- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
telefonpro
csendes újonc
igen, én is egy emberre emlékszem csak, és cserélték neki a készülékét.
-
chosenone46
csendes tag
A Google Play hogy varázsolható elő a telefonon? Mert sehol sem találom.
-
Dave™
nagyúr
válasz chosenone46 #652 üzenetére
A hot apps nevű alkalmazásból telepíthető.
-
aduasz8
csendes tag
Szerintetek hol lehetne készülék biztosítást kötni a telóra? Mert ugye nem szolgáltató által vett így ott kizárt, Eeustocknál mint forgalmazó nem hiszem hogy lehet, Wayteknél ahol intézik a garit? Nem arra készülök hogy be törjem kijelzőt de ha még is az kb 30ezer Ft és sok macera... Nem érne annyit!
-
jtzk
tag
Sziasztok
Az m1 note forum már nagyon kezd a halálán lenni, ezért itt tenném fel a kérdést, mert az OS ugyanaz. Amióta megvan a teló, a viber sosem jelez értesítést, csak ha megnyitom, akkor dobálja, és egy darabig utána is még értesít.
Engem ez nem zavart eddig, azért sem foglalkoztam vele, de most másé lesz a telefon, akinek szeretném, hogy ez jól működjön.Köszi előre is a segítséget
szerk: root van
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #63534592 #647 üzenetére
Helló!
Igen, én vagyok az aki gyári hibás készüléket kaptam, hétfő reggel elküldtem szervízbe, mivel nem volt még 3 napos, pénteken már kezemben volt az új készülék, amit az Eustock minden kérdés nélül, azonnal elküldött nekem. Ez most a mai napig hibátlanul üzemel, minden szempontból felveszi a versenyt egy Galaxy S7-el, árban viszont 100.000-el olcsóbb (3/32-es van nekem). Számomra így most a "Különösen ajánlott" kategória.Más téma: Aliexpresszen rendeltem hozzá üveg fóliát, ami a teljes előlapot takarja, van fekete és fehér is.
Tökéletesen passzol a készülék előlapjára, mivel a teljes előlapot betakarja, ezért semmi illesztési hiba nincs és nagyon jól néz ki. Bocs hogy nem linkelek semmit, de az Aliexpresszen megtalálható, Meizu M3 Note, Mocolo fólia. -
csubuka
addikt
Sziasztok!
Meg lehet rizikózni belpiacos M3 Note-ot olcsóbban? Vagy nem éri meg a mókolást és vegyek drágán internationalt? Nekem magyar nyelv nem kell... ha a Play felmegy rá az elég.
-
Yayoh
aktív tag
Sziasztok,
Rendeltem én is egy ilyen telefont, egy Meizu MX3-at vált, amivel még mindig megvagyok elégedve, de egyszerűen annyira megtetszett ez a telefon, hogy nem tudtam nem venni egyet én is
Olvastam hogy több fólia sem passzol teljesen, kérdésem lenne hogy létezik már olyan tempered glass ami teljesen felfekszik a kijelzőre? Én tokot nem szándékozok rá venni, de ha esetleg nem lenne rá fólia, akkor a nilkin-nek a kinyithatós tokját néztem, amivel talán a kijelző karcolódását is lehetne védni valamennyire.[ Szerkesztve ]
-
krisz_5
csendes újonc
Immár én is tulajdonosa vagyok egy ilyen keszüléknek. A véleményem róla: Hogy NAGYON megéri az árát, minőségi összeszerelés minőségi érzet amit a fémház nyújt . 2/16-os verziót vettem és egyeten egy akadást sem észleltem eddig, Baromi gyors és ez a Flyme kezelőfelület egyszerűen hihetetlen. Kamerája egy nagyon kicsivel lehetne jobb is (bár még rajta van a hátlapi fólia) de elégedett vagyok vele ennyi pénzért ! soha nem volt még ilyen jó készülékem pedig évekkel ezelött fordult már meg a kezemben LG G2 , Sony z1 compact de azok nem fogtak meg ennyire mint ez! Jelenleg egy sima fóliát használok rá ugyanaz a hibája mint a többieknél de legalább valami védi a kijelzőt amíg nem rendelek egy másikat. Ujjlenyomat olvasó azonnal oldja a kijelző zárat sosem hibázik. Eleinte féltem az 5,5"-tól de nem is olyan vészes, sőt kellemes. A kijelző pedig nagyon szép képet ad, élmény rajt a böngészés, filmnézés. Sokan az ismerőseim közül egyéb megjegyzéseket tettek a telefonra hogy egy kinai szart vettél.. aztán mikor megmutatom neki az Ujjlenyomat olvasó gyorsaságát vagy kézbe adom nekik a telefont, megváltozik a véleményük... Ja és Kaposváron van 4g !
-
ruti
Közösségépítő
sziasztok,
miért nem tudok ékezetes betűt írni?
a magánhangzót nyomva tartom, feljön az ékezetesek listája, de nem enged rányomni, csak az ék. nélküli betűreSession Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
ruti
Közösségépítő
oks
szóval helyesbítve: nem tudok rácsúszni
nem is kap aktív hátteret az ujjamat rácsúsztatva a többi betűváltozat, csak az ékezet nélküli[ Szerkesztve ]
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
-
Buksi20
tag
Hebe-hoba csinalja
Chuck Noris hülyére vert egy okostelefont :)
-
telefonpro
csendes újonc
Ma kaptam meg a készülékemet. 3/32-es változat. 10 órája haszálom nonstop kb és még 40%-on van az akksija, erre nem lehet panasz.
Ujjlenyomatolvasó hibátlan.
Minden tökéletes, megérte a pénzét.
Hibái: kamera lehetne jobb, hangszóró kicsit low budget.
Ezeken kívül minden tökéletes rajta, egy embernek adtam a kezébe, egyből kérdezte hogy hol és mennyiért lehet venni mert neki kell egy
Csak ajánlani tudom... -
Dave™
nagyúr
válasz telefonpro #677 üzenetére
Neked mennyi idő alatt jött meg (gondolom eustock)? Vasárnap rendeltem egy MX6-ot meg egy M3s-t, de semmi hír azóta sem
[ Szerkesztve ]
-
aduasz8
csendes tag
Nekem is ma érkezett meg a kis masina... Elsőre szerelem, vannak furcsa dolgai de újraindítás után némelyik rendbe jött (pl. nem akart csengeni és az értesítő hangokat le játszani, a gmailem mikor be állítom a levelezőbe azt írja hogy hibás protokoll vagy jelszó de közben fel szinkronizálja a leveleket és fut rendesen, google play áruház nekem se akar/akart mobil adaton tölteni holnap kipróbálom a másik kártyán is) viszont az szerintetek se normális ugye hogy a töltője 20 perc töltés után tűz forró, zizeg mikor be dugom és a kábel végét is át forrósítja?! Inkább töltöm a Nokia töltőjével... :S
-
Dave™
nagyúr
válasz monti0222w #680 üzenetére
Más nincs is belőle Majd írok, persze.
-
Dave™
nagyúr
válasz monti0222w #682 üzenetére
Nekem mondjuk elég a 32GB, ha meg úgy van, egy OTG pendrive segítségével gyorsan le lehet menteni a képeket, videókat.
-
aduasz8
csendes tag
Lehet már kérdezték előttem, de hogy lehet be állítani hogy az alkalmazás ikonokon is jelenjen meg az értesítés? Úgy értem hogy pl. messenger, viber kis ikonja felett az a kis piros 1es legyen! Előre is köszönöm a választ!
-
telefonpro
csendes újonc
én múlt hét csütörtökön rendeltem.
-
Dave™
nagyúr
válasz monti0222w #689 üzenetére
Már tűkön ülök A SoC meg a teljestménye úgy általában elég másodláagos számomra, a hangja legyen jó meg a kamerája, a többit többé-kevésbé tudja az m2 note is (amit ügyesen leejtettem a betonra...)
-
monti0222w
addikt
A kameráról olvastam hogy jónak van írva, S7 szintű fotózást ígérnek vele. A hangról nem tudok nyilatkozni, azt tudom, hogy a CirrusLogic chip az nincs benne, pedig az MX6 is felső közép kategória, szóval mehetne bele egy jobb chip.
A soc meg bőven elég lesz, van benne erő.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz monti0222w #692 üzenetére
Üdv
Én inkább csak az elfogadható kategóriába sorolnám a kamerát, a másik telefonom,(Acer Z 630) 5-ször jobb képet lő. Persze nem rossz így sem, nagyjából használható. Viszont a B20 hiánya miatt lehet, hogy megválok tőle. Sokat utazom lakóhely és munkahely (Győrújbarát -Győr) között. Győrben van 4G, Telenor -al (Vodafone -al nincs) de itthon nincs csak H+. Ha nem kapcsolom vissza 3G -re, mert mondjuk elfelejtem, akkor folyamatosan keresi a 4G -t, van hogy csak Edge -t talál, ezért eléggé ingadozik a térerő. Nagyon jó telefon, de még egyszer B20 nélkül nem veszek semmit.[ Szerkesztve ]
-
aduasz8
csendes tag
Ismételten egy kérdésem lenne hozzátok. telefon térerő hiba, vagy a B20 hiánya, vagy szolgáltató vagy mi a fene...? 2 simmel használom a telefont 1slot Vodafone, 2slot T-mobil. A Vodán van 1giga net, ami működik is netezgetek majd pár perc hsználat után egyszer csak nem akar semmit se be tölteni a böngésző, valamint a messenger, viber is azt írja várakozás a hálózatra, közben a telefonon az 1es sloton a térerő kis sávok 3-4es kockán vannak és a H+ meg minden villog rajta ilyenkor azt is észre vettem hogy engem se tudnak hívni mert mintha ki lennék kapcsolva. Csinálok egy adat tisztítást meg rendszer ürítést, tisztítást, gyorsítást a Biztonsági appal, be zárok minden alkalmazást és nem tudom ennek köszönhető de utána újra megy rajta a net. Nagyon idegesítő így használni hogy nem tudom van-e netem vagy nincs... Ma van 3. napja hogy megvettem ha hibás ma még kicserélik, vagy más lehet a baj? Előre is köszönöm a segítséget.
-
törölt tag
Helló!
Szerintem küldd be a szervízbe még ma. Az enyém ugyanezt csinálta, 2-3 percig ment a net, aztán megszakadt, nekem is azt árta ki, hogy "várakozás a hálózatra". Aztán a térerő is elment, nem tudtam hívást indítani, sem fogadni. Remélem Eustock-ról lett rendelve. A honlapjukon találsz egy letölthető formanyomtatványt ( GYIK között), én a munkahelyemen nyomtattam ki. Két fajta van, 3 napon belüli és túli. Nyomtasd ki a megfelelőt, töltsd ki és juttasd el a készüléket a kitöltött nyomtatvánnyal együtt becsomagolva, ajánlott küldeményként a Wayteq Europa címére ( a pontos címet megtalálod a honlapon) Nekem egy héten belül kezemben volt a bontatlan új készülék. Persze nem zárható ki a SIM hiba sem. Gondolom új, most cserélték nano SIM-re. Tedd a SIM-et egy másik készülékbe ha van rá módod ( remélem a kis műanyag átalakítókat nem dobtad el) és ha ott is ugyanezt csinálja, akkor SIM siba, díjmentesen cserélik. Ha viszont rendesen működik, akkor a készüléked hálózathibás.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz #63534592 #697 üzenetére
Üdvözlet!
Nekem nem mint Meizu-val van gondom, mert egy nagyon szép és jó telefon, csak a hálózatkezeléssel vannak gondjaim, pontosabban a B20 hiányával. Igen, tudom, mielőtt valaki azzal jön, hogy minek is a B20, H+ is mindenre elég, ez eddig igaz is és teljesen elfogadom. Azonban: ha olyan helyen vagyok, ahol tökéletes lefedettség van, ráadásul nagyváros (Győr), akkor pörög a 4G a Telenorral (Vodával nem), tehát minden rendben van. De itthon (Győrújbarát), mivel a 4G B20-on megy, a lefedettség szintén tökéletes, csak elkezdi keresni az LTE sávokat, ha nem állítom vissza időben 3G First-re. Mivel nem talál 4G-t, keresi a többit, és ha 2G-n nagyobb jelerősséget tapasztal, arra áll rá, aztán később vissza H+ -ra, majd újra keresi a 4G, ez így ismétlődik. Emiatt a jelerősség nagyon rossz, minden más telefonnal a térerő fullon van itthon, ezzel nem, mert folyamatos a hálózat keresés.Ha átkapcsolom 3G-re, akkor jó, de ezzel a telefon egy lényeges funkcióját kapcsolom ki(pl modemként nem használhatom, illetve igen, csak elesek a villámgyors letöltés lehetőségétől, valamint ha le kell töltenem egy nagyobb pdf fájl-t, vagy frissít valamit a készülék a Play Áruházból, akkor azért észrevehető a különbség).Igaz, hogy 3G-n is van élet, de ha már van 4G, használjuk ki a lehetőséget. Éppen ezért nem javaslom senkinek, aki vidéken lakik (én pl. egy nagyváros peremén), hogy B20 nélkül telefont vásároljon. Ha pedig még inkább vidéken lakik valaki (pl. a Bakonyban), akkor nézheti a 2G kiírást a telóján.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest