- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ch.lac
tag
Csak akkor van, ha bejelentkezel a flyme fiókba.
-
feka0118
tag
Amit az 1108 as bejegyzésben írtam, nekem megoldotta a mobilnet problémát.
Tökéletesen működik. Békésmegye vodafone 3g. -
ruti
Közösségépítő
válasz feka0118 #1152 üzenetére
T-com netem van,
M0 menten tobb 10 km-en sosincs mobilnet, M3 menten meg 100 km-en!
Waze szepen mutatja, h nincs halozat, de ra is csekkoltam, es tenyleg nem volt...
Ezen mar tenyleg beragtam.Mi az az emlitett datasaver, opera max, amit le kell tiltani? Security/data-ban nekem nincs ilyen...
Vagy APN-eknel mivel probalkozzak allitgatni T-nal?Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
Verokm88
csendes tag
Vajon miért nem frissül az időjárás widget? Egy darabig jó volt, pár napja folyamatosan eső van és kilenc fok
Valaki járt így? -
cs-pisti
tag
Szevasztok!
Root-tam a telót, ha jól értem akkor ezután nem fog menni az OTA frissítés?
Manuálisan mi lenne a menet a frissítésnek ha pl jönne új verzió? Van valami progi hozzá?
Amúgy is a tiszta telepítésnek vagyok híve.. :-)
Un Root-ni nem lehet valahogy, vagy csak ha újratelepítem a telót?
Köszi a válaszokat!! ;-)P
-
fornettisuti
veterán
-
cs-pisti
tag
válasz fornettisuti #1161 üzenetére
Köszi ennyi csak hogy letöltöm a telòra és elindìtom?Azt hittem bonyolùltabb.. 🙂
P
-
zoli03
őstag
Óra widget nincs alapból, vagy csak én nem találom.
-
fornettisuti
veterán
-
xerintem
csendes tag
Tudja valaki miért vették le a Flyme oldaláról az 5.1.11.0G frissítést?
Valami nem okés ezzel a frissítéssel, úgyhogy gondolom nem véletlen... -
-
cs-pisti
tag
-
Izessajt
újonc
Sziasztok!
Akinek jelen van ez a térerő elvesztős, mobilnet eldobós probléma, azoknak rögtön jelentkezett vagy csak x idő elteltével?
Rendeltem egy ilyen telefont és csak utána olvastam a fórumon a hibáról, gondoltam nem gond mivel netes vásárlás, majd elállok tőle, ha jelentkezik a hiba, de eddig nem találkoztam vele, 3 napja van meg a telefon. Am nekem tegnap előtt feldobta még frissítésnek a 5.1.11.0G-et és fel is raktam, de egyenlőre nincs vele gond.Szóval az érdekelne, hogy, ha eddig nem tapasztaltam ilyet akkor jó eséllyel nem is fogok vagy másnak is később jelentkezett csak?
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
-
törölt tag
válasz Izessajt #1171 üzenetére
Üdv!
Ha eddig nem tapasztaltad, jó eséllyel nem is fogod. Amúgy 3 napja csináltam egy factory reset -et, és azóta nálam is rendben van. Legközelebb, ha jön frissítés, csak factory reset után, tiszta telepítéssel rakom föl. De ha nálad nem jelentkezik semmi hiba, akkor nem szükséges resetelni, valószínűleg jól működik majd. -
szki
őstag
Ha bárkinek alkalmazás mukodesevel , nevjegyek szinkronizalasaval, tererovel van problémája , akkor csináljon újra romolast clear data beállítással. Fényképek maradnak, de az összes alkalmazást újra kell telepíteni...
Saját tapasztalat, hogy szinte mindig user error a problémák oka.
Mas: Waze alkalmazashoz : szerintem ez viszont a Waze hibája, és nem a mobilneté. 3 országban használom ezt az alkalmazást, es mindkét sim kartyamon van mobilnet elofizetes, es data roamingolni is szoktam. H+ jön nekem a mobilnet szinte mindenhol (német Lebara/T-Mobile, magyar Vodafone)
[ Szerkesztve ]
-
garfield88
csendes tag
Nálam is hasonló volt a helyzet, a Waze végig az M0-n hálózatot keresett (voda).
Telepítettem mindent újra, eddig OK
Jövőhéten pénteken letesztelem az M0-n ugyanott, meglátjuk használt e...
Viszont más készülékkel ugyanezen az útvonalon nem volt gond.[ Szerkesztve ]
-
sysrq
őstag
válasz garfield88 #1175 üzenetére
Mondjuk a waze pont állatorvosi ló, nekem is azzal volt hálózatkeresési problémám, sőt, tegnapelőtt a GPS holdakat sem volt hajlandó megtalálni. Le kellet törölni és újratelepíteni, most megyeget.
Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
ruti
Közösségépítő
ha egy sms látszólag nem megy ki (küldés sikertelen), de a címzett 4-5x megkapja, az telefonhiba, vagy szolgáltatói probléma?
befelé ugyanez: többször kapom meg ugyanazt.először 1 hónapja csinált ilyet pár órán át, de ma megint, fél napja ez van.
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
Bodz
nagyúr
-
Ryoo
senior tag
válasz fornettisuti #1182 üzenetére
Tudom, ezért írtam....
Nothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS 5
-
xerintem
csendes tag
Köszi, olvastam én is de ez egy Gapps.zip cserével orvosolható lenne, VOLTE-val nem tudom mi a helyzet, nálam ki van kapcsolva (valaki írta, hogy nála amikor be van kapcsolva akadozva, szakadozva hallják..) de ez sem kéne napokig tartson és még mindig nincs kijavított stabil frissítés. Még mindig úgy érzem ezzel a frissítéssel nagyobb a baj mint a gapps és a volte, instabil lett tőle a telefon, bár ez lehet részemről ahogyan írták is "user error" mivel én nem reseteltem csak frissítettem.
-
timer32
csendes tag
Na halihó fiúk-lányok, megvettem a saját Meizu M3 Note-omat! Remélem, tényleg jól döntöttem.
Egyelőre nem volt módom mélyrehatóan tesztelni, még nanosimet is vágatni kéne, így a telefonálással kapcsolatban sem tudok nyilatkozni. Még megy az ismerkedés a rendszerrel, de eddig tetszik, a telefon meg kifejezetten gyönyörű!!! Szép kijelző, számomra elképesztően nagy méret (ezt még szoknom kell), tetszik a teljesen fém külső, és az előlapi érintős/nyomós gomb.
Persze néhány kérdéssel is indítanék...
5.1.11.0G rendszer van rajta, szerintetek mindenképpen tegyem át a régebbi verzióra vagy jó lesz ez így, amíg nem jön a frissítés?
Azt tapasztaltam, hogy a telefon felső része használat közben melegszik. Nem forró, de érezhetően meleg. Ti tapasztaltatok ilyet? Nagyon vészes? Mert egy ilyen miatt azért nem szeretném egyből szervizbe küldeni, ha nem muszáj.
A Hotappson keresztül a GMS Installerrel telepítettem a google cuccokat, reboot után pedig a fiókoknál hozzá akartam adni a saját google fiókomat, de azt írta ki, hogy "Couldn't sign in. There was a problem communicating with Google servers. " Mi lehet a probléma, illetve mit gondoltok, mi a megoldás? (wifi tökéletes, szóval magával a nettel ilyen szempontból nincs gond)
Köszi! -
timer32
csendes tag
Köszönöm mindkettőtöknek, igen, nekem is volt egy ilyen sejtésem, de olyan rég volt ilyennel dolgom, hogy nem volt így konkrétan az eszemben.
-
mogyorosi55
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Egyik ismerősöm most vett ilyen készüléket az Eustok-ról de valami erősen gagyi hatású rom van rajta. És a Google Play nagyon hiányzik van esetleg valami rendes rom a készülékhez? És hogyan tudnám lecserélni a rom-ot? Ha linkelne valaki egy oldalt vagy hsz-t nagyon megköszönném ahol le van írva lépésről lépésre.
Előre is köszönöm.Vedd félvállról az életet és légy boldog! Szard le az elvárásokat a korlátokat! Különben hamar bele döglesz!
-
timer32
csendes tag
válasz mogyorosi55 #1189 üzenetére
Szia!
Nem tudom, milyen gagyi hatású romra gondolsz, elvileg az van rajta, amivel alapból jön ez a készülék. A Google Playt a Hot Apps-on belül lehet letölteni.
Kapcsolódj nethez, menj rá az alkalmazásra. Nálam egyből feldobta, hogy töltsem le a google cuccokat, de ha nem dobja fel, tekerj le, én a GMS Installer nevű program segítségével telepítettem többek között a Google Playt. Utána már rajta lesz, és google fiók kapcsolásával gond nélkül működnie kéne.
Hivatalos romok itt vannak elvileg: http://www.flymeos.com/firmwarelist?modelId=38&type=1 -
mogyorosi55
csendes tag
-
timer32
csendes tag
válasz mogyorosi55 #1192 üzenetére
Én nem Google Appsról beszélek, hanem Hot Appsról. Ha feloldod a képernyőt, van egy ilyen alkalmazás, hogy Hot Apps. Azon belül lehet letölteni a GMS (Google Mobile Service) Installer-t, ha letöltöd és megnyitod, ott tudod telepíteni a Google alkamazásokat, például Google Play, Google Maps.
Stable romot én még nem csináltam így külön, de a fórumot elolvasva úgy tudom, hogy igen, elég csak átmásolni, és telefonnal megnyitni (persze várjunk még azért egy hozzáértőbb válaszára).digitalfound -nak pedig az lenne a válaszom, hogy nézegesd a hardveraprót, szoktak fent lenni új készülékek is
-
Dave™
nagyúr
válasz mogyorosi55 #1192 üzenetére
Az a stable, gyári ROM ami rajta van, nincs is rá más. Csináld meg amit válaszoltak.
-
timer32
csendes tag
Tudom, volt már téma, mindent átnéztem, de tudnátok olyan üvegfóliát ajánlani, ami nem pontozott, nem rossz méretű és nem foltosodik? A Mocolo üvegfóliákra az ajánlások mellett viszonylag sokan panaszkodnak, hogy színes foltok vannak középtájon. Vagy azok csak rosszul vannak feltéve, és van valami trükkje?
Olyat is olvastam, hogy érdemes lenne 2.5D-set nézni a szélek miatt, de úgy láttam, hogy a legtöbb már olyan (vagy legalábbis azt írják). Nyilván olyan lenne ideális, amelyik teljesen lefedi az előlapot, de egy tok is ráfér. -
Gősi Balázs
csendes tag
Sziasztok. Szeretném a segítségeteket kérni. Hivásnál panaszkodnak hogy halkan hallanak,meg serceg a vonal. Kérdés hogy ez hálózati hiba vagy nálam van a gebasz. Eddig jó volt, tegnap óta ilyen. Esetleg tudnék e a hangerőn állítani. Amúgy hangrögzítésnél hibátlan a mikrofon ezért is nem értem. Köszönöm.
-
fornettisuti
veterán
válasz Gősi Balázs #1197 üzenetére
Akkor (terero) halozati gond vagy nalad vagy a masiknal.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
evooo
aktív tag
Udv!
Hogyan tudok kirakni contact widgeteket a fokepernyore? Miuin ha hosszan nyomtam az adott contactra feldobta lehetosegnek hogy elhelyezes a fokepernyon, itt ilyen nincs.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest