Hirdetés

Keresés

Hirdetés

 • Hétvégi hardvermozaik

  ph Ezúttal multifunkciós készülékek és monitorok állnak a középpontban, de notebook, billentyűzet és néhány komponens is feltűnik.

 • Duotts F26 - megoldjuk erőből

  ma 1500 watt összeteljesítményű biciklit kaptunk tesztre, amely a legalitás összes határán túl van, kontrollálni nem könnyű, de néha óriási élmény is.

Új hozzászólás Aktív témák

 • czandor

  csendes tag

  válasz Timer #10 üzenetére

  Igen, én mindig az akciós árakat nézem. Ha éppen nem az, várok. Full áron ritkán veszek ilyen cuccot, csak ha éppen kijön a piacra és nagyon kell (Sense2 lesz ilyen). Vagy használtan szoktam még ilyeneket venni (tudom sokan viszolyognak ilyen cuccokat használtan venni). De mosthogy említed hogy eladhatatlan, használtan nézek anyámnak, biztos jó áron lehet venni.
  A Pixel Watch hiába lesz jó alváskövetésben (Fitbit integráció miatt), az üzemidő miatt nem fogod tudni használni arra, csak ha két órát veszel (egyik tölt, másik rajtad, reggel/este csere) , de azt meg Fitbit app nem támogatja hogy egyszerre két órád legyen csatolva. Amúgy meg sztem tuti elcseszi a Google a Fitbit integrációt. Ja és tuti mocsok drága lesz... nameg a két béna, bug-gyártó céget összeeresztik...

Új hozzászólás Aktív témák