- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kbyte1024
veterán
Ilyen sok koztuk a szar????
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
Ryoo
senior tag
válasz kbyte1024 #101 üzenetére
Nem a Meizuból volt ennyi szar, hanem az általa vett telefonok között, legalábbis én így értelmezem. Egyszerűen nem szerencsés csillagzat alatt született, ahogy én se, akárhányszor számítógépet raktam össze, elsőre sose működött, mindig kifogtam egy hibás perifériát.
[ Szerkesztve ]
Nothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS 5
-
TTTotya
senior tag
válasz #67075584 #100 üzenetére
1.) Miért vettél gari nélkül telót? Ha meg már vettél akkor ne sírjál itt, elhiszem, hogy sz^rul esik, hogy pont beszívtad, de TE voltál aki vállaltad a rizikót. Ha ennyire fáj 60 ezer akkor legközelebb áldozz pár ezerrel többet és vegyél garival.
2.) Azt most mégis honnan vetted, hogy 8 telefonból 7 hibás? Vettél 8 Meizut csak idén???
(#103) Ryoo: De ha tényleg vett már hetet előtte amivel megszívta akkor, hogy lehet ennyire, hogy is mondjam, nem okos, hogy a nyolcadikat gari nélkül veszi???
[ Szerkesztve ]
-
-
Fejvadi
nagyúr
válasz f(x)=exp(x) #113 üzenetére
Teljesen igaz
-
törölt tag
ma 3.napos a telefonom,eddig egyszer töltöttem,használom rendesen,és nem akar merülni.Baromi jó a telefon,csak ajánlani tudom,ilyen jó optimalizált androidos telefonom még nem volt,és az akku az nagyon rendben van.
Imádom
-
fornettisuti
veterán
Nah ma délután megjött a kütyü, nem sokkal melóba indulás előtt.
Gyorsan kicsomagoltam, sim be, pár dolog beállítása indulas előtt. Iphone 5s után, azt kell mondjam van ez is olyan fluid, sőt!
Halozat (wifi/mobilnet) stabil.
Mobilnetnél H+ van (jelentsen ez akármit is)
Kijelző parádés minden tekintetben
Telefonálás hangereje és minősége is rendben.
Ami átlagos (i5s-hez kepest gyenge), az a rezgőmotor.
Akku 97%-on volt out-of box (tul sokaig nem várt rám a dobozában).
Úgy nézem jól birja majd az akku.
Majnem kihagytam az egyik legfontosabb dolgot; biometrikus szenzor:
(i5s-hez kepest) nagyon teszi a dolgat, bár nem tűnik olyan masszívnak.
Ez volt az én rövid sztorim.[ Szerkesztve ]
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
törölt tag
válasz fornettisuti #120 üzenetére
igen a rezgés nálam is gyenge.Ez az egy negatívum van nálam.Akku üzemideje tetszeni fog az 5s után
-
Military
csendes tag
Sziasztok.
SIM milyen lehet bele rakni? Itt írják a microsimet, én nem tudom azt bele rakni. Köszi segítséget! -
veterán
válasz #65577472 #124 üzenetére
A nagy micro-SIM a makro-SIM 😃
Mini-SIM-nek hívják az eggyel nagyobbat.
Sorrend
SIM - bankkártya méret
mini-SIM - a "megszokott" SIM
micro-SIM - amiről most volt szó
nano-SIM - a mostani legkisebb
ESIM - tervezett, virtuális SIM, ezt szeretnék a gyártók mostanság elterjeszteni, szabványosítani"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
fornettisuti
veterán
válasz Military #123 üzenetére
Ott van a készülék hátulján a fóliára irva és rajzolva is (gyengébbek kedvéért), hogy az első slotba nano-sim, a másodikba vagy memória kártya vagy nano-sim rakható; hol a probléma?
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Lecs@
addikt
Na pár órája nyomkodom......
Volt Redmi Note 3 Pro-m ezelőtt, tetszett az is. Közbe vettem egy Nexus 6 - t, nekem túl nagy. Így hát felhívtam az ismim ( Lampard77) hozzon le nekem mind2 - ből egyet. Hozzárakom, rengeteg telót vettem már tőle.
Hát Meizu a kezemben maradt. Minőségi összeszerelés, mint egy 100 K + telefonnál. Nagy örömömre home a ujjlenyomat olvasó, plusz a visszagomb is ! Nincsenek beépített gombok, sem nav sáv. Ezerrel lakom be, az akksi alig fogy. A rendszer jól optimalizált, nem akad. Hang szép telefonáláskor odavissza. Kijelző szép. Autós kihangosító bluetooth kapcsolatom nagyon kellemes, tiszta. Gps egyből talált gond nélkül jelet. Nekem a kamera is teljesen elegendő. Eddig minden alkalmazásom rendesen megy.
Szumma, sok százezer feletti teló tesztelése után is a véleményem, qrvajóteló. Főleg, ha a " vicces " árát nézem.ui : gyengébb rezgés nálam sehol nem hiány.
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
Ryoo
senior tag
Egy tulaj ki tudná próbálni, hogy egy koncerten, vagy valami hangos rendezvényen vesz fel videót? Kíváncsi lennék rá, hogy torzít-e a hang, mikor visszanézi.
Nothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS 5
-
student
őstag
mennyire várható egy eustockos vásárlásnál hogy kapni fogok rá frissítéseket, egy android 6 esetleg 7-t ?
Most egy 3éves akkoriban 50e ft moto g-t használok, hozta a kötelezőt 2évig jöttek a frissítések.. -
fornettisuti
veterán
-
Graphics
Jómunkásember
válasz fornettisuti #138 üzenetére
Xiaomi Redmi Note 3 Pro nem jött ki hivatalosan magyar nyelvvel, ezért készült rá egy ROM, ami tartalmazza, viszont ez a rendszer nem frissíthető értelemszerűen, mert akkor bukva a magyar nyelv.
Innen jön szerintem a kérdés magja
A Meizu, mivel gyárilag tartalmazza a ROM a magyar nyelvet, így ezt nem érinti, de mint láthatod, mást érinthet a dolog, így jogos volt a kérdező kérdése
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
fornettisuti
veterán
válasz Graphics #139 üzenetére
Ha onnan jött a kérdés, akkor is csak félig. Mint tudható Xiaomi zárta a bootloadert Magyar nyelv/gapps kihagyásával. Eustockon le van írva az érintett termékek adatlapján, hogy vagy a hivatalos online frissülő kínai gyári rendszerrel kéri a vevő vagy az online nem frissülő magyarított főzött rommal. A Meizu termékeket ez a bohócság eleve nem érinti, mert tud magyarul (a beállításokat végignézve, inkább úgy ahogy) -és gugli cuccok is a rendszer része.
[ Szerkesztve ]
-
dSERiES
senior tag
Akinek van: fólia nélkül használjátok? Olvastam a gsmarena teszben, hogy ez a dinorex üveg nagyon karcolódik, nincs vele gond?
Néztem még fóliát nem is nagyon kapni hozzá.. max ali/ebayAnnyi mindent írnak róla, itt pl. azt hogy nem is fémházas⊿sff⊿
-
spect80
senior tag
Engem inkább az érdekelne, hogy végre megjeleníti az értesítéseket a Hangouts, amire az MX4 pro semmilyen flyme verzióval nem volt képes?
Illetve még mindig vírusos a gyári video alkalmazás? -
fornettisuti
veterán
van róla fogalma valakinek, arról, hogy mit akar jelenteni/mi értelme a "kék állapotsáv" opciónak?
nem veszek észre különbséget ha be, ha ki van kapcsolva.iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
törölt tag
tokot hol lehet venni erre a telefonra?
Redmi note 2 tok jó rà csak ugye semmilyen kivágás nem passzol.Ebayen van dögivel de 3 hét mig megjön
[ Szerkesztve ]
-
balaaazs
senior tag
Nem vagyok az összehasonlítgatás híve (főleg mert tudom/látom, hogy korlátozottak a lehetőségek), de nem az első Meizu ami nagy apple-feeling....
Mindemellett persze tényleg szép darab!
¯\_(ツ)_/¯
-
dSERiES
senior tag
válasz fornettisuti #145 üzenetére
Ezt én se értem.. illetve az M2-őn a home gomb hosszan nyomva kikapcsolja a képernyőt, itt meg nekem nem
⊿sff⊿
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs