- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
pdave
aktív tag
Ezen én is sokat gondolkoztam vásárlás előtt, de mivel keveset használom kihangosítóban, illetve főként a zsebemben van, ezért nekem jobban kézre áll a hátoldali ujjlenyomat olvasó.
De ha valaki az asztalon tartja a telót, annak az előlapi az ideálisabb.https://www.facebook.com/pasztordavidphotos
-
davidsone
addikt
Jók ezek a kínai csodák ér/értékben nagyon ott vannak és nem is olyan szrok...
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
ukrainec
újonc
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem aki használt már meizu telefonokat vagy ismeri a Flyme Ost,egy hónapja használom nagy megelégedettséggel a telefont,csak egy apró dolog zavar igazán,hogy ha van vmi értesítés azt a telefon jelzi,de pl.: az ikonján nem jelenik meg( facebookon a kis szám vagy nem fogadott hivás esetén a tárcsázón vagy sms nél sem) van erre megoldás? mert sehol sem találtam,vagy ez flyme sajátosság? Köszi szépen
-
törölt tag
Minek kellett majmolni a One+3 formáját, nem értem...
-
Dzsekkk
csendes tag
Régen én is m1 note-ot akartam, de nálam főként az FM-rádió hiánya ami miatt a Xiaomi mellett döntöttem, nem bántam meg. Meg a másik h nekem senki ne adjon a csomagba egy cetlit, hogy fülhallgató nem jár hozzá. Sztem ez gáz.
[ Szerkesztve ]
-
feka0118
tag
válasz fornettisuti #29 üzenetére
Honnan sikerült ilyen telefont rendelned??? Én m3s -re várok már egy ideje, de még nem találtam hazai webshopban.
[ Szerkesztve ]
-
kovacsati91
csendes újonc
Apollo lite teszt nem lesz?
-
törölt tag
én nekem már 2 napja megvan,semmi negatívot nem tudok róla mondani.Akku lemerithetetlen,rendszer nagyon jó,gyors mint az atom,a gps pontos és stabil,stb
Eustocknál vettem kemény 50000ft-ért
[ Szerkesztve ]
-
monti0222w
addikt
Hali, ezt nem is kell mondani, nálad mindenben előnyt élvez a Xiaomi! Pedig van élet rajta kívül is, de ezt te is tudod! Én 3 hónapi ZUK Z2 PRO várakozás után, (amit meguntam, plusz a Lenovó hülyeségei.) a Meizu PRO 6-ra esett most a választásom (még nincs meg) kipróbálom őket is. Majd, ha esetleg nem jön be, akkor tovább lépek egy másik felé. Amúgy a Mi 5-n is gondolkodtam, de nem győzött meg, több ponton is vártam előre lépést, de ezek pont nem történtek meg, pedig bőven volt rá idejük, cirka másfél év.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz monti0222w #66 üzenetére
Próbálkozom én mással is, de csak rövid ideig bírom MIUI nélkül.
-
dSERiES
senior tag
Ha jól érzékelem kamerában és kijelzőben visszalépés az M2 note-hoz képest...?
⊿sff⊿
-
Potrien
senior tag
Nekem az Oppo jobban kellene.
-
dSERiES
senior tag
válasz monti0222w #71 üzenetére
Na ezt nem tudtam, köszi
Akkor lehet benevezek én is egy ilyenre
⊿sff⊿
-
dSERiES
senior tag
Az EuStock G ROM-osat árul nem tudja valaki aki ott vett?
tudom, kérdezzem meg tőlük50-et nagyon megér egy ilyen
⊿sff⊿
-
feka0118
tag
válasz fornettisuti #63 üzenetére
Köszi 😊 Már nézem s 😀
-
ak76
senior tag
Mindenki a Xiaomival hasonlítja a Meizut,miközben van egy másik vas is,ami ebben az árban kelleti magát,méretre kb ugyanekkora,és felszereltségben sem különbözik túlságosan..
Ez pedig a ZUK Z1. -
törölt tag
-
SzBalazs99
újonc
Hali.Az ujjlenyomat olvasáshoz muszáj megnyomni a gombot?
-
törölt tag
válasz SzBalazs99 #83 üzenetére
csak akkor ha teljesen fekete a kijelzö,akkor kell megnyomni
Ha a bekapcsolò gombbal feléleszted akkor csak érinteni kell.De ha egyszer.mrgnyomod a home gombot és rajta tartod az újjad,ugyis feloldható a telefon újjlenyomattal
[ Szerkesztve ]
-
Fejvadi
nagyúr
válasz monti0222w #77 üzenetére
Az egyre jobban iOS már.
(#82) skyline_r33
Ééééééés, még mindig ott a lehetőség a kicsapongásra. Felpattintasz valami mást és ha megunod percek alatt mehet vissza a MIUI. Mentés visszaállítás és onnan folytatod ahol abbahagytad.[ Szerkesztve ]
-
válasz beyruth82 #85 üzenetére
A Snapdragon 801 simán felveszi a versenyt az m3 note-ban levő SoC-kal, a cpu kb egy szinten van, az gpu meg még gyorsabb is, mint az ebben az MTK-ban levő. Szóval csak ennyire elavult. Az S801 még mindig jobb választás, ha nem számolunk a magasabb fogyasztásával.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
f(x)=exp(x)
őstag
Nagyon bejövős!
-
e-newsee
addikt
Azon gondolkodtam, hogy ha tetszőleges számú főképernyőnk lehet, amiket betűkkel jelöl, akkor mit csinál, ha elfogy az ABC?
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
törölt tag
Üdv mindenkinek! Tegnap hozta a futár, szép és jó, csak egy baj van vele: térerőhibás! Így viszont semmire se jó. Ki kellet cserélni a Sim kártyámat nano- ra, beleraktam
a készülékbe, beüzemeltem, és hol van hálózat, hol nincs, ha van is akkor meg eldobálja a net- et. Kártya vissza a régi telóba( Doogee X6 pro) és hibátlanul működik minden. Kártya hiba tehát kizárva. Most küldhetem vissza. Azért bosszantó, hogy 60 ezerért nem lehet semmit normálisan használni, mert az összes gyártó csak egy rakás sz@rt tud csinálni.[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz #67075584 #96 üzenetére
Jujj... Hiszen minden készülék hibátlanul jön le , ugye?
Mindenhol van selejtarány... Neked ajánlom azt, hogy ne vegyél semmit, mert ha véletlen hibás, akkor szar minden.
Van garanciád? Van, akkor nem kell hisztizni, kicserélik, ennyi...
Azt is írd majd meg azért, ha kicserélték, és minden oké vele...
Múltkor volt egy Passat használtteszt, 10 millás autó lehetett... Beázik gyárilag, szerencse, hogy csak 60-ért vettél telefont.
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
törölt tag
Természetesen megírom azt is, nem akartam senkit megsérteni ezzel, nagyobb öröm lett volna számomra, ha nyugodt szívvel ajánlhatom mindenkinek ezt a telefont, ami egyébként nagyon szép és jó lenne így egy nap után is, ha tudnám használni. Azért enyhén szólva is bosszantó, hogy bármit vásárolsz manapság, legyen akár fényképezőgép, benzines fűkasza, vagy bármi egyéb, az esetek 80 százalékában gyári hibás, ipari hulladék, egy- két nap után garanciás. Azért 2016- ban nem itt kellene tartani. Egy éven belül 8! telefont vettem, ebből 1, a mostani nem volt garanciás. Ha 60 ezret kiadok valamiért, nem azért teszem, hogy ne tudjam használni napokig. Te mit szólnál az én helyemben?
-
Graphics
Jómunkásember
válasz #67075584 #98 üzenetére
Azt amit leírtam
Sehol nincs tökéletes kihozatal, én vásárolok műszaki cikket ezzel tisztában vagyok. Emberek és robotok rakják össze, nincs tökéletes , 100%-os hatásfok.
Ez benne van a pakliban, amíg világ a világ.
1 éven belül ki hány telefont vesz tök mindegy. Amit leírtam az érvényes
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest