Új hozzászólás Aktív témák
-
krisz_5
csendes újonc
Immár én is tulajdonosa vagyok egy ilyen keszüléknek. A véleményem róla: Hogy NAGYON megéri az árát, minőségi összeszerelés minőségi érzet amit a fémház nyújt . 2/16-os verziót vettem és egyeten egy akadást sem észleltem eddig, Baromi gyors és ez a Flyme kezelőfelület egyszerűen hihetetlen. Kamerája egy nagyon kicsivel lehetne jobb is (bár még rajta van a hátlapi fólia) de elégedett vagyok vele ennyi pénzért ! soha nem volt még ilyen jó készülékem pedig évekkel ezelött fordult már meg a kezemben LG G2 , Sony z1 compact de azok nem fogtak meg ennyire mint ez! Jelenleg egy sima fóliát használok rá ugyanaz a hibája mint a többieknél de legalább valami védi a kijelzőt amíg nem rendelek egy másikat. Ujjlenyomat olvasó azonnal oldja a kijelző zárat sosem hibázik. Eleinte féltem az 5,5"-tól de nem is olyan vészes, sőt kellemes. A kijelző pedig nagyon szép képet ad, élmény rajt a böngészés, filmnézés. Sokan az ismerőseim közül egyéb megjegyzéseket tettek a telefonra hogy egy kinai szart vettél.. aztán mikor megmutatom neki az Ujjlenyomat olvasó gyorsaságát vagy kézbe adom nekik a telefont, megváltozik a véleményük... Ja és Kaposváron van 4g !
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Viccrovat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest