Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janosibaja

    őstag

    Sziasztok, vettem Huawei P20 Pro-hoz céges számlán keresztül egy Band 2 pro-t. Csak elektronikus számlám van.

    Sokat visszaolvastam a topicban, de így is számos kérdésem maradt, nagyon megköszönném, ha válaszolnátok. :R

    1. Van értelme a Huawei-nél regisztrálni a karkötőt? (Nem is találok ilyen opciót a honlapjukon, de hátha jó valamire.)

    2. Egyelőre, ami nagyon zavar, az az, hogy nekem az időnkénti zajos környezet miatt nagyon fontos lenne, hogy sokáig vibráljanak a telefonos értesítések.

    Jelenleg egyet vibrál, azt is sokkal gyengébben, mint az eddigi Xiaomi Mi 2-m. Feltételezem, hogy a vibrálás erősségébe (gyengeségébe) bele kell törődnöm, de azt nem lehet valahogy megoldani, hogy többször vibráljon?

    3. A beérkezett értesítést be lehet állítani, hogy amíg meg nem nézem a mobilon, addig a karperecet felemelve a figyelmeztetés látszódjon a karperec kijelzőjén? Magyarul: addig figyelmeztessen, amíg meg nem látom végre? Most egy idő után eltűnik...

    4. A nem fogadott telefonhívást hol lehet beállítani, hogy jelezzen? (Egy próbahívást végeztem, az rezgett egy rövidet, de hogy ezt hol lehet be- kikapcsolni, nem találom.)

    5. Nem tudom beállítani, hogy előnézetet mutasson az üzenetről. Csak egy ikon, meg a név látszik. ezzel lehet valamit kezdeni?

    6. Főképernyőn kettőt koppintva feltűnik a "Regulatory" opció. Ez mire jó?

    7. A Huawei TrueSleepnek van valami értelme, vagy csak túlfogyasztást eredményez fölösleges adatokkal?

    8. Az automatikus pulzusmérést kikapcsolva ajánlják. A szívem rendben, tehát fölösleges is lenne egész nap mérnem a pulzust, gondolom. De ha elkezdek sportolni, gyalogolni, akkor elindul, vagy mindig kézzel kell aktiválnom a mérést?

    9. Testzsírt magától számol, vagy kézzel kell beírni a testsúly menüpontba?

    10. A Huawei mobilom is számolja a megtett teljesítményt, s most a lépésszámlásáról azt írja a "Huawei Egészség" mobilapp, hogy a telefon és a karkötő összesített adatait hozza... Jó ez így, nem kéne az egyikre szűkítani valahogy a számlálást?

    11. Külső appot tudnátok ajánlani, ami tovább finomítja a készülék képességeit - például, hogy többször rezegjen, akár fizetősről is?

    Elnézést a sok kérdésért, de nem találtam összefoglalót magyarul, sőt angolul sem igen. :R

Új hozzászólás Aktív témák