamera, de kisebb akku, egy darab hátsó kamera).
Mondjuk a válaszod óta majd' két hónap eltelt, de nálam még nem történt csere, viszont most újra előkerült esetemben a kérdés, és azt kell, hogy mondjam, komolyabb fejlődés és alternatíva közel ugyanannyi pénzért nem nagyon van még, legalábbis házon (gyártón) belül. Az M6N kis fejlődéssel, de közel azonos áron tud egy korrekt készülék lenni.[ Szerkesztve ]
-
Ryoo
senior tag
Sziasztok! Nem tapasztalt vki olyat, hogy eszméletlen mód belassult a telefon egyik pillanatról a másikra? Minden app akad, vmi meg se akar nyílni, pl Google Play, vagy SofaScore. Még a gyári visszaállást sem indítja el, csak a teljes törlést lehetne, ha beírnám a jelszót, a sima visszaállítást nem is indítja el.
Ötlet, hogy mi lehet a baja?Nothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS 5
-
Ryoo
senior tag
Fasza, most az ujjlenyomat olvasó és a vissza gomb halt be....ideje új telefont venni.
-
hajdu98
csendes újonc
Sziasztok
M3s-nél ugyan ezeket a problémákat észleltem. Nehezen caináltam egy gyari vissza allítást (először azt se akarta engedni) azóta nem nÍlik meg a play aruház, kiirja hogy be kell jelentkezni, rányomok a bejelentkezésre és nem történik semmi. Alkalmazások nélkül használhatatlan. Sajnálom, mert eddig nagyon szerettem. Valaki esetleg valamilyen megoldást? -
MBazsee
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy valakinek sikerült-e feltámasztania egy ilyen telefont?
Jelenlegi állapota, hogy egy frissítés után egyáltalán nem kapcsol be, konkrétabban bármeddig nyomhatom a gombját, nem csinál semmit. Akkuja kb. 60-70%-os, ha rádugom a pc-re akkor a gép jelez, hogy rádugtam, de néhány másodperc után, dobja is le.
Flashtool-al sem megyek semmire sajnos.Esetleg, ha minden kötél szakad, akkor ilyen telefont keresek megvételre.
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv: Mbazsee
-
Blackhole13
senior tag
Üdv,
M3 note-ról hogy lenne a legegyszerűbb átköltözni Xiaomi-ra külső app nélkül? Egyszerűen nem találok olyan opciót, hogy hova helyezze a backup-t. -
MBazsee
tag
(#1678) Blackhole13: Külső app nélkül szerintem nehézkes lesz, viszont azt tapasztaltam, hogy mostanában már a telefonok megkérdezik, hogy új telefonként használjuk-e, vagy régiről csinálunk-e mentést. Ez az út nem járható?
Más: L681H-típusú telefonhoz keresek full gyári romot, preloaderrel, meg mindenféle nyalánksággal. Esetleg ilyenje nincs valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest